Sony SRS-X11, a kis kocka - Nincs jobb alternatíva!

Megjelent: 2015.10.14. 13:04
Írta: colorcam

Rengeteg kihangosító, hangszóró és mindenféle audio kiegészítő van a piacon, de azt gondolom, most megtaláltam a tutit. Kompakt és nagyot szól. Kell ennél több?
img_0747.jpg

Itt fekszik előttem a kiváló Beats XXL, mely szívemnek nagyon kedves kiváló hangzása és megnyerő formája miatt, azonban nehéz, drága és körülményes. Leginkább a munkaállomásom előtt használom, nem igazán mozgatom semerre. 

Nemrég kézhez kaptam a Sony fantázianév nélküli SRS-X11-ét, mely leginkább egy kis kockára hasonlít, csak éppen lekerekített sarkokkal. Konkrétan a tenyeremben is elfér (61 mm x 61 mm x 61 mm), nem csoda, hogy szkeptikus voltam a hangzással kapcsolatban. 

img_8395.jpg

Több színben kapható a kispajtás (fekete, fehér, kék és piros), ráadásul roppant sokoldalú. A bekapcsoló gomb mellett találjuk a telefon ikont, mellyel (nem fogjátok kitalálni) hívást tudunk fogadni, illetve egy + és egy - gombot, mellyel a hangerőt tudjuk szabályozni. A csatlakozás tekintetében sem fukarkodtak a mérnökök, találunk audió bementet, de csatlakozhatunk NFC-vel, vagy Bluetooth-szal is. Kis készülékünket a mellékelt micro USB kábellel tölthetjük. 12 órát (!) bír egy feltöltéssel.

img_0750.jpg

Meglepő, hogy a 10 passzív wattos csoda milyen basszust tol ki magából. Rengeteg féle-fajta műfajjal és számmal próbálkoztam, mindenhol megállta a helyét, nyilván bizonyos körülmények között. Technót nem üvöltetnék rajta, de a telefonos cigánydiszkót nemcsak hogy kiváltja, de valóban minőségi hangzást produkál. Zenehallgatás közben lehetőség van hívások fogadására is, így akár a nappaliban, vagy utazás közben, illetve az autóban is jó alternatíva lehet a headset helyett. Nem nagy sztori cipelni, hiszen egyrészt tényleg baromi kicsi, másrészt kapsz hozzá szilikonpántot is, ami bármilyen helyzetben jól jöhet. Amit imádtam benne, hogy sztereóban is működik egy másik SRS-X11-gyel. A hátoldalon csak megnyomjuk az erre hivatott 'add' gombot, és voilá, már két irányból kapjuk az ütemet.

Nagyon szerettem a kis Sonyt, hiszen nem kell többé bajlódni a kábelekkel, kivinni a HI-FI-t grillezésnél, ráadásul a kompakt méretnek köszönhetően bátran pakolható. Az árától sem kell hátast dobni, kb. 18.000 Ft-ért már vihető is.

 

M.

 

Ha tetszett, így lesz ez ezzel is:

VAN-E SZÜKSÉG BÁRMI MÁSRA? - LG G4 NÉGY HÓNAP UTÁN

3 HELY, AHOL FÉNY DERÜl PILSEN TITKÁRA

FELFALJUK ÁZSIÁT 8. - WASABI

MAZDA 2 - ELINDULNI NÉLKÜLED, NA MÉG MIT NEM!

CROSS CORE - AZ ÚJ ŐRÜLET

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr517959868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása