Marilyn Monroe titkos levelei

Megjelent: 2014.11.13. 19:57

Újabb szenzáció rázta meg a a világsajtót és a Föld milliárdosait: aukcióra bocsátották Marilyn Monroe titkos szerelmes leveleit, melyet Joe DiMaggio-val és Arthur Millerrel váltott. Szerencse vagy PR, de pár sor nyilvánosságra került a színésznő valódi érzéseivel együtt. 

marylin monroe_1.jpg

Marilyn Monore tragikus halála után több évtizednek kellett eltelnie ahhoz, hogy megismerhessük, mi volt a világ legszexisebb nőjének tartott sztár lelkében, amikor egyik, vagy másik szerelmével élt; milyen érzései voltak barátként és emberként. A levelek címzettjei vagy feladói közt főként második férje, Joe DiMaggio és harmadik férje, Arthur Miller szerepelnek, de vannak olyanok is, mint  Clark Gable, Cary Grant vagy Jane Russel. A 300 darabból álló elveszettnek hitt hagyatékra a színésznő dráma tanára, Lee Strasberg egyik bizalmasának köszönhetően leltek rá. Az aukció 1 millió dollárról indul majd Beverly Hillsben, hűen reprezentálva a Monroe körüli hisztériát és a mai média szerepét.  

marilyn4.jpg

Marilyn alakjában rengeteg ellentét volt. A sztár egyszerre testesítette meg a piros rúzsos platinaszőke dívát és az érzékeny lelkű, laza lányt. Milliókat bűvölt el és bűvöl el a mai napig a vastag smink alól áradó természetes játékossága, annak ellenére, hogy élete már kiskorában drámai fordulatokkal tűzdelt volt. Ha belegondolunk, valóban ő lehetett minden férfi álma: az a nő, aki az egyik minutumban büszkén mutatja meg mély dekoltázsú estélyi ruhába és magassarkú cipőbe csomagolt alakját, miközben a következő pillanatban ugyanebben a szettben képes bohóckodni bárhol, bármikor. 

marilyn2.jpg

A levelek tanúsága szerint Joe DiMaggio őrülten szerelmes volt a színésznőbe, bár házasságuk csak pár hónapig tartott. A híres baseball játékos több, mint 20 éven keresztül, hetente többször vitt virágot Monroe sírjához. Ennek ellenére az igazi nagy szerelmet a legendás író és rendező Arthur Miller (Pillantás a hídról,  Salemi boszorkányok) testesítette meg Marilyn szemében. A sztár által írt sorokból kiderül, hogy ő volt az, akit első számú bizalmasának tartott és akire igazi férfiként tekintett. 

marilyn5.jpg

Kevesen tudják, de a levélváltások között volt egy címzett, akit az Elfújta a Szél című film tett híressé. Clark Gable Marilyn tinikori plátói szerelme volt, akiről később azt mondta barátnőinek, hogy az elveszett apja. A tizenéves álmok főszereplője lett a partnere az utolsó filmben, a The Misfits-ben és az első ámulat után legjobb barátokká sikerült válniuk.

marilyn 6.jpg

A levelek hosszú évekig pihentek Lee Strasbergnél, a patinás nevű Actors Studio megalapítójánál, ahol Marilyn-en kívül többek közt Marlon Brando és később Al Pacino is tanult. Az értékes iratok közül párat leközöltek a nagyobb amerikai és angol lapok, és reméljük, hogy az aukció után végre lehetőségünk nyílik majd a szex-szimbólum mögé bújt lány megismerésére. 

Szöveg:

alairas_brigi_1.png

 

Heti ajánló:

Miért is nem akarsz magyar férjet?

Marie Clare Fashion Days - Ilyen volt

Cipők a divatfővárosokba vagy bárhova

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr176893299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása