A Tinder sötét lovagjai

Azt hiszed, állati menő, ha a kocsidban pózolsz

Megjelent: 2018.02.19. 22:50

A poharam aljáról egyre csak feltörekvő buborékokat számolom, miközben egy teljesen kiszámítható prezentáción ülök, Mr. Elvileg Hozzám Valóval. Úgy érzem magam, mintha egy erőszakos sales-es próbálná meg nekem a lehető legbiztosabb módon eladni azt a híres tollat, amiből száz van minden papírboltban. Ha ugyanez a jelenet egy filmben játszódna, akkor valószínűleg a Tinder-tesztem közepén megtalálnám Mr. Tényleg Hozzám Valót, aki egy picit meg is sértődne, majd egy óriási összeborulás közepette szerelmet vallanánk egymásnak valahol New Yorkban. New York és az összeborulás jöhet, de nézzük, mi a helyzet a film többi részével!

188096361.jpg

 

FELVEZETÉS ÉS A NAGY ÖTLET

Ez az a rész, amikor a hotdog árus elmeséli azt az élethelyzetet, amiből a két főhős indul. Oké, ez nem New York, legyen gesztenye árus. Szóval a gesztenye árus mellett elhaladva azon ábrándozom, vajon hol botlok bele -mert biztos, hogy meg fogok botlani benne- majd álmaim hercegébe. Pár nappal később három barátnőm és egy meleg barátom is elhív a közelgő esküvőjükre, aminek örülök, de a gesztenye árus körül egyetlen szabad herceg se kószált, úgyhogy megnézem, mit tud a Tinder és még azt is kitalálom, hogy papírra vetem a dolgot. Aztán, hátha... 

 

SZEREPLŐ MUSTRA

A kigyúrt, kocsiban pózolós "csakkápé"

businessman-fashion-man-person.jpg

Tényleg nem értem, mi fog meg lányokat egy adag - még az is lehet, hogy papírboltos - Euróval pózoló pasiban, aki egy Audi kulcsait pörgeti, miközben nagyon vezet. Mondjuk akkor a slusszkulcsnak éppen máshol lenne dolga, meg kicsit balesetveszélyes is. Arról nem is beszélve, hogy nem férek be mellé, ha a bicepsze három helyet foglal. Ő lesz az, aki a vacsorán "egy magasabb életszínvonalról" fog mesélni és arról, hogy Matyival mekkora üzletemberek. Minden tökéletes, de főleg ő, amihez jobb, ha szépen elkezdek alkalmazkodni és már az asztal alatt rákeresek az összes fehérjeporra a neten. Üres és üres lányokat is keres, én pedig nem tudok naphosszat csak arról társalogni, hogy hány kalória van egy csirkemellben... 

 

Az aktfotók királya 

gronk-gq-0616-02.jpg

Mr Szerelemszőnyeg nagyon jól megtanulta, mi az, ami őt elcsábítja a társkereső alkalmazást húzogatva, de egy alap fotós képzés azért nem ártott volna neki. Szerényebb Szerelemszőnyeg csak mellkast és ágyékot villant, az eggyel merészebb társa már tud pucsítva szelfizni is. Legjobb barátja Mr.Fuszekli, aki - ilyen valóban létezik - gondosan elhelyez két pár zoknit az alsónadrágjában pózolás előtt. Nem hiszem el, hogy van aki jobbra húzza.

 

Az ott... nos, az nem a feleségem

pexels-photo-208509.jpeg

Dehogynem. És ne akard, hogy véletlenül elolvassa ezen kijelentésed. Bármilyen hihetetlen, de ezt a típust a legnehezebb levakarni. Annak ellenére, hogy elvileg titokban, lopózva vadászik, képes arra is, hogy bejelöljön Facebookon - pedig jobbra se húztad. Persze azzal jön, hogy a neje tud a dologról és egyáltalán nem bánja.  Az az oldal, amin az ő képe van - és nem mellesleg 1245 ismerőse - az nem ő, csak valami gonosz csaló. Persze. Én pedig őshonos pingvin vagyok a Szaharában a vízerőművek mellett. 

 

Kölcsön cicás

landscape-1491220266-man-with-cat.jpg

Vagy kutyás. De van, aki a kistesó aranyhörijét veti be a biztos végeredmény érdekében. Ha valaki valóban szereti az állatokat, az valamiért látszik rajta. Egy kutyusnál még talán annyira nem észrevehető, de egy cicus arcáról azonnal leolvasható, ha nem kedveli, ahogy megfogják. Főleg, ha valakinek tényleg van cicája. Az egész próbál arra a közhelyre építeni, hogy macskás képpel jobban megy a csajozás, de ha valaki nem valódi állatbarát, az előbb-utóbb úgyis kiderül. Tök fölösleges ilyen picike dologban hazudni, nemde?

 

A MÉLYPONT: SENKI SEM ŐSZINTE, CSAK AKITŐL NEM VÁROD EL

Egyik pillanatban rájövök, hogy az egész nem jó semmire. Igazából még nagyon sötét tél van, és egyre inkább azt érzem, hogy egy mindentől messzi kis piacon próbálok friss kaviárt keresni. A férfiak tele vannak érdektelen példaképekkel és próbálnak egy szerepnek megfelelni, ami egyáltalán nem hoz lázba. Öltönyt vesznek, csak mert azt illik, vagy éppen büszkék arra, hogy igénytelenek. Mások pedig hangosan villognak az anyagi helyzetükkel és közben semmi újat nem hoznak a hétköznapjaimba, akin meg látok valamit, az körülbelül annyira használja a teszten kívül az alkalmazást, mint én: hónapokig felé se néz. Ilyenkor két választási lehetőség van: nagy adag spagetti egy jó filmmel, vagy egy random olasz (aki esetleg tud főzni spagettit is). 

 

Random Olasz

4f27ed97e18e6ba0b55ea7498c6d175c.jpg

Végülis mellette döntök, mert felvidít és miután pár napig jól éreztük magunkat, szépen hazamegy, majd néha küld egy csöpögős levelet arról, hogy többek közt miattam is nagyon szenved. Ő az, aki zsigerből tud udvarolni és akit zsigerből sem kell túl komolyan venni. Mondjuk nem is igényli kifejezetten. Kedves és úgy tesz, mintha én lennék az egyetlen nő a földön. Nincsenek fölösleges körök, kamu autók, kamu pénztárcák és felvett kamu stílus, csak pár kellemes nap, miközben én is visszatérek a régi önmagamhoz és kilépek a végső elkeseredettségből. 

 

BYE BYE TINDER!

Elhatározom, hogy otthagyom az alkalmazást és visszatérek a való életbe, ahol nem véletlenül nem futok össze a tőlem teljesen idegen emberekkel, a latinokat elteszem nehezebb napokra és szépen elkezdek foglalkozni a saját dolgaimmal, a herceg meg csak megjön valamikor. Mondjuk volt valaki, akinek valami igazán jót akartam válaszolni, de elmaradt. De ennyi idő után sajnos egyre cikibb a helyzet, úgyhogy maradnak az esős utcák, az esti fények és az érdekes, barátnős programok. Itt futnia kell egy szép, de lassú zenének, sok vidám pillanattal. A gesztenye árus pedig egyre furábban vigyorog, esetleg jazzt játszik az utcán. Na jó, ez még mindig Budapest, úgyhogy Caramel-t üvölt a Deákon. 

pexels-photo-46022.jpeg

Az utolsó jelenetben egy másik élethelyzetben találom magam. Éppen késében vagyok egy fontosabb helyről, ahova az utolsó pillanat utáni pillanatban érkezem. Fogalmam sincs, merre lehetnek a többiek és elkezdődött-e egyáltalán a program. Végül a hajáról felismerem a barátnőmet és úgy, ahogy vagyok, egy áttetsző harisnyában véletlenül orra botlok valakiben. Aztán, hátha... 

 

Figyelem! A cikk a Tinder nem igazán kedvelt lovagjait méltatta és igyekezett elrettentő példát állítani azon, amúgy kedves lovagok elé, akik valamiért megkísérelnék utánozni az említett bájgúnárokat. Kedves jövendőbeli hercegek! Kérünk szépen titeket, hogy ne tegyetek ilyet, csak legyetek önmagatok! Jobban bejön, mint a slusszkulcs ;) 

 

Szöveg:

alairas_brigi_1.png 

 

 

Képek:

1. stmarksvet.com                   4. pexels.com                                           7. pexels.com

2. saveriovalenti.it                    5. www.huffingtonpost.com

3. www.gq.com                         6. www.adsoftheworld.com

 

Tovább is van, mondjam még?

Fülledt téli éjszaka - szexi fehérneműk

Jó kislány? Rossz kislány? - A parfümöd elárulja!

Ha fizetsz, az nem megcsalás - szexipar Japánban

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMWS

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr3413669274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zizi77 2018.02.20. 10:04:29

és akkor ott vannak még a kamu nick-ek, akik pár hét érzelmes levelezés után a személyes találkozás előtt eltűnnek kétségek között hagyva a másikat. Vagy a még rosszabb, akik pénzt akarnak kicsalni a gyanútlan hölgyekből. Szerencsére nem személyes tapasztalat.

Ad Dio 2018.02.20. 10:10:42

És akkor ott vannak azok, akik nem a tinderen ismerkednek. Ezek az igazán sötét figurák:

www.facebook.com/StylistMagazine/videos/10157336677569572/

:-)

Nem, nem azt mondom hogy nem lehet jó a neten át ismerkedni, de szvsz iszonyat alacsony a hatásfoka. Ha csak lehet és ameddig csak esély van rá, én a face-to-face ismerkedést preferálnám a facebook-to-facebook helyett :-P.

haXXor 2018.02.20. 10:18:56

Adtam szuperlájkot és nem meccseltél velem! Bzzadmeg! Amúgy nekem pont cicás kép van kint, bár talán azért mert van egy macskám (így már értem a kérdést amikor úgy kezdi valaki,hogy a macska az enyém-e) és kiskorom óta állatokkal vagyok körülvéve (mármint kettő/négylábú v uszonyos állatokkal)... de abban igazad van, van benne egy kis marketing.

Viszont szívesen írnék egy ellenpéldát a lányokról, már amelyik kommunikálni is képes az appon. Van az a titkolózós fajta, na ő az aki telefonszámmal regel, neve is csak egy betű és jobb esetben se nem tanult, se nem dolgozik sehol. Persze az alja húzza jobbra őt is, mert hát a férfi inkább a mennyiségre megy rá, ugye. Na, szóval ez az a típus amelyiknek v van egy gyereke, vagy egy kapcsolata amiből ugye képtelen egyedül kilépni (mindkettővel találkoztam már - ebből a gyerekesnél rá is kérdeztem, miután a telefonszáma alapján megtaláltam Facebookon, hogy mégis hogy gondolta ezt?! Szerinte így jobbak az esélyei mintha kiírná, hogy van gyereke... szóval ilyen okos egy mai nő)

Aztán ott vannak a kocsival, luxi táskákkal pózoló, max 25 évesek. Ők persze a hozzám hasonlókkal még matchig sem jutnak el, így sokat nem tudok róluk, bár a fotók, a megjelenés számomra már beárazott egy olyan felszínes életet amivel amúgy sem tudnék azonosulni. Jobb így mindenkinek (pedig ha tudnák, hogy két vállalkozásom is van.. ahjaj)

Másik kedvencem még a vegán/állatvédő vagy csak úgy szimplán 'vagyok aki vagyok és nem is akarok jobb/más lenni'. Ez mint gondolkodás nem rossz, csak ha ezt egy társ/pár/társaság kereső appon promótálom, hááát... kösz nem, inkább kihagyom.

Hatalmas halmazt alkotnak még a nyaralós képes lányok. Ők azok akikről fotó nem készül máshol, csak valami last minute nyaraláson ahova az exe cipelte még el, ő meg pálmafákkal pózol vagy a homokos parton ugrál. Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a Tinder lassan jobb mint egy Neckermann katalógus?

Na ennek a halmaznak egy kisebb szeletében feltűnnek azok a lányok is akik félmeztelen képpel nyitnak. Legyen az egy edzőterem, egy kellemes nyaralás vagy bármi más. Lényeg, hogy lásd neki bizony pornós teste van, szóval nem matchel bárkivel.

Ezeknek még egy kisebb/szűkebb halmaza az a réteg aki már 20-30 között láthatóan plasztikázva is van. Instant bal.

Végül pedig vannak a nyíltan lelki sérültek akik világfájdalmukat írják ki, jól behatárolva, hogy kit keresnek, természetesen olyat aki még csak 'véletlenül sem hasonlít' a három hete lelépett exre.

Nekem amúgy inkább a tök átlagos fotójú, tök átlagos, inkább vékonyabb csajok jönnek be. Sajnos ennek a halmaznak egy részében ott vannak a kretén/művész lélek típusok akik közül sajnos sok egy annyira alternatív világban él, hogy a való élethez vajmi köze van már (felismerni könnyű őket: MOME / rókás hátitáska / elmosódott, glitch képek / megnemértettség - ebből a kedvencem az a 29(!!!!!) éves lány volt aki délelőtt 11-kor kelt mert még egyetemre járt(!). Természetesen valami művészszarra..)

Amúgy jó poszt volt.

BiG74 Bodri 2018.02.20. 10:28:05

Karamel üvölt az utcán, na itt rázott ki a hideg!

Endre Kis 2018.02.20. 10:28:10

próbálkoztam én is egy ideig a tinderrel. aki csak (CSAK) szexet keres és elég lazán tudja venni, annak biztos jó. nekem nem való, az már kiderült. egy idő után már szagról tudtam ki az az etióp van nigériai aki egy amerikai kép mögé bújva próbál lehúzni. amúgy nagyon jó kis esettanulmány ott lenni, de valójában teljesen időtrabló és felesleges. inkább olvassunk, annak több értelme van.

pannonfunk 2018.02.20. 10:33:31

Meg a feltöltőkártyások :)

GhostNation 2018.02.20. 10:37:39

Ez a "legyetek önmagatok" szöveg a végén a legjobb. :) Ezen olyan jót nevettem, feldobtad a a napom! :D

maretz 2018.02.20. 10:40:07

"Kérünk szépen titeket, hogy ne tegyetek ilyet, csak legyetek önmagatok! Jobban bejön, mint a slusszkulcs ;) "

Ahham. Mind ezt mondja. Aztán amikor úgy van, akkor csak a slusszkulcsos tapló autójába ül be, és nem a normális sráccal ül fel a 4-es 6-osra :)

Helló Leó! 2018.02.20. 10:41:08

Na és a Tinder sötét lovaginái? :)

Párba álltunk egy lánnyal, akinek egy darab fényképe volt és egyetlen adatot sem írt ki magáról, még az életkorát sem. Bemutatkozó szövege sem volt.

Bemásolom a beszélgetést:
- Szia kedves Stella! Csinos vagy, örülök, hogy bejelöltél. Feltételezem, hogy te is komoly kapcsolatban gondolkodsz.
- Igen. Találkozzunk valamikor?
- Igen, kíváncsi vagyok rád.
- Vacsora valamelyik este?
- Egy kávéra vagy teára gondoltam.
- (lefelé mutató hüvelykujj)
- Mi a baj?

Erre kitörölt.
Nem tértem magamhoz... Sajnos, mivel kitörölt, nem tudtam elmagyarázni neki, hogy igeeen, minden vágyam vacsorázni vinni valakit, akit egy(!!!!) darab képen láttam és a nevén kívül semmit nem tudok róla.

Haloperidol 2018.02.20. 10:55:17

Hihetetlen röhejes, amikor valaki a hímek felszínességéről siránkozik, és a TINDEREN keres társat. B+, TE MIT VÁRTÁL? Ahol egy kép alapján döntesz, hogy valakivel dugni akarsz vagy nem, az nem felszínes.

Álszentség az egész, és a poszter is felszínes.

Treff Bubi 2018.02.20. 11:12:07

A Tinderen gyors, könnyű szexet kell keresni. Aki komoly kapcsolatban gondolkodik, a Nők Lapjában ad fel hirdetést "Álmodhatok még?" jeligére.

Up! 2018.02.20. 11:43:33

Vajon hányadik blog poszt lesz még arról, hogy valaki társat keres a Tinderen, de csak olyanokat talál, akik dugni akarnak és ennek megfelelően építik fel a profiljukat? Hidd el, dugni (majd azonnal elfelejteni) ugyan olyan jó azokkal a nőkkel (ha nem jobb), akik buknak ezekre a pasikra.
A Tinder alapvetően nem társkereső, minden ellenkező híreszteléssel ellentétben.

baggins21 2018.02.20. 11:46:27

Olvasnék egy posztot arról, hogy akkor mi a jó. Rossz ha autóval vagy, rossz ha cicával vagy, rossz ha öltönyben vagy, rossz ha igénytelen vagy (jelentsen ez bármit, talán nem vagy öltönyben?), szóval mire vágynál? Portréfotós szerződtetésre?

K. Viktória 2018.02.20. 12:00:04

Kedves @Helló Leó!: Örülj neki, megszabadultál egy drága kalandtól!
Persze lehet, hogy csak le akart tesztelni mennyire tudsz szépen enni, nehogy az esküvőn derüljön ki hogy mindent és mindenkit leeszel. :D
Mindkét esettben: fuss! :D

K. Viktória 2018.02.20. 12:07:55

Kedves @Treff Bubi: Én is így gondolom. Annak ellenére, hogy unokatesóm tartós kapcsolatra, szerelemre lelt a Tinder által.
Nem szeretem, hogy a ritka kivételek miatt nők/pasik maradnak benne a reménytelen történetekben (várva a lovagot: hogy jöjjön, hogy őt válassza, hogy hirtelen beleszeressen x év haverság után) , ahelyett hogy továbblépnének.
Üdv: egy cinikus Disney hercegnő :D

haXXor 2018.02.20. 12:09:07

@Up!: Mo.n inkább az (társkereső - USA-ban pl. tényleg csak dugásra használják). Amúgy nem a dugásprofil felépítésére ment ki szerintem a poszt, hanem arra a képmutatásra ami amúgy is jellemzi a magyarokat. Elég csak megnézni, hogy hányan hiszik azt, hogy az a gazdag aki Cayenne-al v X5-el járkál

myOpinion 2018.02.20. 12:10:36

A Tinder egy szorakoztato app, ezt kellene felfogni, meg azt, hogy az ismerkedes is szorakozason (no meg sexen, ha eljon az ideje) keresztul mukodik, aztan lehet arrol beszelni, hogy komolyabb kapcsolat stb. Ugy nem lehet hozza allni, hogy "komoly kapcsolatot keresek", most es azonnal. En azt latom, hogy a lanyok egybol itelkeznek, par kep meg par szo valtas utan, nem oda rakom a vesszot ahova kell, neha azonnal elvagyok asva. Ezzel a hozzaallassal kar reggelni is. Amugy nem mintha nem szurnek ki embereket en is kapasbol par kep alapjan pl.: csucsorik, kiscicas photoshopplt profilkepek, meg nem ertett muvesz lelkek elmosodott kepekkel egybol ugranak a levesbe. Viszont van olyan is, akiket nem tudok hova rakni, meg kell ismerni, amihez nem biztos, hogy par kep, meg par szovaltas eleg!! Sot talan meg par talalkozo sem. Persze sirni konnyebb.

erkölcsi hulla 2018.02.20. 12:20:07

Ezekre a kèpekre gerjedtek. Pènz, utazás, tengerpart, aktkèpek. Ennyi. Hiába magyarázod az ellenkezőjèt, ha egyszer hazugság. Hidd el nekem a női tinder is a legalja, minden második a seggèvel ès a csöcsèvel akar èrvènyesülni, a kacsaszájjal, ájfonnal, ès a KURVASOK utazásos tengers feelgood kèpekkel, ami már inkább ijesztő, az összes csaj mostanában ilyen feelgood-utázásbuzi kurva lett tinderen, nèha nem tudom hogy most utazási magazint nèzek, vagy valami prosri oldalt.

erkölcsi hulla 2018.02.20. 12:25:32

Igazából azèrt tettem le, mert a tinder kibaszott módon kèpmutató, ès a nők hipergámiájának kedvez. Átlagos fèrfikènt, mikor azt látom hogy az összes picsa 10 tengerpaeton pózol, hajóban, luxusèttermekben, stb. Na èn ezt nem tudnám megadni senkinek, nem is vágyom rá, gazdag sem vagyok, ès ezekkel a beállított kèpekkel az összes kurva azt sugallja magáról, hogy ő is egy luxuskant akar magának, aki ezt a színvonalat biztosítja neki. De mèg ha tènyleg gazdag is lennèk, a faszom se menne minden hèten luxusètterembe, venne mercit, ès menne èni kètszer tengerpartra ringyot rázni. Egy normális nőt kereső fèrfi számára a tinder egy pöcegödör.

Mancilla Pectoralis 2018.02.20. 12:28:20

@Ad Dio: Nemtom,tizenpár éve én onnan(net) akasztottam le a férjem.És kettővel előtte még egy vőlegényt is lőttem pár évre.Csak szűrni kell és ismerni a saját igényeket.Ha a kettő klappol akkor mehet a randi.

erkölcsi hulla 2018.02.20. 12:38:01

@Dread Naughty: Mèg nem süllyedtem ennyire mèlyre a nőgyűlölet sötèt mocsarába, de igazad van az intravènás lájk fogalmával, èsbtalán a többivel is. Mióta rákerestem a redpillre, azóta csúszok lefele a nőkről alkotott vèlemènyemben.

LiBaBo 2018.02.20. 12:41:57

Ez egy nagyon jó cikk volt, üdítő humorral ugrott neki egy agyonbeszélt témának.
Nekem, egy igazi Tinder előtti őskövületnek - mert már 8 éve nem vagyok jelen azon a bizonyos húspiacon -, kifejezetten vicces minden online társkeresésről szóló beszámolót olvasni. Szerintem a legtöbb tinderezőnek szinte semmi türelme sincs a másik emberhez, ez a közös pont az összes ilyen sztoriban. Nem hisztek igazán a karakterfejlődésben. Kocsival pózol? -Kösz, ne. Ki van gyúrva? - Vááá, meneküljünk. Pornós testű anyuci? - Azt már nem! Sztereotip képek. A munkám miatt rengeteg olyan emberrel találkozom, akik megtestesítenek egy-egy ilyen sztereotípiát és higgyétek el, sokszor igenis van mögöttük igazi tartalom, csak nincs, aki kibányássza onnan. Nincs, akit tényleg érdekel, hogy miért van szüksége a slusszkulcs pörgetésre, a látványos gyúrásra a pasinak, a bikinis pózolásra, a cukinak hitt barinős képekre a nőnek. Arra meg már pláne nincs erő, hogy közös erővel áthuzalozzuk a rossz beidegződéseket, vagyis hogy fejlődjünk egymás mellett egy kapcsolatban. Minek is, amikor könnyebb az igazit keresni ábrándozva (és sokat panaszkodva) és nem kőkemény munkával dolgozni egy elsőre nem olyan tökéletesnek tűnő alapanyagon?
Vannak persze tényleg nagy seggfejek mindenhol, én csak azt mondom, hogy a túlságosan eluralkodó sztereotípiák miatt sok lehetőséget is ki lehet hagyni.

pannonfunk 2018.02.20. 12:55:26

@LiBaBo: Oh, tökre igazad van. Fel is csípek egy bícsen kacsacsőrrel pucsító kislányt, és szépen áthuzalozom, hogy jöjjön velem Pintér Béla darabokra meg Balaton koncertre. Megvan a mai napi kihívás, jövő hétre meg is oldjuk a feladatot :)

erkölcsi hulla 2018.02.20. 13:14:20

@Mancilla Pectoralis: Na ès milyen igènyeket támasztottál a tinderes jövendőbeliddel kapcsolatban? Mármint igazáből, nem a női shit duma, hogy adja önmagát, legyen kedves ès megèrtő, stb hányadèk dumák...magasság pènz társadalmi státusz faszmèret kugyúrt test stb.

Akármiértis 2018.02.20. 13:16:52

Olyan ez mint a bútorvásárlás. Ha elmész megkeresni az igazit, 10 üzlet után is keresgélsz, 20 katalógust is végignézel és 1 év múlva még mindig nincs bútor. Aztán persze kiderül, hogy a buxa üres hozzá, így fura, hogy bútort keres.

erkölcsi hulla 2018.02.20. 13:19:22

@Helló Leó!: Ingyen vacsorára vágyott valami jobb ètteremben. Egyèrtelmű. Egy starbucks már nem színvonal.

#szájbergyerek# 2018.02.20. 13:21:50

Lehet itt koptatni a billentyűzetet de megvan az oka annak, hogy a felsorolt típusok egyáltalán léteznek.
Segítek: Ők tudnak érvényesülni.

Ha nem lenne rájuk igény, szépen eltűnnének, mint szürke szamár a ködben.

Akkor hát miről is beszélünk?

Alick 2018.02.20. 14:19:20

@erkölcsi hulla: És mit csináljon az, akinek van mit a tejbe aprítani, ugyanakkor utál külföldre utazni, közlekedni pedig gyors motoron szokott? :)

Alick 2018.02.20. 14:20:14

@Alick: És persze bulizni is utál. :)

pannonfunk 2018.02.20. 14:44:56

@Alick: Posztolja a bankbetétje/megtakarítási számlája egyenlegét :)

Up! 2018.02.20. 15:22:00

@Alick: a gyors motoros kép elég... :) A motoros pasik mindig előnyben vannak!

Alick 2018.02.20. 15:29:42

@pannonfunk: Mehet a poszt, azzal az aláírással, hogy másik fél is igazolja sajátjaként ennek az összegnek legalább a felét. Olcsó kolduspinát nem veszünk! :)

András Tibor 2018.02.20. 15:44:57

@haXXor: Huhh, ez mennyire igaz! Pont ugyanezek a tapasztalatok értek engem is. Szinergia, MOME és társaik rögtön beazonosíthatóak. Lassan csinálhatnék egy kis listát, amin végigpipálom az ismérveket. Nem szeretek ránézésre és pár szó alapján megítélni valakit, de már-már paródiába illik, hogy mennyire egy sablonra mennek bizonyos profilok.

pannonfunk 2018.02.20. 16:37:24

@Alick: Most a Timikének mikor volt töredék annyi pénze, mint az Andikának? Persze lehet, hogy te sem egy motoros télapó vagy :)

Ad Dio 2018.02.20. 19:47:30

@Mancilla Pectoralis:

Szabályerősítő kivétel vagy :-).

És persze ez remek, de azért e net - ahol következmények nélkül szépítheted az imázsodat - nos a normális pár megtalálásának esélye alacsony. Nem nulla, de azért jóval alacsonyabb mint face-to-face. Szinte alig látok jó példát magam körül az online párválasztásra. Groteszk/vicces példákat annál inkább.

haXXor 2018.02.21. 10:56:03

@András Tibor: Ugye? Egy két normálisabb csajjal beszélgetni is szoktam és ők mesélnek a faszikról. Ott általános, hogy mindenki vállalkozó, mindenki kocsival pózol és mindenki nyaralni jár. Ja meg van egy elég vastag réteg aki rendszeresen küld péniszfotót magáról :D Egyik csaj meg is kérdezte, hogy miért tesz ilyet: azt mondta a srác, hogy ezzel teszteli a csajt, hogy mennyire nőies mert szerinte(!) minden egészséges csajt felizgat egy álló fasz :D

Mancilla Pectoralis 2018.02.25. 14:16:38

@erkölcsi hulla: Akkor még nem volt Tinder:-) És fütyimérettel nem foglalkoztam,meg pénztárcával ,mert a társamat szerettem volna megtalálni.És mivel a férjem sem cici(te szóhasználatoddal csöcs vagy tőgy)és suna méretek iránti igényével indított így volt remény arra,hogy két ember nem csak külsővel, hanem belső tartalommal kapcsolatban is hajlandó megismerni egymást.

Up! 2018.03.03. 10:02:07

@Mancilla Pectoralis: A kérdés csak az, ha bányarém lettél volna, akkor is hajlandó lett volna-e csak a belső tartalomra koncentrálni. Kétlem.

Egyébként vicces egy Tinder poszt kapcsán a belső tartalomról beszélni. Nem esztétikus kinézet után létrejön szerintetek az első randi? Pont ott, ahol a kinézet az első szűrőfeltétel?
süti beállítások módosítása