B.My.Lake - Az idei lineup legjobbjai

Megjelent: 2016.08.09. 09:25
Írta: colorcam

Augusztus végén (08.24-27.) a Balaton egyik legszebb partszakaszán, a tihanyi panorámás Zamárdiban a VOLT és a Deadcode Produkció szervezésében ismét dübörög a Be My Lake Elektronikus Fesztivál! A B.my.Lake (mely debütálását követően, 2014-ben egyből el is nyerte Hollandiában az „Európa legjobb új fesztiválja” díjat a “European Festival Awards”-on), egyedülálló módon vonultatja fel az elektronikus zene legelismertebb DJ-it. A minőség, az igényesség és az exkluzivitás áll ugyanis a rendezvény középpontjában. Az alábbiakban bemutatjuk az idén is remek lineup legnagyobb neveit.

pexels-photo-106400-large.jpg

 

Richie Hawtin / augusztus 25, 02:00 / B-Stage

A modern elektronikus zene terén kétségtelenül bebizonyította, hogy ő egy igazi újító. Az évek során a jövőbe látás a missziójává vált. Mialatt végig turnézta az egész világot, zenéjének kreatív határait a végletekig tolta ki és a klasszikus detroiti techno feszes, szikár hangzását elképesztően új magasságokba emelte.

 

Solomun / augusztus 25, 02:00 / B-Stage

A legmenőbb boszniai DJ, Solomun is részt vesz az idei fesztiválon. Remixeivel, produkcióival és stand-out dj szettjeivel kulcsszerepet játszik a house műfaj újra-értelmezésében. Ösztönösen ráérez arra, hogy kortól, nemtől és származástól függetlenül, mi mozgatja meg a modern fiatalságot. A Mixmag Magazin 2012-es Év DJ-je titulusa is a producer vitrinjét díszíti. “Music is Moments.” - Solomun.

 

Joseph Capriati / augusztus 25, 04:00 / B-Stage

A nápolyi producer 2007 óta aktív szereplője a zeneiparnak. Azóta folyamatosan ontja magából a táncparkett-orientált technoslágereket. Szerzeményei olyan nagynevű kiadók gondozásában láttak napvilágot, mint a Drumcode, Analytictrail, Alchemy, CLR, Soma és SCI+TEC. DJ-ként már többször bizonyította rátermettségét a legnagyobb  nemzetközi rendezvényeken.

 

Carl Cox / augusztus 26., 01:30 / B-Stage

Carl Cox a világ egyik első számú legendás dj-je, aki óriási eksztázisforradalmat teremtett a zene világában. Az acid house és techno bajnoka egyedi stílusa miatt összetéveszthetetlen, főleg mikor mikrofonon keresztül konferálja fel dinamikus és egyben pozitív energiát sugárzó zenéit. Cox neve mára már legendává vált, sokszínűségével egy igazi ikon lett a zene világában.

"Mindig próbáltam lázadni és olyan zenét játszani, ami a követőim számára megfelel." – Carl Cox

 

Dubfire / augusztus 27., 02:30 / B-Stage

2006-ban – miután 15 évig volt a Deep Dish nevű legendás, abszolút sláger gyáros, nemzetközileg messzemenően elismert, Grammy-díjas elektronikus társulás egyik tagja, DUBFIRE úgy döntött, hogy visszatér a gyökereihez: egy meglehetősen széles spektrumú bázishoz, mely a punk, jazz, dub, hip-hop, house és a techno elemeit foglalja magában. Pályatársai között mind a mai napig egyedülálló és kiemelkedő DJ, producer és remixer – aki folyamatosan törekszik egyedi hangzását tovább élezni és fejleszteni. Páratlan elszántsággal tör az elektronikus zene legújabb határainak és rohamosan változó technológiáinak meghódítására. Mindig a váratlant és a meglepőt nyújtja, és eszébe sem jut lassítani.

 

 Szöveg: 

alairas_tom.png

Borítókép: pexels.com/ @veeterzy

 

 

TOLD VELÜNK A NYARAT

HELLÓ AUGUSZTUS! - MÉG NINCS VÉGE A NYÁRNAK! (PROGRAMAJÁNLÓ)

5+1 DOLOG, AMIT MÉG BIZTOS NEM CSINÁLTÁL A SZIGETEN

POKEMON GO - TÖMEGHIPNÓZIS ÉS SIKERSZTORI

AZ INSTAGRAM KINYÍRTA A SNAPCHATET

APE REGINA - ALL YOU CAN EAT, CAPISCI?

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr249877350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása