Wellhello elnöki gyorsinterjú

Megjelent: 2015.03.17. 08:00

Két barát egy nap összedobta, amit tud, és az hatalmasat robbant. A szekér pedig azóta is robog, a "Rakpartot" és az "Apuveddmeg"-et az is dúdolja, aki nem vallja be. A fiúkkal egy villáminterjún sikerült beszélgetnünk az Akvárium Klubban tartott budapesti, nagy debütáló bulijuk előtt.

img_5264-2cover.jpg

Colorcam: Milyen zenei múlt hozott közel titeket egymáshoz?

Diaz: A hip-hopnak köszönhetően ismerkedtünk meg Tomival, kilenc évvel ezelőtt. Mindketten a műfajban munkálkodtunk. Mivel itthon ez a szféra annyira kicsi, hogy egy idő után szinte mindenki dolgozik mindenkivel, mi is összeakadtunk.

C: Hogyan alakult meg a Wellhello?

D.: Tomi egyik nap felhívott, hogy talált egy zenét a gépén, amit még én küldtem át neki, és ez lett az első közös dalunk, a Képkockák, amit később a Welhello-ba írt szerzemények is követtek.

Fluor Tomi: A dal készítése során rájöttünk, hogy tök jól tudunk együtt dolgozni. A Petőfi Rádió elkezdte nyomni a Képkockákat, és a visszajelzésekből azt láttuk, hogy ezt érdemes csinálni. Egy idő után pedig úgy éreztük, ha ezt folytatjuk, akkor folytassuk úgy, hogy legyen az egész egy egységes arculatú valami, ami teljesen más, mint az eddigi Fluor vagy az eddigi Diaz, egy egyedi hangzásvilággal. Időközben jó barátok is lettünk, ami az alapja annak, hogy együtt tudunk működni.

img_5289-3.JPG

C.: Miért lett ez a nevetek?

F.T.: Az egyik barátunktól ragadt ránk, aki minden szép lánynál azt mondja, hogy well, hello! Úgy gondoltuk, ez a csibészség pont passzol hozzánk, és megtartottuk.

C: Mik a terveitek a zenekarral?

F.T.: Most a nyár eléggé húzósnak ígérkezik, miközben készülünk egy közreműködésre is, ami reményeink szerint egy jó történet lesz. A csapat szépen szokik össze, nagyon jók a zenészek. Addig fogjuk ezt így csinálni, ameddig szívből és olyan lelkesedéssel tudjuk, mint az elején.

D.: Alapból a legfontosabb, hogy kaptunk a közönségtől egy előre vetített bizalmat, amit most nagyon meg kell hálálni minden bulin. Emellett az új dalok megírását is előtérbe helyezzük, attól függetlenül, hogy elindulunk turnézni.

img_5272-3.JPG

 

C.: Milyen bulikra számíthatunk?

F.T.: Amelyik koncertre tudunk, oda igyekszünk hasonló show-t vinni, mint az Akváriumba, aminek elsősorban technikai feltételei vannak. Ezek közül a fellépések közül a Park lesz majd a legnagyobb visszacsatolás számunkra a közönség részéről, mert ott derül majd ki, hogy valójában mennyi embert is tudunk megmozgatni, kik azok, akik csak miattunk jönnek el.

A csapat nagyon sokat dolgozott azon, hogy a lehető legtöbbet kihozza a koncertből, mind vizuális, mind kiegészítő elemekben, mint például a menő, elnöki fizetőeszköz. A már nagyon várt Wellhello slágerek mellett pedig olyan közkedvelt dalok is felcsendültek, amiket közösen szereztek még a banda megalapítása előtt.

 

Pozsgai Brigitte

Fotók: COLORCAM

 

Ha tetszett, olvasd el ezt az interjút is PEOPLE rovatunkból:

Tornateremből a fesztiváltérképre - Interjú a VOLT, a Balaton Sound és a Strand Fesztivál alapítóival

Prémium streetwear Budapestről - Interjú a BP Shop alapítóival 

Divat a túlóra - Interjú a Cultivo alapítójával

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr747276489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor87 2015.03.19. 10:12:40

A Rakpart című listavezető klipük kapcsán írtam, de ez a cikk csak megerősíti a gondolataimat Minden szempontból profi, a forma, mert tartalom az nincs. Még a pénzt sem sajnálták a klipre (szereplők, főszereplő, jó hogy még a Parlamentet nem sorolták fel, ide, pedig annak is van akkora színészi képessége, mint itt egyeseknek) Hihetetlen érzékkel adják el a semmit!- Ráültek a TRENDRE, és ezt hatásosan, sikeresen teszik. Tanítani kellene nekik a 0, azaz a nulla PR-ját!!! Ahogy Fluort ismerem, már meg is teszi (szintén nagy pénzért) Igazuk van, ha ezzel, még a "kis grófot" is meg lehet verni! A művészi értéke, eredetisége (szöveg zene, hang - ja, az utóbbi nincs), szinte semmi. Nem maradadndó, de giccsbe hajló hatásvadász képeivel, mint látjuk jól eladható. Néhány év múlva hallani se fogunk róluk, mert addigra már az "anyuveddmeg" lesz a trendi, és az a szomorú, hogy ezt is azt is meg is veszik, le is töltik, sőt külön pénzért, még személyesen is hódolnak nekik. Csápolnak, szelfizve építik a banda imidzsét. Veszik a bögrét, polót...
vastagcsaba jelenség ez is, csak másik vonalon utaznak. Aki az egyik "értékre" nem vevő, az tejel a másiknál. Még az is lehet, hogy a hasznon is osztoznak, közös vállalkozásuk van, és a Bahamákon nyaralva röhögnek rajtunk, akik eltartjuk őket búsásan dijazva a gagyiságukat.
Tehetséges, innovatív srácok, előbbre jutna talán az ország is, ha IQ-juk egy részét nem a carpe diem megélésére, hanem nagy szavakat használok, a haza üdvére is fordítanák kicsinykét. Szóval elismerem őket, csak nem azért, amiért a népszerűségük, és vele együtt a vagyonuk is nőtt. Kreatívak, nem vetik meg a munkát, mernek befektetni céltudatosak, és kiemelkedő az üzleti érzékük. Ez nem bűn, hanem erény. A tévedni emberi dolog alapján, lehet, hogy mindkét esetben magasfokú, titkokal teli, egyéni gondolatokat, érzelmeket kifejező dalokról ,és azok átélt hiteles előadásáról volt szó, mert a rap is lehet eredeti.
Bármilyen vállalkozásnak, netán politikusnak akár példa is lehet, hogyan lehet BÁRMIVEL hatékonyan nyomulni.Egyszerre "támadnak", szinte minden vonalon. "Haverkodjunk a Facebookon". Ott vannak az Instagramon is a Magazinukkal, de a rajongók kérdéseire, kéréseire is kíváncsiak, ott az e-mail cím is. Hát lehet nekik ellenállni?
Van ott gógyi bőven. Hajrá Fiúk, mutassátok, tanítsátok, hogyan lehet promotálni, eladni nagy haszonnal a SEMMIT!(Ha még Bróm Mancit is beveszitek a csapatba, a világhírnévig meg sem álltok! Tuti!)

igor87 2015.03.19. 10:30:55

Bocs, a Magazint megelőlegeztem a fijjjjúknak, de ami késik nem múlik! :-)
süti beállítások módosítása