Újra Hollywood diktál a fehérnemű piacon!

Megjelent: 2018.10.18. 01:45

Csipke, selyem, harisnya, hosszú lábak és minden tekintetet megragadó dekoltázs: néháyn dolog, aminek a népszerűségét a hollywoodi filmek hozták meg. Bár napjaink divatja inkább a fiúsabb testalkatú lányoknak kedvez, úgy fest, mégis van igény a nőiesebb vonalak hangsúlyozására, így ismét előkerül a push up és a csodás combfix!

bts_509.jpg

 

Az Intimissimi (és SJP szerint): elő a gyönyörű dekoltázzsal!

Sarah Jessica Parker bármit felvehet, az sikkesen áll neki. Minden nagyobb keblekkel rendelkező lány nevében köszönjük, hogy ezúttal push up balconette melltartót választott, és volt mersze pizsamában végiglejteni New York utcáin. Az élő divatikon az Intimissimi kedvéért öltötte magára a fekete selyem hálóruhát a reklámfilm forgatásán, de tudjuk, hogy őt amúgy is simán meg lehetne kérni ilyesmire. A push up melltartók a kilencvenes években mentek nagyot, amikor mindenki mélyen kivágott dekoltázzsal szaladgált.  

img_4605.JPG

Szegény wonderbra valószínűleg túllőtt a célon, ugyanis közel 20 évig kispadon kellett várakoznia a csipkés bralettek mögött. De most a lehető legnagyobb hype-pal tért vissza, hogy megmutassa: hogyan tegyünk stílusossá egy szép dekoltázst. A lényeg csak, hogy valamivel igyekezzünk enyhíteni az amúgy figyelemfelkeltő darabon: merészeknek és kegyetlenül laza csajoknak az utcára is viselhető pizsama, míg visszafogottabb lányoknak a finom blúz és egy egyszerű ceruzaszoknya vagy farmer lehet a tökéletes kiegészítő az Intimissimi balconette melltartójához. NoOneCanJudgeMe, ahogy a hivatalos hashtag is hirdeti...

 

A Calzedonia (és Julia) szerint: elő a virgácsokkal!

Te mit csinálnál, ha véletlenül egész éjszaka egy harisnyaüzletben kellene várakoznod? Legyünk őszinték: mindent felpróbálnál. Nem tesz másképp Julia Roberts sem, akinek a lábai olyan híresnek számítanak, hogy más nem is lett volna alkalmasabb arra, hogy hűen reprezentálja az ősz kedvenc ruhadarabját. 

bts_032.jpgAzt pedig minden valamirevaló divatbolond tudja, hogy ilyenkor illik az összes élethelyzetre beszerezni egy szép, elegánsan szexi darabot. A pöttyös, a kockás és a tyúklábmintás mehet a hétköznapokra, a vastagabb combfix pedig azokra az alkalmakra, amikor "véletlenül" ki kel látszania egy közepesen rövid szoknya alól - mint egy igazi, klasszikus, hollywoodi filmben. 

 

Szöveg: 

web_ala_i_ra_s_brigi.png

Képek: Editorial

 

Tovább is van, mondjam még?

Pimasz játék a ruha alatt - szexi fehérneműk

Nincs börtön- avagy a mérgező kapcsolatból a szabadsághoz vezető út

Nem csak nyáron lehet a nagy nap! - Esküvő ősszel

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr414307901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása