Nyakunkon a Halloween - őrületes cukiságok!

Megjelent: 2015.10.26. 14:22

Még nem őrülünk meg, tudjuk, hogy nem magyar ünnep, de abban mindenképp egyet kell értenünk, hogy a hazánkban is hamarosan meghonosodó Halloween jó indok egy kis kreatív kizökkenésre. Arról nem is beszélve, hogy a mi népünk kultúrájában, hasonlóan a legtöbb nemzethez, szintén létezik rossz szellemeket elijesztős mulatság. Igaziból erről szól az egész. Aztán letekintesz a boltokba....és oké, olyankor mégis megőrülünk... :)

img_1607_1.jpg

 

LUSH 

Kezdjük a sort egy kis beauty tréninggel. A sütőtök-formájú kis dobozt (Pumpkin Heebie Jeebie) kinyitod, majd fogod magad a csillámos, tökalakú fürdőbombáddal és úgy mint e sorok írója, végigmerülsz a kádban egy jó bor, illetve némi ijesztő olvasni való társaságában; vagy az American Horror Storyban a Lady Gaga által megformált karaktert mintázva bedobod az eleinte csalóka, gyógynövényes zöld golyót a vízbe, ami pillanatok alatt vérszínű löttyé változtatja a fürdővizedet. Ez utóbbi egy kicsit morbid, de ha ki akarod maxolni a halloween-i készülődést, akkor kifejezetten ajánlott. Ellenben ha aranyos dolgokra vágysz, akkor fordulj a denevérhez (Bat Heebie Jeebie), ugyanis benne a grincs-színű Lord of Misrule tusfürdő mellé elrejtettek egy pici, zseléállagú fekete bőregeret, természetesen szappanból. Mindkét ajándékcsomag tartalma tökéletes dekorációnak is, és tapasztalatból mondom, a termékek amellett, hogy viccesek, nagyon szépen hidratálják a bőrt - valamint a 2-3 napos csillogás sem marad el. ;) 

A Lush Halloween-i kínálatát egyébként ITT tudod végigböngészni. További képekért kattints a galériára!

 

WOMEN'S SECRET 

A spanyol alsónemű márkában az a jó, hogy minden évszakban piacra dobnak egy eszméletlenül laza és aranyos, valamint egy vadítóan szexi kollekciót - amit a teltebb keblű sorstársak is büszkén hordhatnak ruha alatt és ruha nélkül. Nem tettek idén se másképp és olyan pimasz kis denevéreket, rémlényeket helyeztek a bugyikra, neszeszerekre, pizsamákra és bögrékre, akik még azt sem átallanak kijelenteni, hogy nem hisznek az emberekben. Tökéletes választás, ha jó minőségű sminktartóval vagy puha pizsivel szeretnéd megajándékozni magad. Persze a boltban járva ne feledd, hogy mást is megörvendeztethetsz a vicces kis darabokkal. ;) 

 

CLAIRE'S

A tiniparadicsom idén sem marad le a halloween-i készülődésben. Annyi dologgal rukkoltak elő, hogy alig tudtam eldönteni, mit válasszak. Az inkább aranyos, mint ijesztő, világítós tökös fülbevalótól, a már-már gót irányt felvett koronáig minden volt, még károgó varjú is. Az amerikai márka idén gondolt azokra, akik csak egy kisebb dologgal akarják feldobni az esti bulit és piacra dobott pár, impozánsnak kevéssé mondható boszi orrot és vámpírfogat. Azok számára pedig, akik semmit sem bíznak a véletlenre, komplett jelmezekkel, maszkokkal készültek, sőt még művért is lehet kapni. Igazán jó dolgokra lelhetsz és idén szerencsére a Twilight-os táskáktól is megkímélnek minket. 

 

KRYOLAN CITY 

Ha segítségünkkel sikerült megtalálnod, mivel szépülj és mivel egészítsd ki a szetted vagy az otthonod, akkor csak a smink maradt hátra. A profi kellékeket pedig keresd a profik lelőhelyén, a belvárosban ITT. Ha olyan szerencsés vagy, hogy nagyon jó kézügyességgel születtél, de legalábbis van egy ilyen barátnőd, akkor nem fog gondot okozni, mire is használj egy kis szilikont, művért vagy viaszt. 

kryolan2.jpg

 

Pozsgai Brigitte

Képek: Farkas Anna - @annecolor  -  (kivéve Kryolan)

 

Mi lenne, ha idén Te is bevállalnál egy Halloween-i sminket?

IDÉZZÜK MEG EGYÜTT A HALLOWEEN SZELLEMÉT - ÁTVÁLTOZTATÁS

 

Ha tetszett a cikk és még egy kis borzongós őszi hangulatra vágysz, kattints:

DÉMONI HALLOWEEN

ÍGY FARAGD A TÖKÖDET - ÚTMUTATÓ 

KÍSÉRTETEK TÖLTÖTTÉK MEG A SOROKAT CSEHORSZÁGBAN 

A LEGFINOMABB SÜTŐTÖK KRÉMLEVES NYOMÁBAN

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr108022492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása