Moschino, Kirkwood, Lakatos Márk… és hogy mi a közös bennük?

Megjelent: 2014.06.20. 16:23
Írta: colorcam

A Samsung rájött végre, hogy az egyik legnagyobb biznisz a dizájnos tech kiegészítőkben van. Ezért összefogott a Moschinoval, Nicholas Kirkwooddal, valamint a Swarovskival és csodaszép nyárias színekben exkluzív tokokat és charmokat terveztek a Galaxy S5-re és a kapcsolódó sportkiegészítőire, a Gear Fit okos karkötőre és Gear 2 okosórára.

S5 Vogue 1_s.jpg

A szépséges kütyükre a Vogue is felfigyelt és a júniusi számában egy divatanyag részeként mutatták be a legtrendibb darabokat. A végeredmény pedig magáért beszél!

Moschino-a-Nicholas-Kirkwood_Samsung_Gear_2-6.png

 És hogy hogy jön szóba Lakatos Márk? Az Instyle magazinnal együtt dolgozva koppintotta a Vogue divatanyagot. A különbség mindössze annyi, hogy Márk el is magyarázza az olvasónak, hogy mik lesznek a legújabb trendek a nyáron. Beszél az élénk narancsról, a csilli-villi fehérről meg a trópusi mintákról, szóval idén bármit is viseljünk, nem hibázhatunk, és ha valaki nem tudta volna, akkor a fekete és a fehér kombinálva sikkes!:) 

samsung9572.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr26389873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása