Fashion Week Budapest

Megjelent: 2013.10.15. 17:53

A nemzetközi divathetek lassan véget érnek, ami azt jelenti, hogy a TONI&GUY Fashion Week Budapest ismét sorba áll, hogy New York, London, Milánó és Párizs után, Budapest legnevesebb és legelismertebb tervezői is bemutathassák legújabb 2014-es tavaszi-nyári kollekcióikat a szakmai közönségnek.

news_toniguy_1.jpg


Ebben a szezonban, 2013. október 19-én (szombaton) vonulnak majd fel a TGFWB kifutóján a tervezők még sehol sem látott darabjai. Az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő TONI&GUY Fashion Week Budapest is tartogat meglepetéseket. Ismét bővül az eseményen felvonuló márkák névsora. Az Anda, az Anh Tuan, a Je Suis Belle, a Nanushka és a USE unused mellé idén ősszel a Kata Szegedi brand is felsorakozik. Emellett a program divatprezentációkkal is bővül. Többek között a TGFWB-n mutatkozik be elsőként Abodi Dóri almárkája, az 111 by Dora Abodi és itt szembesülhet majd a szakma először Káldy Júlia legújabb, S/S 14-es kollekciójával is.

savethedate.jpg

Én ott leszek, ha tudtok, gyertek el ti is, ott találkozunk!

Addig is likeoljátok a facebookon a colorcam-et és engem Nikolett N styling néven, hogy mindenről időben értesüljetek!

Divatra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr295572280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása