Samsung Premiere 2013 - Így add el magad

Megjelent: 2013.06.21. 14:31
Írta: colorcam

Tegnap 7 órakor kezdetét vette a Samsung nagyszabású rendezvénye, melyen számos új terméket jelentettek be. Az újságíró kollégákkal karöltve a londoni bemutatót élőben nézhettük/aludhattuk végig az egyik bevásárlóközpont mozijának VIP termében.

1016144_480567458696871_1302123396_n.png

A tegnap esti bemutatóról nagy szavakat nem érdemes mondani, parasztvakítás a javából. Előre elpróbált jópofa humorbonbonok, majd elképesztő ömlengés a termékekről. Volt olyan, aki egy defektes trabantot is rámdumált volna.  

Egyébkét meglepetés is volt (a Galaxy okosteló család bővítéséről tudtunk - S4 Mini, Active és Zoom), mégpedig a Galaxy NX. Ezzel az óriáscég megalkotta a tökéletesen felesleges kamerát. Leginkább annak ajánlható a cucc, aki a fotózás divathullámát meglovagolva csak fellángolásból érdeklődik a téma iránt. Értelmetlen 20,3 megapixeles felbontás, végre 10x optikai zoom, 3G/4G LTE és Wifi és Android 4.2.2. Tökjó, hogy még az Angry birds-öt is tolhatod rajta. Nem.

nx.png


GALAXY NX (6).jpg

GALAXY NX (3).jpg

GALAXY NX (8).jpg

Másik oldalról megmutatták az új tableteket is. Az ATIV Tab 3-on teljes értékű Windows 8 fut, mely egyébként a világ legvékonyabb táblagépe. Szintén újdonság volt az ATIV Q bejelentése. Egyébként az elképzelés dicséretes, a gyakorlati használhatóságát pedig majd teszteljük. Az elgondolás lényege, hogyha tablagépet használsz legyen az iPad, vagy bármelyik más gyártóé, sokszor fejfájást okoz a fizikai billentyűzet hiánya. A Samsung úgy talált erre megoldást, hogy lényegesen nem növelte a készülék méreteit és súlyát. A felbillenthető billentyűzet, smartbookká alakítja a gépet (de szép). Fontos még, hogy a Q-n két op. rendszer fut - Windows és Android kézen fogva, így bármikor válthatunk, ha kedvünk tartja.

ativq.png

ATIV Q_Stand-Right-Angle_Blue.jpg

ATIV Q_Floating2_Blue.jpg

ATIV Q_Floating1_Blue.jpg

A show végeztével, lekapcsolták a teremben a Youtube livestreamet, majd berakták a Gyakornokok c. filmet. Reméltük, hogy végre kikapcsolhatunk, de nem. Újra jöttek az erőltetett poénok, csak most Google köntösben, amerikai módra.

 aumovies_the_internship_trailer_lrg-18nurd3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr875372195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása