Fedélzeti jelentés

Kihagyhatatlan őszi darabok

Megjelent: 2017.10.25. 08:43

A Kapitány közleményét olvassák: Kérjük, gondolatban csak akkor merészkedjenek a balatoni yacht fedélzetére, ha felkészültek arra, amit ott látni fognak! A legjobb hazai designerek showroomaiból, valamint a nemzetközi tervezőket összegyűjtő multibrand üzletek polcairól válogattunk és nem szégyelltük magunkat. Nagyon nem. Olyannyira, hogy olyan darabot is bemutatunk, ami időközben megjárta a Madrid Fashion Week-et és olyat is, amiért Párizsban ölni tudnának a valódi divatrajongók. No meg egyszer majd a Kardashianok. De az egy másik történet... 

img_7693.jpg

Felső: ÁERON

Ha Kimre hatna valami a minimalista jegyeket viselő eleganciából, akkor biztosan megveszne ezért a bőr felsőért, főleg, ha neki is 25 másodpercnél többet kellene kinn töltenie az egyre hűvösebb időben, mint minden jó ízléssel megáldott fashionistának. Kifejezett öröm lenne az arcán, mert egy ilyen finom bőrből készült anyaghoz már nem kell rétegesen öltözni. Nem úgy, mint a pijama-trendből inspirálódó Nanushka szett esetében, amit akkor viselj, ha mindent be kell vetned, de nem akarsz közönséges lenni - csak veszélyesen csábító.

img_1214.jpg

Felső és nadrág: Nanushka Óra: Junkers

A indián nyár utolsó percei nemcsak a selyemnek engednek még egy kis teret, hanem a piros és a fehér színű daraboknak is, amik épp annyira elengedhetetlenek egy hajós utazás során, mint az említett kapitány az említett fedélzeten. Legyen az egy finoman vadító óra, egy sportos felső vagy egy kényelmes slip-on lábbeli. 

img_1302.jpg

Óra: Elysée Watches

img_1544.jpg

Felső: ADIDAS / Van Graaf, Sort: Richárd Alexander

img_1272.jpg

Cipő: TOMS

Persze a kényelmet is lehet még hova fokozni - főleg, ha a kapitány nem ragaszkodik szigorúan az elegáns hajós szettekhez. Ez esetben nyugodtan viselheted az idei szezon és a Pinterest egyik "muszáj hordani" összeállítását: a bő pulcsit térd alatt végződő szoknyával, vagy a boyfriend farmert színében és anyagában passzoló inggel. Ha ez utóbbit egy csipke toppal veszed fel, akkor biztosan senki sem megy majd el melletted szó nélkül - lehet szimplán neked jön. 

img_1645.jpg

Pulcsi: Nanushka, Szoknya: Tomcsányi 

vagas_1.jpg

Cipő: Nanushka

img_1266.jpg

Boyfriend jeans, farmer ing: GAS, Cipő: TOMS Óra: Elysée Watches

vagas_31.jpg

Cipő: TOMS

Eggyel vaskalaposabb kapitány esetén nem árt bevetni néhány elegánsabb darabot: egy bőr felsőt, bő selyem nadrággal, egy kimonót vagy egy zárt hosszú ruhát, amit bármikor meglengethetsz az Insta-pozitív széljárásban. Ha pedig igazán elegáns akarsz lenni, akkor mindenképp vegyél fel egy olyan selyemruhát, amihez gyárilag még egy cropped pulcsit is adnak, ha valami furcsa okból kifolyólag fázni kezdenél, amikor az októberi nap veszíteni kezd az erejéből. 

img_1624.jpg

Bőr felső, nadrág: Nanushka

vagas_2.jpg

Ruha: Tomcsányi 

img_7785.jpg

Ruha: ZIA

img_1339.jpg

Kimono: Nanushka 

... és persze semmiképp se hagyd otthon a kedvenc dzsekidet ;)

13img_1584.jpg

Dzseki: ADIDAS / Van Graaf

 

Szöveg:

alairas_brigi.png

Fotó: Oláh Attila

Kreatív koncepció és styling: Richard Alexander & Pozsgai Brigitta 

Modellek:

Knoll Gabriella

Ripli Zsuzsanna

Vida Eszter

Hajó:

Yacht Express Magyarország

Üzletlista:

ÁERON

Elysée Watches

GAS 

Junkers

Nanushka 

Richard Alexander

TOMS 

Tomcsányi 

Van Graaf

ZIA

 

Tükröm-tükröm mondd meg nékem!

Vajon hány parfümöt vehetsz egy Birkin bag árából?

Gyümölcsözön a bőrödnek - Vitamin testnek és léleknek

4 dolog, amit egész ősszel viselni fogsz

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr2913004806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása