Il Bacio di Stile

Bejegyzés alcíme...

Megjelent: 2013.11.18. 09:03

Mindenki azt írja, hogy az első luxusáruház Budapesten. Azért szerintem nem az első, csak maximum, amelyekkel eddig próbálkoztak, mind bebukott és mint egy adag kámfor, a múlt ködös emlékévé vált.

ilbacio1.jpg

Én még emlékszem gyerekkoromból a Vörösmarty téren elhelyezkedő Luxus áruházra, igen, konkrétan ez volt a neve. Ma a Bershka és a Stradivarius áll a helyén, ami szerintem kissé gunyoros újjászületése az épületnek. Dehát minden változik, és ez így van rendjén, még ha nem is értünk vele egyet és a hajánál fogva kell a mába rángatni az újat.

ilbacio2.jpg

Az Il Bacio jó alternatíva annak, aki speciel milliomos és nincs kedve az Andrássy úton beszaladni az összes üzletbe -lustaságból vagy idő híján- az egy helyen megtalálja a Céline, Donna Karan, Oscar de la Renta, Bottega Veneta, Valentino, Saint Laurent Paris, Salvatore Ferragamo, Jil Sander, Giorgio Armani, Chloé, Lanvin és a Polo Ralph Lauren Black Label márkákat.

ilbacio3.jpg

Vannak elérhetőbb áru luxus márkák is a második emeleten, ha az elsőn nem szédültünk volna bele a csodálatba. Például a Juicy Couture, See by Chloé, Moncler Gamme Bleu, Pinko, Guess by Marciano, Armani Collezioni, RED Valentino, Zadig et Voltaire, Pure DKNY, Malo és Agnona.

A harmadik emeleten a férfi osztály található szintén világhírű divatházak kreációival. Az igényes - és piszkosul gazdag - úriembereknek mindenképpen kielégítő lesz a választék, ebben biztos vagyok.

ilbaciomen.jpg 

A negyedik emelet egy csodálatos ékszerdobozként egy éttermet és egy bárt rejt magában. Szerintem már csak ezért is érdemes ellátogatni az áruházba és meginni egy frissítőt. Az egész üzlet fantasztikus, az enteriőr lenyűgöző, összességében azt mondhatom, hogy szüksége van Budapestnek arra, hogy ilyen üzletekkel építse a presztizsét. Még ha az egyszerű halandó csak gyönyörködni tud bemenni, nem vásárolni.

ilbaciorestaurant.jpg

Nézzétek meg ti is, mivel csábít az Andrássy úton az Il Bacio di Stile azaz a stílus csókja névre keresztelt áruház!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr565632671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása