Ide szökj a nagy melegben!

Hűsítő programok július első felében

Ahogy a népdal is mondja: nyáron nagyon meleg van... - és mi csak annyit tudnánk hozzátenni, hogy most valóban nagyon-nagyon. Ha épp nem a Balaton-parton lógatod a lábad az azúr habokba, jól tud esni a város szikrát hányó kőtengeréből hűs, fedett helyre menekülni, mondjuk egy múzeumba, de ha türelmes vagy, egyszerűen csak várd meg, hogy lemenjen a nap és élvezd valamelyik esti szabadtéri programot. Mindkét eshetőségre van ám programajánlatunk! :)

photo-1560915109-f54ff3d7664c.jpeg

 

Ide szökj a nagy melegben!
Írta: colorcam
Megjelent: 2019.07.01. 01:43

3 nappali + 3 hajnali program, amit nem hagyhatsz ki a VOLT Fesztiválon!

Nagyon sok mindent írtunk már a fesztiválról: bemutattuk a legjobb szetteket, amiket viselhettek majd, ötletet adtunk a legváratlanabb programokhoz és volt, hogy napról napra követhettétek végig azt, milyen egy egész hetet kint tölteni a nyár első nagy zenés eseményén. A szuper szettek nem maradnak el, de idén azokra is gondolunk, akik igazi party veteránokként, sátorban vészelik át a nappalokat és az éjszakák végét  is. 

volt0.jpg

3 nappali + 3 hajnali program, amit nem hagyhatsz ki a VOLT Fesztiválon!
Megjelent: 2019.06.12. 14:29

Tudatos tavasz

Hagyományok és fenntartható fejlődés a legújabb divat-trendekben

Nem tudunk betelni az idei tavasz divatújdonságaival! A laza, hippis szettek, a kilencvenes évek stílusjegyei és a romantikus hangulat mellett olyan fontos dolgok is előtérbe kerülnek, mint népművészetünk megőrzése, a nők összefogásából születő erő vagy a környezetvédelem. Nem mellesleg most a legtöbb outfit simán elbírja a kényelmes sneakert, így egy ideig nem kell tűsarkakon pipiskednünk, ha nem akarunk!

blue-dress-fashion-indoors-1109596.jpg

Tudatos tavasz
Megjelent: 2019.05.16. 11:59

Ásványi smink lengyel módra

Bemutatkozik az Annabelle Minerals

Beauty-rajongásomnak és az évek hosszú sorának hála, mostanra nagyjából kialakult, hogy melyek a kedvenc szépségápolási termékeim - egyszerűbben fogalmazva: hogy mikor, mit, hova kenek. A sminkek esetében tovább tartott a keresgélés: sokszor hittem azt, hogy megtaláltam "az igazit", de aztán kiderült, hogy kapcsolatunk mégsem tökéletes, vagy van egy másik darab, ami sokkal jobban teljesít. 

ab1.jpg

Ásványi smink lengyel módra
Megjelent: 2019.04.11. 13:00

Kétszer négy karika

Teszteltük az új Audi Q3-at és az e-tront is!

Ha jön a herceg, lehetőség szerint ne egy, hanem minimum 110 ló erejével nyargaljon hozzám, lánykéréshez pedig szintén ne egy, hanem négy karikát hozzon magával. Más kérésem nincs :) Egyúttal megnyugtatnám kedves férfi olvasóinkat, hogy csak ideiglenesen költöztem az autótesztek rovatába: bár rajongásom a négykerekűek iránt örök, tisztában vagyok vele, hogy a furmányos műszaki kérdések megválaszolására nem én vagyok a legszakavatottabb személy. De addig is, amíg visszaköltöznek e helyre a szaftos technikai kifejezések és a lenyűgöző számadatok, álljon itt egy beszámoló arról, hogy milyen fantasztikus tesztvezetésben volt részem nemrégiben két új Audi-modellel. És csak óvatosan uraim: ki tudja, lehet, hogy ezt az írást elolvasva a barátnők/feleségek már nem elégednek majd meg a vásárláshoz használt kisautóval... én legalábbis mindent megteszek a siker érdekében!

audi3.jpg

Kétszer négy karika
Megjelent: 2019.04.10. 20:06

A tavasz négy divat-dobása

Így lehetsz igazán trendi a szezonban!

Sokszor halljuk a megunhatatlan közhelyet, hogy manapság már nincsen igazán divat, csak egymás mellett élő stílusok. Nem szeretünk hinni a közvélekedésnek, de elnézve a 2019-es kollekciókat, mégis van valami az előbb említett igazságban. A kilencvenes évek lazasága, a virágos darabok romantikája, a hippik szabadsága és a western világ keménysége mind megférnek az idei tavasz ernyője alatt. 

brigi-lili-08636.jpg

A tavasz négy divat-dobása
Megjelent: 2019.04.10. 12:46

Szép, ami széppé tesz

Szemet gyönyörködtető termékcsomagolások a szépségiparban

Kedves Olvasók, kérem vegyék figyelembe, hogy ezt a blogposztot egy nő írja: és hogyan választ egy nő (bort, autót, májkrémet, szempillaspirált)? - Egyértelműen az adott termék csomagolásának tetszetősségét szem előtt tartva. A viccet (félig) félretéve, nagyon is igaz az, hogy hatalmas erővel vonzza pillantásunk, majd irányozza kezünk pénztárcánk felé egy-egy jól sikerült dizájnelemmel, kellemes színvilággal, szolid csillogással ellátott használati tárgy. Hát még, ha a szívünket amúgy is könnyen megdobogtató témáról: a szépségápolásról van szó.

p400560-av-05-zoom_1.jpg

Szép, ami széppé tesz
Megjelent: 2019.04.08. 22:25

Egy igazi szőke igaz története a hajmegújításról

Először üvöltesz, amikor elrontják, aztán megpróbálod megoldani. Pár órára sikerül is. Ismét egy jó nagy üvöltés, csendes belenyugvás és újabb kiabálás. A fodrászod pedig bőszen csuklik az átkozott ollója felett: ilyen az, amikor annyira túlzásba viszik a szőkítést, hogy gyakorlatilag leesik a fél hajad, aminek még egy évig viseled a következményeit. Legalább. Aztán megfogadod, hogy szakembert váltasz, nem adod alább a legjobb hajápolóknál és az új évvel új élet kezdődik a loboncodnak is. 

img_6434.JPG

Egy igazi szőke igaz története a hajmegújításról
Megjelent: 2019.04.02. 18:26

Királykék vagy égszínkék?

Miért látnak egyesek több, mások kevesebb színt?

Elgondolkoztál már azon, hogy miért van az, hogy te legalább százféle lila színt tudsz megkülönböztetni a kékestől a rózsaszínes árnyalatúig, míg mások ugyanazt a dolgot inkább csak kéknek vagy nemes egyszerűséggel pinknek látják? Hogy kinek van "igaza", abban sosem fogtok dűlőre jutni, ugyanis vannak emberek, akik összesen 1 millióféle színt érzékelnek, míg mások több, mint 100 milliót. Ez nem tanulható képesség, hanem veleszületett adottság és komoly biológiai háttere van. 

bracelets-eyes-girl-999521.jpg

Királykék vagy égszínkék?
Megjelent: 2019.04.01. 13:54

A szép, a szebb és a legszebb

Nagy karácsonyi ajándéklista

Nem tudom, van-e még valaki, aki annyire az utolsó pillanatra hagyja a karácsonyi ajándékok beszerzését, mint én. A most értetlenül a fejüket csóválóknak el kell mondanom, hogy hosszú évek személyes tapasztalata: az ünnep előtti egy-két nap az, amikor a legjobban lehet vásárolni. Eddig mindig kiüldözött a boltokból a lehetetlenül nagy tömeg, mostanra viszont a legtöbben már túl vannak az ajándék-hajszán, és békésen sütik otthon a bejglit. Ha tudjuk, mit akarunk és célirányosan támadunk, seperc alatt a kosarunkban landolhat az, amit eddig valódi harcok árán tudtunk volna csak becserkészni. Ha viszont még nincs meg a nagy ötlet, aggodalomra akkor sincs ok, ugyanis összegyűjtöttem a szívemnek legkedvesebb ünnepi szépségeket, melyek közül Te is kedvedre válogathatsz. Igen, last minute is! ;)


flore_1.jpg

A szép, a szebb és a legszebb
Megjelent: 2018.12.23. 14:01
12...