Barátom, Róbert Gida

Az elfeledett gyermekkor

Micimackó és barátai nem éppen eseménytelen életüket élik a Százholdas Pagonyban, ahol nap mint nap bajba kerülnek, és minden alkalommal a csacsi, öreg medve legjobb barátja, a hat éves Róbert Gida húzza ki őket a csávából. Azt hiszik, hogy kalandjaik soha sem érnek véget, mert amíg gyerekek vagyunk, olyan távolinak tűnik a holnap, de mire felnövünk, már nem emlékszünk a tegnapra...

download.jpg

Barátom, Róbert Gida
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.08.02. 12:28

Hello Wood: Cabin Fever

A szombat esti kabinláz

Menő fainstallációiról, modern építészeti szemléletéről és díjnyertes oktatási programjáról ismert Hello Wood nevére egyre többen kapják fel a fejüket mind belföldön, mind külföldön. A nyár elején létrehozott Városház téri Pop-Up pihenőpark projektjük után itt az újabb nagy durranás: Cabin Fever név alatt nyári egyetemükön nemzetközi építészcsapatok bevonásával hoztak létre kortárs víkendházakat.

1_11.jpg

Hello Wood: Cabin Fever
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.07.31. 14:56

Az árpaszem egy csiszolatlan vodka

...és egyéb érdekességek

Határozottan máshogy nézek minden szembe jövő árpamezőre, mióta megtudtam, hogy az egyik legtisztább, kereskedelmi forgalom lévő vodka alapanyaga. Vodkát készítenek ugyan sokféle gabonából, de az igazán finom és igazán tiszta északi ital legfontosabb eleme bizony az egyszerű árpaszem és a kiváló minőségű víz. Még abban a koktélban is, amibe végül esetleg csípős paprika és túró rudi kerül. 

94c6284c-a221-486c-a531-fd0dc5d1cfa6.JPG

Az árpaszem egy csiszolatlan vodka
Megjelent: 2018.07.21. 09:23

Ki ne hagyd! 2.0.

A legjobb hazai előadóink a legjobb fesztiválokon

Több évtizedes tapasztalat mondatja velem, hogy nincs az az alkalom, amikor sikerül tető alá hozni azt, hogy egy fesztiválon minden kedvenc hazai fellépődet meg tudd nézni. Szerencsére kis hazánkban az egy főre jutó fesztiválok száma valahol a három és az öt között mozog, így mindig nyílik egy újabb alkalom arra, hogy ott legyél annak a koncertjén, akién nem sikerült eddig a VOLT-on, az EFOTT-on vagy a Fishing on Orfűn. 

band-brown-carnival-814049.jpg

Ki ne hagyd! 2.0.
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.07.13. 19:34

Arcra fel!

5+1 márka nyári hidratáló termékét teszteltük

A nyár közepén, és vele együtt a szabadtéri koncertek, hosszú, rozé-fröccsös esték és hajnalig tartó fesztiválok idején arcbőrünknek ugyanannyira szüksége van a gondoskodásra, mint télen - persze kicsit másképp. A napi arcápolási rutin kihagyhatatlan része a hidratálás, hiszen a napfénynek kitett bőrnek a fényvédelem mellett erre van a legnagyobb szüksége. Az ilyenkor használt krémek és maszkok jellemzően könnyedebb állagúak, zselések vagy mattító összetevőket tartalmaznak bőrtípustól függően. Brigivel hat márka tavasz-nyári újdonságait tesztelte, amiket a szerencsések egy téli, napsütötte országba való nyaralásra is mindenképp vigyenek magukkal! :)hydrate-face-skin-with-water-skincare-routine.jpeg

Arcra fel!
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.07.12. 17:12

Ki ne hagyd! 1.0.

Kedvenc külföldi előadóink az idei fesztiválszezonban

Amilyen kicsi ország hazánk, olyan szerencsés helyzetben vagyunk a zenei fesztiválok terén: gyakorlatilag majd minden hétre jut egy a nyár folyamán. A magyar előadókat akár többször is meghallgathatjuk különböző helyeken, ha úgy tartja kedvünk, a nagy külföldi nevek pedig garantáltan mágnesként vonzzák a nagyérdeműt Sopron, Zamárdi, Velence, Debrecen, Fehérvár, Szeged, Budapest... (ugye, hogy még felsorolni is nehéz?) nagyszínpadai elé. A Colorcam-csapat tagjai össze is gyűjtötték aktuális kedvenc külhoni fellépőiket az egyes bulihelyszíneken, íme:

pexels-photo-164879.jpeg

Ki ne hagyd! 1.0.
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.06.28. 09:58

Szépülj a növények tudásával!

Vagheggi fitokozmetikumok

Előrebocsátom, hogy ez az írás egyszerre lesz szubjektív és objektív, már ha egyáltalán létezik ez a kategória. Szubjektív, mert Olaszország és sok minden, ami olasz, előkelő helyet foglal el a szívem csücskében és objektív, mert a Vagheggi-filozófia által inspirált fitokozmetikumok, melyekről írni fogok, ténylegesen és egyértelműen megmutatták hatásukat. 

pexels-photo-1078058.jpeg

Szépülj a növények tudásával!
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.06.12. 17:30
12...