Budapest legmenőbb őszi éjszakái

Programajánló

Hivatalosan is tart már a klubszezon és a karácsonyi események előtt szinte minden napra jut valami figyelemreméltó zenés, kulturális vagy gasztro-esemény. Persze mi sem tétlenkedtünk és kiválogattuk közülük a legjobbakat, amik igyekeznek feledtetni a korai sötétedést és a lassan, de biztosan hűvösebbé váló időt. 

adult-beanie-blur-375884.jpg

Budapest legmenőbb őszi éjszakái
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.11.12. 11:29

Közhelymentes Halloween kosztümök

Minek öltözz, ha unod a szexi boszit, a csontváz sminket és a Playboy nyuszit?

A Playboy nyuszi fogalmam sincs, hogy került be a klasszikus halloweeni kosztümök közé, de minimum halottnak kellene lennie ahhoz, hogy valid legyen a jelenléte. Ne érje szó a ház elejét: egyszerűen imádok beöltözni, de úgy látom, sokan csak arra használják a jelmezes bulikat, hogy végre kitegyék azt, amit amúgy a hétköznapokban nem mernek. Ezért idén úgy döntöttem, olyan dolognak öltözök, ami annyira lejárt, hogy szinte új és aminek senki se fog, aki szerint még mindig menő a kamionos és a... 
beautiful-dark-eerie-212410.jpg

Közhelymentes Halloween kosztümök
Megjelent: 2018.10.28. 08:28

Így kerülj igazán őszi hangulatba!

4+1 beauty termék, ami a segítségedre lesz benne

Még az időjárás miatt folyton elégedetlenkedő magyar nemzet ("Télen nagyon hideg van, nyáron nagy meleg van, soha sincs jó idő, mindig esik az eső") is beláthatja, hogy idén szürkeség helyett egy csodás vánasszonyok nyarával ajándékozott meg minket az ősz: a természet és a szívünk is ezer színben pompázik a napsütésben. Végre van lehetőség kiélvezni az évszak szépségeit, és a nyár utolsó napjai után nem kell rögtön a téli, zimankós időben használt krémeink után kutatni a fürdőszobában. Sok szépségápolási márka imitált kollekcióval készül az halloween-advent előtti hónapokra, és vannak olyan termékek is, melyek bár egész évben elérhetőek, de talán az őszi, lombhullatós időszakhoz passzolnak leginkább.

allef-vinicius-145443-unsplash.jpg

Így kerülj igazán őszi hangulatba!
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.10.18. 16:08

Újra Hollywood diktál a fehérnemű piacon!

Csipke, selyem, harisnya, hosszú lábak és minden tekintetet megragadó dekoltázs: néháyn dolog, aminek a népszerűségét a hollywoodi filmek hozták meg. Bár napjaink divatja inkább a fiúsabb testalkatú lányoknak kedvez, úgy fest, mégis van igény a nőiesebb vonalak hangsúlyozására, így ismét előkerül a push up és a csodás combfix!

bts_509.jpg

Újra Hollywood diktál a fehérnemű piacon!
Megjelent: 2018.10.18. 01:45

Nincs börtön

avagy a mérgező kapcsolatból a szabadsághoz vezető út

Coco Chanel tudott valamit. Bátor volt és erős. A háború után nadrágot adott a nőknek, divatházat emelt a szerelme hamvai felé és sose félt attól, hogy valami új dologba kezdjen - pedig a semmiből indult, és sok minden összedőlt körülötte. Nem kapaszkodott a leomló épület utolsó falába és nem félt még időben kinézni a repedések mögül. Coco Chanel tudott valamit - vagy egyszerűen csak ő volt Coco Chanel.

photo-1505318985551-5793f4a707bd.jpeg

Nincs börtön
Megjelent: 2018.09.12. 16:20

Nem csak nyáron lehet a nagy nap!

Esküvő ősszel

Bár a frigyek legnagyobb része a nyári hónapokban köttetik, azért véletlenül se gondoljuk azt, hogy a hűvösebb évszakok esküvői ceremóniái kevésbé impozánsak. Sőt! Az avarral fedett erdei ösvény vagy egy havas hegykoszorú egyedi, mesebeli helyszíne lehet a nagy napnak. (Utóbbira remek példa volt Gianni Annoni és Debreczeni Zita esküvője az olasz Dolomitokban.) Egyelőre azonban még csak épphogy vége az augusztusnak, így vegyük sorra, milyen előnyei is vannak az őszi szertartásoknak.

hochzeitsblog-brautsalat-startseite-anmakoy-photography-1170x550-2.jpg

Nem csak nyáron lehet a nagy nap!
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.09.07. 15:16

Gyere velünk az őszbe!

Szeptemberi programajánló

Már készítjük a bőrdzsekit és a hosszú nacit, hogy útnak induljunk az első olyan eseményekre, amik kellemesebbé teszik a forró nyár elengedését és megalapozzák a klubszezont. Számtalan érdekes dolognak nézünk elébe: borkóstolók, különleges filmes élmények és persze utoljára még egy nagyot bulizunk a szeptemberben nyitva tartó szabadtéri koncerthelyszíneken. Ne is kérdezz, csak olvass és kövess! 

pexels-photo-697243.jpeg

Gyere velünk az őszbe!
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.08.31. 09:54

O.Z.O.R.A Fesztivál

Felnőtt játszótér – nem csak felnőtteknek

Hippitalálkozó? Bűntanya? Spiritualista paradicsom? A magyar Woodstock? Te mit gondolsz az Ozoráról? A legmegosztóbb fesztiválnak – melyről azoknak is határozott véleménye van, akik nem is vettek részt rajta – az elmúlt évek során sikerült egyre árnyaltabb képet alkotnia magáról, miközben egy szubkultúra számára a világ egyik legjelentősebb eseményévé nőtte ki magát.

1_12.jpg

O.Z.O.R.A Fesztivál
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.08.21. 08:00

Nincs vége a fesztiválszezonnak!

Szépség a szabad ég alatt

A fesztiválszezon túl van a csúcspontján, a Szigeten, de ez nem jelenti azt, hogy az elkövetkező napok eggyel kisebb buli-helyszínei: a STRAND Fesztivál, a B.my.Lake és a SZIN, ne érdemelnének ugyanúgy figyelmet. Szinte kötelességünknek érezzük, hogy a beauty vonalon legalább egy picit hozzájáruljunk a nyárvégi koncerteken eltöltött önfeledt pillanatokhoz azzal, hogy néhány olyan terméket ajánlunk a figyelmetekbe, melyektől szépségetek és önbizalmatok még sugárzóbb lesz!

fesztival.jpg

Nincs vége a fesztiválszezonnak!
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.08.20. 22:40

Barátom, Róbert Gida

Az elfeledett gyermekkor

Micimackó és barátai nem éppen eseménytelen életüket élik a Százholdas Pagonyban, ahol nap mint nap bajba kerülnek, és minden alkalommal a csacsi, öreg medve legjobb barátja, a hat éves Róbert Gida húzza ki őket a csávából. Azt hiszik, hogy kalandjaik soha sem érnek véget, mert amíg gyerekek vagyunk, olyan távolinak tűnik a holnap, de mire felnövünk, már nem emlékszünk a tegnapra...

download.jpg

Barátom, Róbert Gida
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.08.02. 12:28
12...