A Hangya és a Darázs

Berepült az új Marvel-film

Még ki sem hűlt a helyünk a mozikban a Bosszúállók: Végtelen háború után, máris egy újabb Marveles szuperhős filmmel tarthatjuk melegen a székünket, igaz, az amerikai bemutatóhoz képest kicsit késve érkezett meg hazánkba A Hangya és a Darázs.

4_8.jpg

A Hangya és a Darázs
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.07.19. 17:17

Ki ne hagyd! 2.0.

A legjobb hazai előadóink a legjobb fesztiválokon

Több évtizedes tapasztalat mondatja velem, hogy nincs az az alkalom, amikor sikerül tető alá hozni azt, hogy egy fesztiválon minden kedvenc hazai fellépődet meg tudd nézni. Szerencsére kis hazánkban az egy főre jutó fesztiválok száma valahol a három és az öt között mozog, így mindig nyílik egy újabb alkalom arra, hogy ott legyél annak a koncertjén, akién nem sikerült eddig a VOLT-on, az EFOTT-on vagy a Fishing on Orfűn. 

band-brown-carnival-814049.jpg

Ki ne hagyd! 2.0.
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.07.13. 19:34

Arcra fel!

5+1 márka nyári hidratáló termékét teszteltük

A nyár közepén, és vele együtt a szabadtéri koncertek, hosszú, rozé-fröccsös esték és hajnalig tartó fesztiválok idején arcbőrünknek ugyanannyira szüksége van a gondoskodásra, mint télen - persze kicsit másképp. A napi arcápolási rutin kihagyhatatlan része a hidratálás, hiszen a napfénynek kitett bőrnek a fényvédelem mellett erre van a legnagyobb szüksége. Az ilyenkor használt krémek és maszkok jellemzően könnyedebb állagúak, zselések vagy mattító összetevőket tartalmaznak bőrtípustól függően. Brigivel hat márka tavasz-nyári újdonságait tesztelte, amiket a szerencsések egy téli, napsütötte országba való nyaralásra is mindenképp vigyenek magukkal! :)hydrate-face-skin-with-water-skincare-routine.jpeg

Arcra fel!
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.07.12. 17:12

Ki ne hagyd! 1.0.

Kedvenc külföldi előadóink az idei fesztiválszezonban

Amilyen kicsi ország hazánk, olyan szerencsés helyzetben vagyunk a zenei fesztiválok terén: gyakorlatilag majd minden hétre jut egy a nyár folyamán. A magyar előadókat akár többször is meghallgathatjuk különböző helyeken, ha úgy tartja kedvünk, a nagy külföldi nevek pedig garantáltan mágnesként vonzzák a nagyérdeműt Sopron, Zamárdi, Velence, Debrecen, Fehérvár, Szeged, Budapest... (ugye, hogy még felsorolni is nehéz?) nagyszínpadai elé. A Colorcam-csapat tagjai össze is gyűjtötték aktuális kedvenc külhoni fellépőiket az egyes bulihelyszíneken, íme:

pexels-photo-164879.jpeg

Ki ne hagyd! 1.0.
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.06.28. 09:58

Szépülj a növények tudásával!

Vagheggi fitokozmetikumok

Előrebocsátom, hogy ez az írás egyszerre lesz szubjektív és objektív, már ha egyáltalán létezik ez a kategória. Szubjektív, mert Olaszország és sok minden, ami olasz, előkelő helyet foglal el a szívem csücskében és objektív, mert a Vagheggi-filozófia által inspirált fitokozmetikumok, melyekről írni fogok, ténylegesen és egyértelműen megmutatták hatásukat. 

pexels-photo-1078058.jpeg

Szépülj a növények tudásával!
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.06.12. 17:30

Esküvői kelléktár

avagy Hamupipőkék bevetésen

Love is in the air... a szerelemnek pedig következményei is vannak: a hagyományos sorrendben (khm) a rózsaszín köd és a kávéházi randevúk (volt egykor ilyen is) időszakát bizony férfitársaink elszántságától függően kinél előbb, kinél utóbb, az esküvő nemes napja követi. Korábban már írtunk arról, hogy a hirtelen ötlettől vezéreltek vagy a mindent az utolsó pillanatra hagyók hol szerezhetik be a legszükségesebb "hozzávalókat", most három olyan dolgot kerestünk, ami szintén must-have darabnak számít a nagy napon, és akkor sem késtél le a beszerzésükről, ha éppen a jövő héten járulsz az oltár elé.

img_0615.JPG

Esküvői kelléktár
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.06.06. 08:56

Deadpool 2.

Oh (X) man... A vicces fiú ismét akciózik

Tagadhatatlan tény, hogy a jelenlegi amerikai filmipart egyértelműen a képregény-adaptációk uralják évek óta. Néhány héttel ezelőtt a Bosszúállók álltak össze azért, hogy újra megmentsék a világot, amire a közönség már régóta türelmetlenül várt. A napokban pedig Deadpool tér vissza a mozikba, hogy saját magát mentse meg, amit szintén nagy várakozás előz meg a moziszerető közönség részéről az első rész elsöprő sikere után.

 deadpool-2-review-e1526469411790.jpg

Deadpool 2.
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.05.19. 13:16
12...