Adventezz külföldön!

5 desztináció, amit kocsival is könnyen célba vehetsz

Felejtsük el a klasszikus helyeket: a bécsi adventi vásárban mindenki volt már és mindenki rég rájött, hogy túl sok az ember ahhoz, hogy igazi meghitt karácsonyi hangulatba kerüljünk. Ha szeretnél kiszakadni a hundogok és nem kicsit túlárazott csülkök nyújtotta bazári hangulatból, akkor fogd magad és látogass el szomszédos országaink kisvárosaiba, hogy megélhesd a valódi ünnepi csodát!

adult-beautiful-christmas-254123.jpg

Adventezz külföldön!
Megjelent: 2018.12.04. 13:26

Beauty à la française

Nem vörös rúzs, mégis francia

Még szeptemberben volt szerencsém részt venni egy nagyszabású rendezvényen, ahol életemben először igazi festővászonra festhettem igazi ecsettel és igazi akril festékkel. Mivel a mintául szolgáló kép központi témája az Eiffel-torony volt, már az első ecsetvonások alkalmával nosztalgikus hangulatba kerültem, és gondolatban egészen a francia fővárosig repültem. Az ábrándos elvágyódás még mindig tart, és ha már így történt, arra gondoltam, hogy bemutatok Nektek néhány, ha nem is mindig francia, de mindenképpen franciás beauty terméket!

vintage-1047913_1280.jpg

Beauty à la française
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.11.20. 12:05

Magyar divat a catwalk-on

Beszámoló az idei év legnagyobb fashion show-iról

Elég sűrű hónapja volt a magyar divatszakmának, ami a színvonalas eseményeket illeti. Megrendezésre került az ELLE Fashion Show, a Budapest Central European Fashion Week és a Marie Claire Fashion Days is, ahol a modellek a legmenőbb hazai tervezők kreációiban vonulhattak a végeláthatatlan kifutókon. 

955d996b-8748-4ed2-b306-5b9418d0fd48.jpg

Magyar divat a catwalk-on
Megjelent: 2018.11.19. 16:38

Szexi, elegáns vagy laza?

Ha gyengéid az olaszok, őket válaszd!

Az olasz Intimissimi - Calzedonia - Tezenis márkák hármasa mindig szolgál valami új hírrel a divat szerelmeseinek. Ez a napsütésesből borúsba váltó novemberben sincs másképp és egyben nagyszerű alkalom arra, hogy az új fehérnemű- és harisnyakollekciókat nézegteve kiválasszunk magunknak egy-két darabot akár a már nem is olyan távoli ünnepi időszakra is.

25_georgia_142-848x499.jpg

Szexi, elegáns vagy laza?
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.11.19. 11:16

Budapest legmenőbb őszi éjszakái

Programajánló

Hivatalosan is tart már a klubszezon és a karácsonyi események előtt szinte minden napra jut valami figyelemreméltó zenés, kulturális vagy gasztro-esemény. Persze mi sem tétlenkedtünk és kiválogattuk közülük a legjobbakat, amik igyekeznek feledtetni a korai sötétedést és a lassan, de biztosan hűvösebbé váló időt. 

adult-beanie-blur-375884.jpg

Budapest legmenőbb őszi éjszakái
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.11.12. 11:29

Közhelymentes Halloween kosztümök

Minek öltözz, ha unod a szexi boszit, a csontváz sminket és a Playboy nyuszit?

A Playboy nyuszi fogalmam sincs, hogy került be a klasszikus halloweeni kosztümök közé, de minimum halottnak kellene lennie ahhoz, hogy valid legyen a jelenléte. Ne érje szó a ház elejét: egyszerűen imádok beöltözni, de úgy látom, sokan csak arra használják a jelmezes bulikat, hogy végre kitegyék azt, amit amúgy a hétköznapokban nem mernek. Ezért idén úgy döntöttem, olyan dolognak öltözök, ami annyira lejárt, hogy szinte új és aminek senki se fog, aki szerint még mindig menő a kamionos és a... 
beautiful-dark-eerie-212410.jpg

Közhelymentes Halloween kosztümök
Megjelent: 2018.10.28. 08:28

Így kerülj igazán őszi hangulatba!

4+1 beauty termék, ami a segítségedre lesz benne

Még az időjárás miatt folyton elégedetlenkedő magyar nemzet ("Télen nagyon hideg van, nyáron nagy meleg van, soha sincs jó idő, mindig esik az eső") is beláthatja, hogy idén szürkeség helyett egy csodás vánasszonyok nyarával ajándékozott meg minket az ősz: a természet és a szívünk is ezer színben pompázik a napsütésben. Végre van lehetőség kiélvezni az évszak szépségeit, és a nyár utolsó napjai után nem kell rögtön a téli, zimankós időben használt krémeink után kutatni a fürdőszobában. Sok szépségápolási márka imitált kollekcióval készül az halloween-advent előtti hónapokra, és vannak olyan termékek is, melyek bár egész évben elérhetőek, de talán az őszi, lombhullatós időszakhoz passzolnak leginkább.

allef-vinicius-145443-unsplash.jpg

Így kerülj igazán őszi hangulatba!
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.10.18. 16:08

Újra Hollywood diktál a fehérnemű piacon!

Csipke, selyem, harisnya, hosszú lábak és minden tekintetet megragadó dekoltázs: néháyn dolog, aminek a népszerűségét a hollywoodi filmek hozták meg. Bár napjaink divatja inkább a fiúsabb testalkatú lányoknak kedvez, úgy fest, mégis van igény a nőiesebb vonalak hangsúlyozására, így ismét előkerül a push up és a csodás combfix!

bts_509.jpg

Újra Hollywood diktál a fehérnemű piacon!
Megjelent: 2018.10.18. 01:45

Nincs börtön

avagy a mérgező kapcsolatból a szabadsághoz vezető út

Coco Chanel tudott valamit. Bátor volt és erős. A háború után nadrágot adott a nőknek, divatházat emelt a szerelme hamvai felé és sose félt attól, hogy valami új dologba kezdjen - pedig a semmiből indult, és sok minden összedőlt körülötte. Nem kapaszkodott a leomló épület utolsó falába és nem félt még időben kinézni a repedések mögül. Coco Chanel tudott valamit - vagy egyszerűen csak ő volt Coco Chanel.

photo-1505318985551-5793f4a707bd.jpeg

Nincs börtön
Megjelent: 2018.09.12. 16:20

Nem csak nyáron lehet a nagy nap!

Esküvő ősszel

Bár a frigyek legnagyobb része a nyári hónapokban köttetik, azért véletlenül se gondoljuk azt, hogy a hűvösebb évszakok esküvői ceremóniái kevésbé impozánsak. Sőt! Az avarral fedett erdei ösvény vagy egy havas hegykoszorú egyedi, mesebeli helyszíne lehet a nagy napnak. (Utóbbira remek példa volt Gianni Annoni és Debreczeni Zita esküvője az olasz Dolomitokban.) Egyelőre azonban még csak épphogy vége az augusztusnak, így vegyük sorra, milyen előnyei is vannak az őszi szertartásoknak.

hochzeitsblog-brautsalat-startseite-anmakoy-photography-1170x550-2.jpg

Nem csak nyáron lehet a nagy nap!
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.09.07. 15:16
12...