Esküvői kelléktár

avagy Hamupipőkék bevetésen

Megjelent: 2018.06.06. 08:56

Love is in the air... a szerelemnek pedig következményei is vannak: a hagyományos sorrendben (khm) a rózsaszín köd és a kávéházi randevúk (volt egykor ilyen is) időszakát bizony férfitársaink elszántságától függően kinél előbb, kinél utóbb, az esküvő nemes napja követi. Korábban már írtunk arról, hogy a hirtelen ötlettől vezéreltek vagy a mindent az utolsó pillanatra hagyók hol szerezhetik be a legszükségesebb "hozzávalókat", most három olyan dolgot kerestünk, ami szintén must-have darabnak számít a nagy napon, és akkor sem késtél le a beszerzésükről, ha éppen a jövő héten járulsz az oltár elé.

img_0615.JPG

 

A cipő - avagy legalább egyszer minden nő megérdemli, hogy Hamupipőkének érezze magát

A Budapest Central European Fashion Week kiállítói standjainál találkoztam először a Mandragora Design megálmodójának, Scherfel Nórának a cipellőivel. Rögtön szerelembe is estem egy színes, virágos darabbal, és most, hogy menyasszonyokban gondolkodom, azt kell mondjam, akár egy bohémabb fehér ruhához is el tudom képzelni. Szintén nagyon játékos lábravaló extravagáns aráknak a madármintás Oxford-cipő.

img_0618.jpg

Aki picit konzervatívabb a szertartáson viselt kiegészítők kapcsán, az választhat csodás rózsaarany, ezüst vagy fényes törtfehér, egyik oldalán nyitott vagy klasszikus vonalvezetésű lábbelit is.

img_1145.JPG

A cipők amellett, hogy mind bőrből, kézzel készülnek, kiváltképp a vőlegényükkel egymagas vagy nála magasabb hölgyeknek ajánlottak, hiszen csupán egy aprócska lapos sarokkal rendelkeznek. Olyan kényelmesek, hogy a hajnalig tartó ünneplésben sem kell majd megválni tőlük. Bővebben és webshop ITT

 

A képek! - És itt most nem a koszorúslányok álma helyes fotós srácra gondolunk

Biztos mindenkinek megvan az érzés, amikor egy számára fontos esemény után egymás után írja az e-maileket, hogy begyűjtse az ott készült fényképeket a többi résztvevőtől is. Különösen igaz ez, ha az ember lányának/fiának esküvője volt, hiszen a profi, hivatalos fotókon kívül, több szem többet lát alapon, nagyon örülne a vendégsereg által elkapott pillanatoknak is. Néha haragszunk az okostelefonunkra, hogy túl sok időre elvonja a figyelmünket a való élettől, de kétségtelen, hogy olyan hasznos appeket is találhatunk rajtuk, mint például a Wedbox, mely kifejezetten időt spórol nekünk.

7fe12628-0366-4dfa-9f30-edb51369f302.jpg

Az előbb említett fotós alkalmazás lényege, hogy menyasszonyként/vőlegényként létrehozhatsz egy felületet, ahova egy egyedi azonosító segítségével korlátlan számú vendéget hívhatsz meg (ráadásul magyart és külföldit egyaránt, hiszen 18 nyelven működik már az applikáció). Ezután te és ők feltölthetitek az esküvőn (vagy az azt megelőző legény-/lánybúcsún, eljegyzési vacsin stb.) készült képeket, rövid videókat, melyeket alapjáraton két hónapig tárol a rendszer és mindenki, akinek engedélyezed, letöltheti őket. Kedvenc funkcióm a 'diavetítés', amikor is az applikáció segítségével azonnal levetítheted a rendszerbe felkerült képeket, akár már a lagzi folyamán, ha úgy szeretnéd. Mindez ingyenes, a prémium csomagok pedig 1 éves tárolási időt, HD minőségű fájl hozzáférést és hosszabb videók feltöltését is lehetővé teszik. További információk www.wedbox.com Letöltés: Google Play vagy App Store

 

Diamonds are a girl's best friend - de azért más legjobb barátai is lehetnek :)

Már régóta nagy csodálója vagyok Reményi Éva közgazdászból lett ötvösművész egyszerű, letisztult, kecses ékszereinek, melyekhez az eve by Eva Remenyi márkanév társul. Akkor is érdemes a webshopban kutakodni, ha 'csak úgy' egy egyedi gyűrűt szeretnél szíved szerelmének, de amiért most az esküvő kapcsán is Éva jutott eszembe, azok az apró vagy nagyobb, tüneményes fülbevalók, melyek tökéletesen kiegészítik az menyasszonyi öltözetet.

img_0619.jpg

A fülbevalók mellett kedvenceim a Céleste-kollekció hajdísze és hajtűje, melyek egy romantikus (fehér) ruha elengedhetetlen társai. Az ékszerek rézből készülnek, melyeket arany / ezüst / ródium ill. fekete ródium bevonat borít.

img_1146.JPG

Ha valaki meg akarná kérni a kezem, hogy aztán kiválaszthassam a Mandragora cipellőmet, és mindezt megmutathassam a Wedbox segítségével minden barátomnak, most már tudja, hova fordujon :) Webshop ITT

 

Szöveg és képek:

alairas_anna_1.png

Borítókép: Unsplash

 

Tovább is van, mondjam még?

Esküvő last minute - Amit még nem késő beszerezni a nagy napra

Ha a filmek illatosak lennének... - Melyik parfümöt viselné Cameron Diaz?

Fényűzés a Deákon - Ilyen volt nekünk a Ritz-Carlton

  

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr4114003182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása