Jolly Jokerek és egy szezonos darabok

4 dolog, amit egész ősszel viselni fogsz

Megjelent: 2017.09.18. 19:45

Közel két hónapja tudjuk már, hogy mit fogsz hordani ősszel – csupán a megfelelő pillanatra vártunk, hogy elmondjuk neked. Keira Knightly illata szinte még a szobák falai közt lebegett, amikor az F&F őszi kollekciójának bemutatóján bejártuk azt a csodálatos lakást, amiben korábban a színésznő pihente ki a forgatás fáradalmait. Mi már akkor megleshettük, hogy mely darabok lesznek a nagy kedvencek, ha beköszöntenek a hideg hónapok és most neked is megmutatjuk, mi nem hiányozhat a te ruhatáradból sem. A szép felsők és szoknyák mellett egy-két sminkterméket is feltétlenül érdemes beszerezni az újdonságok közül!

ce0bf1d4-895e-4fca-90eb-43e9a71b74ea.jpgÓra: Zeppelin, szempillaspirál: AVON, szemfesték: Vagheggi, rúzs: Estée Lauder

 

Fehér csipkebetétes blúz – minden alakalomra

Idén ősszel ez a finom blúz lesz a ruhatárad Jolly Jokere, ami tökéletes választás azokon a napokon, melyek az irodában kezdődnek és egy elegánsabb vacsorán érnek véget (a képen látható darab ára: 5 990 Ft). Ez a különös, de mégsem hivalkodó, hosszú ujjú csipkebetétes darab akkor is nagyon jó választás, ha nem egy feszengős esti programra, hanem egy koccintásra vagy hivatalos. Ebben az esetben egy sötétkék vagy sötétlila szűk farmert és egy menő bokacsizmát vegyél hozzá. Ha pedig arra készülsz, hogy a párod mellett a szüleit is meghódítod – netán a nagyinál van jelenésed – akkor húzz mellé egy egyszerű, ceruza vonalú szoknyát és természetesen egy decens magassarkút. 

ca7cdd4a-c9b4-47c4-86d9-c588fb4c47a6.jpgRuha / katalógus: F&F, bordó óra: Elysee Watches, fehér óra: Zeppelin szempilla spirál: AVON , mark. Big and Style 

Egy ilyen sokat-tudó ruhadarabhoz mindenképp egy klasszikus sminktermék illik, ami nem lehet más, mint a mindent tudó szempillaspirálod, melyet bárhova magaddal vihetsz. Az Avon mark. kollekciójának Big and Style spirálja anélkül dúsítja a pillákat, hogy azok elnehezülnének vagy a festék csomóssá válna rajtuk (ár: 1 999 Ft).

 

Mustársárga - az ősz legszebb árnyalata 

Bevallom, hogy az egyik kedvenc dolgom az őszben az, hogy végre ismét lehet kísérletezni a mustársárgával. Annyira sok lehetőség van benne, hogy sosem érni a végére: feldob minden egyszínű szettet, tökéletesen kihangsúlyozza a bordós és a barnás árnyalatokat, emellett magában és mintás darabokkal is igazán jól mutat. A mustárszínt akkor is hordhatod, ha az időtlen elegancia híve vagy – például szürke kockás kosztümmel – és akkor is, ha inkább a modern irányzatok kedvelői közé tartozol. Idén egy kabátot is beszerezhetsz belőle, amivel igazán izgalmassá teheted a sima fekete szettedet még a leghálátlanabb időben is. 

a0c330f8-493a-4dc0-83ca-8e7defe2700a.jpgRuha / katalógus: F&F, óra: Junkers, parfüm és tusfürdő: AVON Eve Duett, AVON Planet Spa Relaxing Thailand

Ha nem tudsz betelni idén a sárga mustár árnyalataival, akkor fújj magadra aranyba hajló változatából! Próbáld ki az AVON szeptemberi újdonságát, az Eve Duett névre hallgató kétvégű parfűmjét. Az egyik oldalon a Radiantra keresztelt aranysárga színű, könnyed, virágos illatot találod, a másik oldalon a lila Sensual gyümölcsös aromái állnak össze csábító illatkompozícióvá. A két, egymást remekül kiegészítő illat ráadásul egyszerre, keverve is használható, ha igazán egyedi hatást szeretnél elérni. (Ár: 6 199 Ft)

A hideg, őszi időben nincs is jobb, mint egy kellemes fürdő a kókusz illatú habokban, melyben az AVON Planet Spa családjának aranyló újdonsága, a Relaxing Thailand olajos hab- és tusfürdője segít nekünk. (Ár: 1 699 Ft)

 

Őszi hippik - maradnak a fodrok 

A híres-neves külföldi magazinok divatanyagait nézve már korán feltűnt, hogy a fodros ruhák nem fognak kimenni a divatból akkor sem, ha már nem a könnyed nyári szellő fújja rajtuk a lenge anyagot. A hippis, romantikus darabok picit télies formában jelennek meg a ruhaboltok polcain - és vélhetően az Instagramon is. Az off shouldert felváltja a zárt felső, míg a fodrok leginkább az ujj alsó részére és a szoknyákra költöznek majd. Pont, mint ezen a sötétkék alapon virágos mini ruhán (ár: 7 490 Ft)

31b747b2-822b-4427-9659-e21fe3296573.jpgRuha / katalógus: F&F, rúzs: AVON Luxe  körömlakk: AVON mark. Pink Illusions

Egy őszi hippi még a legzordabb körülmények között sem felejti el a kedvenc színeit és neked sem kell ezt tenned. Erre az időszakra is nyugodtan szerezz be egy finom, rózsaszín rúzst (képen látható darab ára: 1 999 Ft) és körömlakkot (képen látható darab ára: 1 398 Ft). Csupán arra ügyelj, hogy olyan ajakravalót válassz, ami a hidegnek kitett ajkaid nemcsak szépíti, de ápolja is. 

 

Bársony - finom fény

A bársony korábban a gazdagságot és az eleganciát volt hivatott kifejezni – de ezt a XX. század vége teljesen átértelmezte. A hűvös anyag már nem csupán rangbéli hovatartozást és kifinomult ízlést, hanem a tömegből való finom kitűnést és a szexi játékosságot is jelenti. Idén már a nyári szettek közt is akadt egy-két kisruha, amit az említett anyagból varrtak és ezt a fodrokhoz hasonlóan sikerült átmenteni a 17/18 AW időszakra is. Ha te is azon emberek közé tartozol, akik a kilencvenes évek óta minden bársony ruhájukat megtartották, akkor nagyon fogsz örülni ennek az F&F ezen darabjának (ár: 7 490 Ft).

0084ce6a-c13d-4c9d-a4c5-e9b187cf26d9.jpgRuha / katalógus: F&F, sminkalap és tükör: Guerlain L'OR, szempilla spirál: Lash Hero, The Body Shop

A bársony eleganciája megkívánja azt, hogy a bőröd is üdén ragyogjon. A Guerlain egészséges fényt adó sminkalapja tökéletes megoldás azokhoz a szettekhez, melyek már magukban is jelentőségteljesek, a The Body Shop vegán Lash Hero szempillaspirálja pedig elegáns mély feketébe öltözteti a pillákat.

 

Az F&F 2017 őszi-téli kollekcióját ITT nézheted meg részletesebben, az AVON termékekről pedig ITT informálódhatsz.

  

Szöveg és képek:

alairas_brigi_1.png
 

És ezt olvastad már?

Mindennek a teteje - a Deák Street Kitchen

#versetmindenkinek 

Kihagyhatatlan 4+1 Badacsony szívében

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr1612823266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása