Egy fesztivál, ahova ne menj el, ha vega vagy

Megjelent: 2014.11.11. 11:39

Ma már tényleg ott tartunk, hogy az országban egymást érik a különböző fesztiválok: a libamájtól a musicalig minden lehetséges téma köré egy-egy rendezvény épül. Ez egyáltalán nem lenne probléma, mert így minden hétvégére jut program, tartalmas szórakozás. De sajnos inkább csak jutna… Nagyon sokszor ugyanis az a szomorú tapasztalat, hogy bár az esemény neve más, a kiállítók ugyanazok, a jegy ára magas és többnyire csak belépésre jogosít, a helyszínen pedig igencsak mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha kedvünk támad megkóstolni valamit a standoknál. A most péntektől vasárnapig (november 14-16.) a Vasúttöténeti Parkban megrendezésre kerülő Disznótoros Kolbászfesztivál ez alól kíván kivétel lenni.

röfi.jpg

“A rendezvény 100% celebmentes, kifejezetten hagyományőrző jellegű, gasztro-kulturális csemege lesz“ –ígérik a szervezők. Igazi vidéki disznótoros hangulatot szeretnének teremteni, ahol a különböző háztáji csemegéket is vidéki áron árulják majd. Az eszem-iszom mellett persze lesz dínom-dánom is egészen az éjszakába nyúlóan. A szervezők bevallottan ezúttal nem kifejezetten a fiatalokat célozták meg a zenei programmal, a fellépők a retro-hangulatról hivatottak gondoskodni. Hallgathatunk majd például operett előadást, cigány prímásokat vagy Apostol-koncertet is. A különböző néphagyományok bemutatása mellett, lévén, hogy a Vasúttörténeti Park szolgál a rendezvény helyszínéül, a gőzmozdonyozástól kezdve a lóvasútazásig számos interaktív bemutatón vehetünk részt. Akit pedig inkább a négykerekűek érdekelnek, az egész nap megtekintheti az Oldtimer autó és motor kiállítást. A gyerekek sem fognak unatkozni, mivel egész nap igyekeznek majd a kedvükben járni, lesz állatsimogató, népi játszótér és hagyományos vurstli is.

disznóvágás arhív.jpg
Helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park, 1142 Tatai út 95.

Nyitvatartás:   november 14., péntek 11:00-24:00

                       november 15., szombat 9:00-24:00

                       november 16., vasárnap 9:00-21:00

Jegyárak: Fenőtt 2.500 Ft, Gyerek 1.500 Ft, Családi jegy: 6.999 Ft

További információ: www.disznotoroskolbaszfesztival.hu vagy az esemény Facebook oldalán.

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr866886593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása