Sony NWZ-W273 - Basszus a víz alatt

Megjelent: 2013.05.06. 00:57
Írta: colorcam

Biztos sokan ábrándoztatok róla, hogy milyen jó lenne ha nem csak az edzőteremben, de az uszodában, vagy akár szaunában is tovább hallgathatnátok kedvenc zenéiteket. Itt a lehetőség, ugyanis a Sony új kütyüje bírja az extrém kihívásokat és víz alatt is tolja az agyadba a basszust.

DSC8739-Med.jpg

A készülék maga nem nagy, egész szépen összezsugorították a tervezők, azonban nem elég kicsi, hogy néhányan ne nézzék hallókészüléknek. Ennek ellenére a hordása nem ciki. Az egyik legnagyobb kérdés a kényelem volt. Bár több szilikon fülharangot is mellékel a gyártó, nekem egyikkel sem volt az igazi. Vagy kiesett a fülemből, vagy nyomott, szóval nem találtam meg a nekem megfelelőt (személyes probléma). 

walk3.jpg

A minőségre nem lehet panasz, szépen szólnak a magasak és a mélyek is, ebben a Sony mindig jó volt. A kezelést is úgy alakították, hogy szám váltásnál, vagy a hangerő tologatásánál ne kellejen levenni a fejünkről a cuccot. Csak odanyúlunk érezzük a kiemelkedő gombokat, majd kitapogatva megnyomjuk a megfelelőt. A számok feltöltéséhez használhatjuk a Sony mellékelt programját, vagy közvetlenül a készülékre másolunk (egyszerűbb). A pchez, laptophoz stb. való összeköttetéshez, szükségünk lesz a walkmanhoz kapott bölcsőre is, melybe belegyömöszölve fogja majd érzékelni a kütyüt a gép.

Amint a bevezetőben már írtam, jól bírja a kis Sony az extrém körülményeket. Vittem magammal szaunába, 90 fok körül melegedett, de probléma sosem volt vele. A vízben ugyanez a helyzet. Ha a fülesre megtalálod a megfelelő fülharangot (ahogy én nem, ugye), akkor nem lesz gond és düböröghet a zene is, nem csak a gazdaság.

NWZ_W270_Blue_Lifestyle_Swim__3630__1200.jpg

Ítéletet hozni nehézkes. A Walkman tényleg szuper, aki sportol annak mindenképp ajánlanám. Erősen emeli a motivációt, főleg egy olyan monoton sport esetében mint az úszás. Azonban a piacon már régóta jelen vannak más gyártók is termékeikkel, ráadásul nagyon olcsón. A Sony esetében a minőséget fizeted meg, na meg a logot 27-30.000 Ft-os áron.

1365168670.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr105243195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása