Nincs több ételfotózás Instagrammerek

Megjelent: 2013.01.24. 15:14
Írta: colorcam

Valószínűleg többen tökön szúrják magukat, ha a mellettük lévő asztalnál valaki a saját ételét fotózgatja, hogy aztán megoszthassa a világgal, hogy még mindig milyen jó a kaja a Gundelben. A kóros mobiltapogatáson kívül, az alapvető illemszabályokat is elég rendesen áthágja a dolog, persze mindenkinek szíve-joga.

tumblr_mb6cy5ouR21rylhq2o1_500.jpg

Én azt mondom, legalább evés közben legyen együtt a család/barátok és ne a telefonunkat pöcsörésszük. Szerencsére a hipszter divat Amerikában már szemet szúrt és a rangos éttermekből ki is tilthatják azokat, akik akár telefonnal, akár egy óriási vakuvillantással akarnak maradandót alkotni. Érthető hiszen azon túl, hogy a világhálóra egy rossz minőségű kiégetett kép kerül fel, még a közelünkben ülőket is zavarhatják.

instagram-food (1).jpg

forrás: www.printscreen.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr375041121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása