Nézünk, mint a moziban

Tomb Raider - A csaj, aki mellett tuti nem alszol el!

A klasszikussá vált videójáték filmes változatának második része után tizenöt évvel, Angelina Jolie után az Oscar-díjas Alicia Vikander bújhatott Lara Croft bőrébe (Te Angie vagy Alicia után futnál? - szavazás a poszt végén :-) , aki huszonegy évesen indul évekkel korábban eltűnt édesapja keresésére. Kalandjai során nyomon követhetjük, ahogy a milliomos nőből megszületik a Jolie által megformált, már jól ismert kincsvadász. 

the-tomb-raider-movies-croft-manor-reflects-a-new-lara_wg4f.jpg

Nézünk, mint a moziban
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.03.14. 20:00

Zenga zének

Friss tavaszi programok

Akárhogy nézzük, idén villámsebességgel tör be a tavasz az életünkbe - és ez igaz a tavasz első felének budapesti programajánlatára is. Számtalan esemény lesz, melyen kreativitásunknak adhatunk teret, adózhatunk a gasztronómiai élvezeteknek és olyan különleges fellépők koncertjein is tombolhatunk, akik szinte az egész világot átszelik, hogy a magyar közönséget szórakoztassák. 

pexels-photo-371393.jpeg

Zenga zének
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.03.13. 11:15

Királyi dresscode

Mit és miért visel a brit királyi család?

A februári BAFTA Gálán hatalmas felháborodást váltott ki a Katalin hercegné által viselt sötétzöld ruha: a mindig jól öltözött méltóságot azzal vádolták, hogy semmibe veszi a #TimesUp mozgalmat (a munkahelyi szexuális visszaélések elleni mozgalom - szerk.), mert a többi hölggyel ellentétben nem feketében jelent meg. De azt senki sem kérdezte, hogy vajon a koronaherceg felesége amúgy viselhet-e nyilvános eseményen feketét, vagy azt esetleg szigorúan tiltja az udvari etikett? pexels-photo-260024.jpeg

Királyi dresscode
Megjelent: 2018.03.11. 20:33

Egy szeletnyi Balaton Pest közepén

Autentikus ízvarázs a Paletta Bisztróban

Bezerics Dani végtelenül kedves és jókedélyű ember, van, amivel viszont sosem viccel: a boraival, legyen az a Szexi Rosé vagy a Piperkőc cserszegi fűszeres, valamint a boglári és most már a budapesti Paletta ételremekeivel sem. (Megsúgjuk, hamarosan egy újabb tóparti testvér is érkezik...) 

dscf1011.jpg

Egy szeletnyi Balaton Pest közepén
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.03.06. 12:33

Nézünk, mint a moziban

Három óriásplakát Ebbing határában

A Három óriásplakát tipikusan az a film, amelyre a trailere alapján nem biztos, hogy beülne az ember. Azonban amikor kiderül, hogy a filmet az a Martin McDonagh rendezte, akinek a nevéhez a magyarra nem túl szerencsésen fordított Erőszakik (In Bruges) is köthető, rögtön tolongás alakul ki a mozipénztáraknál.
three-billboards-outside-ebbing-missouri-2696_8-1024x576.jpg

Nézünk, mint a moziban
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.03.05. 00:47

A Tinder sötét lovagjai

Azt hiszed, állati menő, ha a kocsidban pózolsz

A poharam aljáról egyre csak feltörekvő buborékokat számolom, miközben egy teljesen kiszámítható prezentáción ülök, Mr. Elvileg Hozzám Valóval. Úgy érzem magam, mintha egy erőszakos sales-es próbálná meg nekem a lehető legbiztosabb módon eladni azt a híres tollat, amiből száz van minden papírboltban. Ha ugyanez a jelenet egy filmben játszódna, akkor valószínűleg a Tinder-tesztem közepén megtalálnám Mr. Tényleg Hozzám Valót, aki egy picit meg is sértődne, majd egy óriási összeborulás közepette szerelmet vallanánk egymásnak valahol New Yorkban. New York és az összeborulás jöhet, de nézzük, mi a helyzet a film többi részével!

188096361.jpg

A Tinder sötét lovagjai
Megjelent: 2018.02.19. 22:50

Jó kislány? Rossz kislány?

A parfümöd elárulja!

Minden jó kislány rosszalkodik néha és a rossz kislányok is titokban jó kislányokká változnak, ha a helyzet úgy kívánja. Éppen ezért véleményem szerint minden nőnek legalább két parfümre van szüksége: kell egy a munkás hétköznapokra és a vasárnapi családi ebédre, egy pedig a szombat estékre és mondjuk az olyan jeles ünnepekre, mint a közelgő Valentin nap. Nehéz a választás? Egyáltalán mitől lesz egy parfüm "tiszta" egy másik pedig "csábító"? Nézzük meg!

pexels-photo-206512.jpeg

Jó kislány? Rossz kislány?
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.02.05. 20:33

Díjeső Magyarországon

Március legcsillogóbb elismerései

Az utóbbi hónapok divathírei másról sem szóltak, csak arról, ki és mit vett fel a neves díjátadókra. Az esetek többségében ezek olyan szakmai elismerések voltak, melyeket például Amerikában az Akadémia, vagy az újságírók ítéltek meg egy-egy művésznek. Nálunk annyiban más a helyzet, hogy a szavazatok alakulásában a közönség is nagy szerepet kap. A sztárok természetesen nálunk is készülnek, hogy a lehető legszebb ruhákban tündökölhessenek a lenti gálák mindegyikén.

dijeso4.jpg

Díjeső Magyarországon
Megjelent: 2018.02.01. 00:47

Bőröm őrei 2.

Az érzékeny téma, avagy az ekcéma

Bőrünket annyi külső mechanikai és kémiai behatás éri nap mint nap, hogy akkor is törődést érdemel, ha a normál bőrűek kicsiny csoportjába tartozunk, azaz nem produkál különösebb tüneteket, amiket kezelni kellene. Ilyenkor is nagyon fontos, hogy mindig figyeljünk arra, hogy a tusfürdőnk ne tartalmazza az erős szárító hatású SLS-t (sodium laureth sulfate - szerk.), a testápolónk pedig megfelelően hidratáljon egy kiadós fürdőzés vagy egy szeles nap után. Különösen igaz ez, ha eleve érzékeny, száraz bőrrel járkálunk a nagyvilágban vagy esetleg a fényvédelemre kell valami miatt az átlagosnál nagyobb hangsúlyt fektetnünk. 

n-atopic-a-20170111.jpg

Bőröm őrei 2.
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.02.01. 00:46

Fülledt téli éjszaka

A farsangi időszak legszexibb ruhái

Egy nyár sem lehet olyan önző, hogy a farsangi időszak kárára kisajátítja magának a fülledt éjszakák kötelező kellékeit: a csipkét, a piros ruhát, a bársonyt és az áttetsző anyagokat. Főleg, hogy a téli időszak tele van szebbnél szebb fehérneműkkel és olyan estélyikkel, amik arra születtek, hogy alaposan megtáncoltasd őket.  

szexi-ke_usz--4.jpgFekete body, bordó top, fekete kimonó: Women'secret , Bársony szoknya: RICHARD ALEXANDER, 
Neccharisnya: CALZEDONIA, Fekete szoknya: NORA SARMAN

Fülledt téli éjszaka
Megjelent: 2018.01.25. 09:40
12...