Prés – Tiszta szívvel

Túl az Óperencián és a kommersz gyümölcsleveken, végre született egy olyan márka, amit bármikor szívesen ajánlunk és fogyasztunk. Elég in medias res a kezdés tudom, de végre az egészséges életmód rózsaszín ködjéből megláttam a fényt.

img_2717_2.JPG


írta
colorcam
megjenelés
2016.09.21.    10:33
hozzászólás
3 komment

Budapest Baristas - Piros pont az újhullámos feketének

A manapság sorra nyíló specialty café-k megjelenésével új kávékedvelő generáció nőtte ki magát, sőt a korábban a kávéscsészére csak tisztes távolból pislogók egy részéből is kritikus fogyasztó vált. Ha másért nem, akkor ezen intézmények otthonos hangulata miatt, de előbb utóbb mindenki elkeveredik egy ilyen helyre és akkor következik a felismerés, mégpedig hogy a kávé cukor nélkül is élvezetes lehet. Lipótváros újhullámos vendéglátóhelyeinek felhozatalára idáig sem lehetett panasz, a gyakran ütött-kopott (értsd: vintage) külső tartalmas, nívós ételekkel teli belsőt takar, így végül a vendég az esetek zömében elégedetten távozhat. A jóból azonban nem árt, ha sok is van nyüzsgő fővárosunkban, a Múzeum körút antikváriumtengerében pedig épp a legjobbkor nyílt meg tavaly tavasszal a Budapest Baristas.dscf8750.JPG


írta
colorcam
megjenelés
2016.09.15.    17:21
hozzászólás
1 komment

Nincs vége a szezonnak! - 6 szuper dolog a szeptemberi Balatonnál

Akkor is, ha esik, akkor is ha fúj - számomra nem múlhat el nyár Balaton nélkül. Sőt, az utóbbi években már nemcsak a "hivatalos" meleg évszak, hanem a repesve várt vénasszonyok nyara sem. Gyerekkoromban, a '80-as generáció tagjaként, volt, hogy tényleg "csak" ez volt a riviéra. Emlékszem még Zamárdiban az osztálykirándulásokra, a tópart retro bájára és bár az emlékek egy része bizonyára megszépült azóta, mégis nagy örömmel konstatálom azt az évek óta tartó pozitív változást a gasztronómiában, a kulturális rendezvényekben és úgy egészében a turizmusban, ami nem utasítja el a régit - hanem vele együtt mutat újat, gondoskodva arról, hogy szerelmünk a magyar tenger iránt sose múljon el. Újabban pedig már nem csak három hónapban, azaz egy szezonban, hanem szerencsénkre az egész évben gondolkozva. Az alábbi "Balatonos" válogatás pedig egy kis kedvcsináló az indián nyárra.

img_3738.JPG


írta
farkas.panni.
megjenelés
2016.09.06.    00:28
hozzászólás
Szólj hozzá!

Helló Szeptember, helló indián nyár!

Tisztelettel jelentjük, hogy az időjósok szerint idén szeptemberben pár hétre még kitolták a nyarat és a számtalan szabadtéri program kellemes hőmérsékletben és gyönyörű naplementék körítésében kerül megrendezésre. Ha pedig már egyszer így alakult, vétek lenne ezt nem kihasználni! 

bicaj.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2016.09.02.    19:18
hozzászólás
Szólj hozzá!

Így buliztunk mi - Fesztiválkörkép á la Colorcam

Csak én érzem azt, hogy ez a nyár (is) úgy repült el, hogy fogalmam sincs, hova lett az a majdnem két hónap a VOLT és a B.My.Lake között? Bevallom, nekem általában a Sziget utolsó napjai már a nyár végének melankolikus hangulatát hozzák magukkal, augusztus 20-án pedig rendszerint katalogizálom a három hónap alatt gyűjtött élményeim, hogy kevésbé napsütéses napokon csak úgy random elővegyek belőlük egyet-egyet és nosztalgiázva hallgassam a laptopomon Rihannát. Ja nem. Inkább a Wellhello-t. Ez persze én vagyok, de hogy Colorcames kispajtásaim pontosan hogyan emlékeznek egy-egy nyári fesztiválra, az alábbiakból kiderül. (A képek a bulik hevében készültek, így a minőségükért ezúton is elnézést kérünk :)

img_6677_1.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2016.09.02.    01:00
hozzászólás
Szólj hozzá!

Happy Summer Vibes - 5 tipp, hogy ősszel is boldog maradj

UPDATE: Vegyél részt nyereményjátékunkon, melyben 3db vegán CD kozmetikumokat tartalmazó ajándékcsomagot sorsolunk ki a résztvevők között! Nincs más dolgod, mint elolvasni ezt a cikket, majd lájkolni Magazinunk nőcis Insta oldalát, a  @colorcam_ws -t, ahol két kérdést találsz. Kattints az Insta oldalon a CONTACT gombra és küldd el nekünk a helyes válaszokat! A játék szeptember 16-tól 23-ig tart, sorsolás szeptember 24-én. HAJRÁ!! :)

Véget ért a "hivatalos" nyár, de semmi okunk arra, hogy az időjárással együtt mi is elszomorodjunk, sokkal jobb, ha a következő meleg évszakig megőrizzük azt a sok-sok boldog pillanatot, amivel az elmúlt három hónapban feltöltekeztünk. Amellett, hogy újra és újra visszanézzük a telefonunkról a Szigeten, a Balatonnál vagy az olaszországi nyaraláson készített képeket, van néhány plusz segítségünk is abban, hogy a jó kedvünk még egy hideg, esős őszi napon se romoljon el. Soroljuk is a tuti recept hozzávalóit! ;)

img_6992_1.jpg


írta
farkas.panni.
megjenelés
2016.08.31.    00:46
hozzászólás
Szólj hozzá!

A "kreatív köcsögök" nyaralni mennek - Hola Barcelona!

Hihetetlenül jó érzés, amikor egy olyan társaság tagja lehetsz, ahol szinte másodpercenként repkednek a poénok és ahol mindig kaland a közös nyaralás, de egy szimpla szombat este is. Közösen nevettek akkor is, amikor egy nem túl kedves kolléga arról ír, hogy milyen defektesek vagytok, amiért a kultúrát nagykanállal kínáló Barcelonába utaztok, épp a Központban foglaljátok le a repjegyet és néha lenéztek a Mechwart Liget környékére is, ahol a hazai művészélet krémje is gyakran tiszteletét teszi. A 444 cikkében megjelent ''kreatív köcsög'' és az egyébként is ránk aggatott ''budai sznob'' címszavakkal elhíresült sztereotípiák mögött önálló felnőttek állnak, akik nagyon sokat dolgoznak azért, hogy az életük álmát jelentő hivatást választhassák és azért, hogy néha új kalandokat keressenek. 

 

img_8111.JPG


írta
Brigitte Pozsgai...Paonne Noire
megjenelés
2016.08.29.    14:20
hozzászólás
Szólj hozzá!

Íme a legjobb programok augusztus 20-ra!

Nem, még nincs vége a nyárnak. Akkor sem, ha nyakunkon az augusztus 20-a. Főleg azért nincs okunk bánkódni, mert nagyon jó programok várnak a hagyományos tűzijáték után. Lesz itt világhírű DJ, régi, de megunhatatlan slágerek, igazi queer party és egy kis napközi foglalkozás. 

firework.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2016.08.18.    11:12
hozzászólás
Szólj hozzá! · 1 trackback

St. Germain is kikukucskált a backstage-ből - ilyen volt a Paloznaki Jazz Piknik

Nyugodtan mondhatom, hogy életem egyik legközvetlenebb eseményén vettem részt múlt csütörtökön a Balaton partjától egy picit feljebb eső Paloznakon. A bortermelő falucska bája és a jazz hirtelen ötletessége egy remek randin vett részt abban a négy napban, melyet a címünkben is szereplő St. Germain nyitott meg. 

paloznak1.jpg


írta
Brigitte Pozsgai...Paonne Noire
megjenelés
2016.08.10.    22:34
hozzászólás
Szólj hozzá!

Ha pokémon volnék, csak a Völgyben bujkálnék

Egy éve, miután megkerültem a Völgyből, s megírtam róla a beszámolómat (ITT), megemlítettem benne, hogy hányszor és hányszor áztunk már el Kapolcson az évek hosszú során át. Megkockáztatom, lassan a „Sándor, József, Benedek, zsákban hozzák a meleget”, vagy „Ha Katalin kopog, a Karácsony locsog” jellegű népi megfigyelések közé kell venni a „Ha tart a Művészetek Völgye, bőséges eső várható” prognózist. Minden tiszteletem azoké, akik már a rendezvény első felében megjelentek és sátraikban vészelték át az özönvizet. Persze, amint az az egyik általam megkérdezett völgylakó kommentárjából később kiderült, érdemes mindig pozitívan szemlélni a világ menetét. Sörtől fogant nyugalmában így értékelte a helyzetet: „Bár a Beatles nem jött el idén, a sárga tengeralattjárót látni véltem, amikor a szippantós kocsi tengelyig merült a sárban.”

uveges_zsolt_mg_8376_2.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2016.08.10.    11:44
hozzászólás
Szólj hozzá!