5+1 szuper halloween-i jelmez, amit otthon is elkészíthetsz

Alig várod minden évben, hogy előkapd a kedvenc horror filmjeidet és összejöjjetek a haverokkal egy estére, ahol mindenki beöltözik, miközben a gonoszan pislákoló töklámpás fénye mellett megviccelitek egymást? Hogyha éppen te vagy a soros "házigizda", akkor nem árt, ha jó kis kosztümöt eszkábálsz magadnak, mondjuk a következő módon...

halloween5.jpg


írta
Brigitte Pozsgai...Paonne Noire
megjenelés
2016.10.22.    17:12
hozzászólás
Szólj hozzá!

Játékos Állatkert - Így szerezz örömet a kismajomnak!

És ne csak a kismajomnak (aki irtó cuki egyébként), hanem a Fővárosi Állatkert többi ifjú és éltesebb korú lakójának is, akik számára a játék lételem. A kölyök állatok esetében abszolút logikus dolognak tűnik a játékok jelenléte életterükben, de vajon az éltesebb korú barnamedvéknek miért van rájuk szüksége? 

majom.jpg


írta
farkas.panni.
megjenelés
2016.10.14.    12:33
hozzászólás
Szólj hozzá!

Helló Október! - A legtrendibb őszi hónap vár ránk

Itt van újra az ősz legváltozatosabb hónapja, legalábbis, ami a programkínálatot illeti. Divatbemutatók, kiállítások, zenés programok, földön és vízen, valamint számtalan kihagyhatatlan mozzanat, amitől a napjaink is pont olyan színesek lesznek, mint a lehulló falevelek. 

oktober.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2016.10.04.    11:45
hozzászólás
Szólj hozzá!

Vadvirágos kalligráfia - négy óra relaxáció a Wild Flower Bar-ban

Ugyan végre hétvége volt, de amikor kinéztem az ablakon, az időjárás semmi jóval nem kecsegtetett, esett az eső és minden szürke ködbe borult, egy hosszú és fárasztó hét állt mögöttem... szóval jaj. Nem volt időm lustálkodni sem, mert 10-re be kellett érnem a belvárosba, pár nappal korábban ugyanis a Facebook feldobott egy eventet egy olyan témában, ami már régóta vonzott és több oldalt is követtem vele kapcsolatosan az Instán. 'Kalligráfia' volt a varázsszó, és én mit sem sejtve, picit álmosan elindultam kedvenc virágboltomba, a Wild Flower Bar-ba, hogy aztán az ott eltöltött néhány óra elteltével konstatáljam: hosszú hónapok óta nem kapcsolódtam ki ennyire.

fullsizerender-7.jpg


írta
farkas.panni.
megjenelés
2016.09.28.    01:54
hozzászólás
Szólj hozzá!

Prés – Tiszta szívvel

Túl az Óperencián és a kommersz gyümölcsleveken, végre született egy olyan márka, amit bármikor szívesen ajánlunk és fogyasztunk. Elég in medias res a kezdés tudom, de végre az egészséges életmód rózsaszín ködjéből megláttam a fényt.

img_2717_2.JPG


írta
colorcam
megjenelés
2016.09.21.    10:33
hozzászólás
3 komment

Budapest Baristas - Piros pont az újhullámos feketének

A manapság sorra nyíló specialty café-k megjelenésével új kávékedvelő generáció nőtte ki magát, sőt a korábban a kávéscsészére csak tisztes távolból pislogók egy részéből is kritikus fogyasztó vált. Ha másért nem, akkor ezen intézmények otthonos hangulata miatt, de előbb utóbb mindenki elkeveredik egy ilyen helyre és akkor következik a felismerés, mégpedig hogy a kávé cukor nélkül is élvezetes lehet. Lipótváros újhullámos vendéglátóhelyeinek felhozatalára idáig sem lehetett panasz, a gyakran ütött-kopott (értsd: vintage) külső tartalmas, nívós ételekkel teli belsőt takar, így végül a vendég az esetek zömében elégedetten távozhat. A jóból azonban nem árt, ha sok is van nyüzsgő fővárosunkban, a Múzeum körút antikváriumtengerében pedig épp a legjobbkor nyílt meg tavaly tavasszal a Budapest Baristas.dscf8750.JPG


írta
colorcam
megjenelés
2016.09.15.    17:21
hozzászólás
1 komment

Nincs vége a szezonnak! - 6 szuper dolog a szeptemberi Balatonnál

Akkor is, ha esik, akkor is ha fúj - számomra nem múlhat el nyár Balaton nélkül. Sőt, az utóbbi években már nemcsak a "hivatalos" meleg évszak, hanem a repesve várt vénasszonyok nyara sem. Gyerekkoromban, a '80-as generáció tagjaként, volt, hogy tényleg "csak" ez volt a riviéra. Emlékszem még Zamárdiban az osztálykirándulásokra, a tópart retro bájára és bár az emlékek egy része bizonyára megszépült azóta, mégis nagy örömmel konstatálom azt az évek óta tartó pozitív változást a gasztronómiában, a kulturális rendezvényekben és úgy egészében a turizmusban, ami nem utasítja el a régit - hanem vele együtt mutat újat, gondoskodva arról, hogy szerelmünk a magyar tenger iránt sose múljon el. Újabban pedig már nem csak három hónapban, azaz egy szezonban, hanem szerencsénkre az egész évben gondolkozva. Az alábbi "Balatonos" válogatás pedig egy kis kedvcsináló az indián nyárra.

img_3738.JPG


írta
farkas.panni.
megjenelés
2016.09.06.    00:28
hozzászólás
Szólj hozzá!

Helló Szeptember, helló indián nyár!

Tisztelettel jelentjük, hogy az időjósok szerint idén szeptemberben pár hétre még kitolták a nyarat és a számtalan szabadtéri program kellemes hőmérsékletben és gyönyörű naplementék körítésében kerül megrendezésre. Ha pedig már egyszer így alakult, vétek lenne ezt nem kihasználni! 

bicaj.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2016.09.02.    19:18
hozzászólás
Szólj hozzá!

Így buliztunk mi - Fesztiválkörkép á la Colorcam

Csak én érzem azt, hogy ez a nyár (is) úgy repült el, hogy fogalmam sincs, hova lett az a majdnem két hónap a VOLT és a B.My.Lake között? Bevallom, nekem általában a Sziget utolsó napjai már a nyár végének melankolikus hangulatát hozzák magukkal, augusztus 20-án pedig rendszerint katalogizálom a három hónap alatt gyűjtött élményeim, hogy kevésbé napsütéses napokon csak úgy random elővegyek belőlük egyet-egyet és nosztalgiázva hallgassam a laptopomon Rihannát. Ja nem. Inkább a Wellhello-t. Ez persze én vagyok, de hogy Colorcames kispajtásaim pontosan hogyan emlékeznek egy-egy nyári fesztiválra, az alábbiakból kiderül. (A képek a bulik hevében készültek, így a minőségükért ezúton is elnézést kérünk :)

img_6677_1.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2016.09.02.    01:00
hozzászólás
Szólj hozzá!

Happy Summer Vibes - 5 tipp, hogy ősszel is boldog maradj

UPDATE: Vegyél részt nyereményjátékunkon, melyben 3db vegán CD kozmetikumokat tartalmazó ajándékcsomagot sorsolunk ki a résztvevők között! Nincs más dolgod, mint elolvasni ezt a cikket, majd lájkolni Magazinunk nőcis Insta oldalát, a  @colorcam_ws -t, ahol két kérdést találsz. Kattints az Insta oldalon a CONTACT gombra és küldd el nekünk a helyes válaszokat! A játék szeptember 16-tól 23-ig tart, sorsolás szeptember 24-én. HAJRÁ!! :)

Véget ért a "hivatalos" nyár, de semmi okunk arra, hogy az időjárással együtt mi is elszomorodjunk, sokkal jobb, ha a következő meleg évszakig megőrizzük azt a sok-sok boldog pillanatot, amivel az elmúlt három hónapban feltöltekeztünk. Amellett, hogy újra és újra visszanézzük a telefonunkról a Szigeten, a Balatonnál vagy az olaszországi nyaraláson készített képeket, van néhány plusz segítségünk is abban, hogy a jó kedvünk még egy hideg, esős őszi napon se romoljon el. Soroljuk is a tuti recept hozzávalóit! ;)

img_6992_1.jpg


írta
farkas.panni.
megjenelés
2016.08.31.    00:46
hozzászólás
Szólj hozzá!