Jolly Jokerek és egy szezonos darabok - 4 dolog, amit egész ősszel viselni fogsz

Közel két hónapja tudjuk már, hogy mit fogsz hordani ősszel – csupán a megfelelő pillanatra vártunk, hogy elmondjuk neked. Keira Knightly illata szinte még a szobák falai közt lebegett, amikor az F&F őszi kollekciójának bemutatóján bejártuk azt a csodálatos lakást, amiben korábban a színésznő pihente ki a forgatás fáradalmait. Mi már akkor megleshettük, hogy mely darabok lesznek a nagy kedvencek, ha beköszöntenek a hideg hónapok és most neked is megmutatjuk, mi nem hiányozhat a te ruhatáradból sem. A szép felsők és szoknyák mellett egy-két sminkterméket is feltétlenül érdemes beszerezni az újdonságok közül!

ce0bf1d4-895e-4fca-90eb-43e9a71b74ea.jpgÓra: Zeppelin, szempillaspirál: AVON, szemfesték: Vagheggi, rúzs: Estée Lauder


írta
Brigitte Pozsgai...Paonne Noire
megjenelés
2017.09.18.    19:45
hozzászólás
Szólj hozzá!

Mindennek a teteje - Deak Street Kitchen

Mindig is oda voltam a nagy multú szallodákért, ne kérdezd miért, egyszerűen csak elvarázsolt az a bizonyos halandó ember számára elérhetetlen érzés, ami valahogy mindig ott lebeg körülötted, ha belépsz egy ilyen helyre. A Ritz bizonyos mértékben ennek egy egészen érdekes keveréke, hiszen az impozáns külső homlokzat és belső tér (korábban -1913 - Adria Biztosító Rt. - a szerk.) egy letűnt kort zár magába, modernizálva és új köntösbe húzva azt. Azonban ha nem a Deák tér irányából térünk be, hanem a Fashion streetről (Deák Ferenc utca), akkor további meglepetések várhatnak.

dscf8486.JPG


írta
colorcam
megjenelés
2017.09.15.    11:27
hozzászólás
1 komment

Vasmacska terasz - Római-part helyett

Mostanában már egyre kevésbé van kedvem a Római-part felé venni az irányt, hiszen a régi varázs már-már a múltba vész,  jövőre pedig a gátépítés miatt a jellegzetes balkáni hangulatot is elfelejthetjük. Ezért kezdtem el új hely után kutatni, ami (még) nem annyira felkapott, viszont adottságai tekintetében hasonló a Rómaihoz.
img_9567.JPG


írta
colorcam
megjenelés
2017.09.07.    12:10
hozzászólás
Szólj hozzá! · 1 trackback

#versetmindenkinek

Így szeptember kezdetén eszembe jutnak az iskolás évek, amikor irodalom órán verset elemeztünk. Próbáltam megérteni a tanár szavait és azt, hogy mit is gondolhatott akkor a költő, de a figyelmem menthetetlenül újra és újra elkalandozott. Saját emlékeimbe és érzéseimbe vezetett el, és akkor megértettem mégis valamit abból, amit a költő szeretett volna adni az olvasójának. Azóta tudom, hogy a vers és az irodalom menedék. Egy olyan szabad tér, ami nem köt meg elképzelésekkel, mindenkiben egyedivé és megismételhetetlenné válik.fanni_1.jpg


írta
fanni.bercesi
megjenelés
2017.09.06.    13:15
hozzászólás
Szólj hozzá!

Bulik és hozzávalók egy menő nyárzáráshoz

A 2017-es nyár igazán színesre sikeredett, és ez alatt nemcsak az országos programkavalkádot, az unikornis és flamingó-mániát értjük, hanem a női hajkoronák pasztell árnyalatokba boruló sokféleségét is. Elsősorban a szőkék vagy szőke tincsekkel is rendelkezők kedvenc trendje volt idén az első helyen végző rózsaszín/pink ötven árnyalata, de azért zöldes, kékes és ezüstös szürke változatokat is láthatott a szemfüles fesztiválozó. Több nagy márka is kínált a rövidebb-tartósabb színezésre alkalmas termékeket: sprayt, hajszínezőt és hajfestéket, kinek-kinek kedvére és bátorságára bízva a használatát. Bár a hivatalos nyár véget ért, azért még ne tegyük el a szekrény mélyére őket, mert legalább három jó szabadtéri koncertet is tudunk, ahol még simán bevethető a legmenőbb party-kiegészítő! ;)pexels-photo-567449.jpg


írta
farkas.panni.
megjenelés
2017.09.04.    12:43
hozzászólás
Szólj hozzá!

Augusztus a hab a tortán - szépség mindenkor

Van, aki kedvenc süteménye elfogyasztását a krémjével kezdi és van, aki azt hagyja utoljára - így van ez valahogy a nyárral is. Személyiségtípustól függően valaki már május végén, június elején elutazik nyaralni, hogy szép élményekkel töltekezve és nem utolsó sorban tenger-barnán afterozhasson a fesztiválokon, más meg inkább húzza a szabadság kivételét ameddig csak lehet, hogy a pesti rozéfröccsös estéket egy indián nyaras elvonulással koronázza meg. Így talán a munka is könnyebben megy, tudva, hogy a nyár vége még mit tartogat. Ez a poszt mindkettejüknek szól: azoknak, akik tudják, hogy az augusztus még hátra van, és naná, hogy ki fogják használni itthon is, meg azoknak is, akik az utolsó körös leárazásokon fürdőruhákra vadásznak, és most szerzik be a nyaraláshoz szükséges bőrápoló és smink termékeket, mert várja őket az olasz/görög/horvát/magyar!... riviéra :)
img_4843.JPG


írta
farkas.panni.
megjenelés
2017.08.12.    12:45
hozzászólás
Szólj hozzá!

Maxoljuk ki a nyár végét! A legjobb programok augusztusban és szeptember elején

A magyarok mindenhol hatalmas bulit csinálnak: legyen szó egy elhanyagolt gyárnegyedről vagy a szocializmus nyomait őrző nyaralóhelyekről. És akkor arról a nagyszabású tervről nem is beszéltünk, ami a Balcsiból gyakorlatilag vízi vidámparkot csinálna - mondjuk, az kicsit fura is lenne. Ez utóbbi jelenség hatásait egész nyáron érzékeltük és érzékelni fogjuk még szeptember közepéig is. pexels-photo-205000.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2017.08.10.    22:40
hozzászólás
Szólj hozzá!

Menő ajándékot kap P!nk a Szigeten - Tipton Eyeworks interjú

Immár 19 éve annak, hogy egy fiatal srác rátalált az apja hanglemezeire és szemüvegkereteket kezdett gyártani belőlük. Az egyedi találmány olyan népszerű lett, hogy már Robbie Williams egész családjának is van belőle - de ő "csak" egy híresség a sok közül, akinek ilyen ajándékot rendeltek a Sziget Fesztivál szervezői a Tipton Eyeworks Vinylize kollekciójától megihletve. Innen nézve már mi is biztosan mondhatjuk: azzal az emberrel készítettünk interjút, aki a legkülönlegesebb dologgal készül a nagyszínpados backstage-be.fullsizerender-11_2.jpg


írta
Brigitte Pozsgai...Paonne Noire
megjenelés
2017.08.08.    01:48
hozzászólás
Szólj hozzá!

Kihagyhatatlan 4+1 Badacsony szívében

Badacsony egy igazi drágakő a Balaton északi partján. Sokak még nem fedezték fel maguknak a festői tájat és a világ elől elmenekülős, arcoskodás nélküli hangulatot. A bazalt hegyek kiváló lehetőséget adnak a túrázást szeretőknek és persze, ami igazán fontos, a rengeteg borospincének köszönhetően senki nem tér haza szomjasan.

img_0074-2.JPG


írta
colorcam
megjenelés
2017.07.28.    15:09
hozzászólás
Szólj hozzá!

TOP 5 STREET FOOD HELY, amit nem hagyhatsz ki, ha a városban jársz!

A street food őrület jó pár éve gyűrűzött be Budapestre és egyből szíven talált minket is. Ki ne szeretné az ízletes olasz tésztákat vagy a fúziós ázsiai konyhát, a texmexről nem is beszélve. Álljon itt egy lista azokról a kissé elfeledett és frissen nyitott helyekről, ahova még biztosan vissza fogsz térni.

dscf7881title.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2017.07.12.    08:00
hozzászólás
9 komment