Pimasz játék a ruha alatt

A tavasz legmenőbb fehérneműi

Virágminták, testszínű csipkék és áttetsző részletek: egy lenge tavasz tökéletes kellékei, ha már alsóneműről beszélünk. Az idei trendet méltán nevezhetjük a fehérnemű-történelem egyik legforróbb évszakának: a kislányos pasztellek mellett megjelentek azok a darabok, amik szó szerint úgy néznek ki, mintha semmit sem viselnénk. Vigyázat! Csak akkor olvass tovább, ha feltétlenül el akarsz csábítani valakit, vagy pasi lévén, valami igazán szexi ajándékon töröd a fejed a barátnődnek. 

photo-1494354205675-139c8101dfa5.jpeg

Pimasz játék a ruha alatt
Megjelent: 2018.04.11. 06:44

Honor 9 Lite benyomások

A telefon, aminek a fotós srác és a bloggerina is örül

Közeledik a választás, és azt gondoljuk, ami az aktuális telefonunkat illeti, szinte el is dőlt. A Honor 9 Lite ugyanis mindenkinek a kedvében jár, mutatjuk is, hogy miképp! (Figyelem! A telefont a címben említett fotós srác és bloggerina á la Colorcam tesztelte, így szépségápolási tanácsokkal vegyített műszaki szövegre számítsatok - NE! :) Viszont a véleményünket/pasi-nő a betűtípussal is elkülönítettük a szövegben.

dscf1048.jpg

Honor 9 Lite benyomások
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.04.06. 09:50

Fényűzés a Deákon

Egy éjszaka a The Ritz-Carlton Budapestben

Nagy az esély rá, hogy ha Dr. Emmet Brown a Vissza a jövőből c. sorozatból fluxuskondenzátor helyett luxuskondenzátort készít, akkor az a The Ritz-Carlton-ba repítette volna oda és vissza. A borzasztó szóvicc remélem megtette a hatását és felkészített arra, hogy benézzünk egy kicsit Magyarország egyik legfenszibb szállodájába.

79525255.jpg

Fényűzés a Deákon
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.03.26. 07:20

7+1 meghatározó tavaszi trend

Van valami kínzó dolog abban, hogy a sajtót már decemberben beavatják a soron következő tavaszi szezon kollekcióiba. Az ember (blogger) lánya szépen elkezdi visszafele számolni a napokat, majd amikor megérkeznek az első melengető napsugarak, már alig várja, hogy megmutathassa, mire is lehet majd számítani ebben az évszakban a divat világában. 

18s_slideshow_campagne_01_standard_2560.jpg

 

7+1 meghatározó tavaszi trend
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.03.26. 02:23

Impostor Bar

Fúziós varázslat

Mindig is vadásztuk a különleges helyeket Budapesten, így került a látókörünkbe az Impostor/Baotiful, ami a Szabadság téri állóvízbe hozott egy kis pezsgést. A hely filozófiája már akkor szimpatikus volt, az extrém enteriőr mellé különleges ételek dukáltak. Most, hogy úgy tűnik, fél lábbal már kilábaltunk a télből, minden kezd megújulni, így a megszokottól eltérő ízélményért már a Vitkovits Mihály utcába kell látogatnunk.

dscf9859-2_copy.jpg

Impostor Bar
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.03.21. 19:43

Nézünk, mint a moziban

Tomb Raider - A csaj, aki mellett tuti nem alszol el!

A klasszikussá vált videójáték filmes változatának második része után tizenöt évvel, Angelina Jolie után az Oscar-díjas Alicia Vikander bújhatott Lara Croft bőrébe (Te Angie vagy Alicia után futnál? - szavazás a poszt végén :-) , aki huszonegy évesen indul évekkel korábban eltűnt édesapja keresésére. Kalandjai során nyomon követhetjük, ahogy a milliomos nőből megszületik a Jolie által megformált, már jól ismert kincsvadász. 

the-tomb-raider-movies-croft-manor-reflects-a-new-lara_wg4f.jpg

Nézünk, mint a moziban
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.03.14. 20:00

Zenga zének

Friss tavaszi programok

Akárhogy nézzük, idén villámsebességgel tör be a tavasz az életünkbe - és ez igaz a tavasz első felének budapesti programajánlatára is. Számtalan esemény lesz, melyen kreativitásunknak adhatunk teret, adózhatunk a gasztronómiai élvezeteknek és olyan különleges fellépők koncertjein is tombolhatunk, akik szinte az egész világot átszelik, hogy a magyar közönséget szórakoztassák. 

pexels-photo-371393.jpeg

Zenga zének
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.03.13. 11:15

Királyi dresscode

Mit és miért visel a brit királyi család?

A februári BAFTA Gálán hatalmas felháborodást váltott ki a Katalin hercegné által viselt sötétzöld ruha: a mindig jól öltözött méltóságot azzal vádolták, hogy semmibe veszi a #TimesUp mozgalmat (a munkahelyi szexuális visszaélések elleni mozgalom - szerk.), mert a többi hölggyel ellentétben nem feketében jelent meg. De azt senki sem kérdezte, hogy vajon a koronaherceg felesége amúgy viselhet-e nyilvános eseményen feketét, vagy azt esetleg szigorúan tiltja az udvari etikett? pexels-photo-260024.jpeg

Királyi dresscode
Megjelent: 2018.03.11. 20:33

Egy szeletnyi Balaton Pest közepén

Autentikus ízvarázs a Paletta Bisztróban

Bezerics Dani végtelenül kedves és jókedélyű ember, van, amivel viszont sosem viccel: a boraival, legyen az a Szexi Rosé vagy a Piperkőc cserszegi fűszeres, valamint a boglári és most már a budapesti Paletta ételremekeivel sem. (Megsúgjuk, hamarosan egy újabb tóparti testvér is érkezik...) 

dscf1011.jpg

Egy szeletnyi Balaton Pest közepén
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.03.06. 12:33

Nézünk, mint a moziban

Három óriásplakát Ebbing határában

A Három óriásplakát tipikusan az a film, amelyre a trailere alapján nem biztos, hogy beülne az ember. Azonban amikor kiderül, hogy a filmet az a Martin McDonagh rendezte, akinek a nevéhez a magyarra nem túl szerencsésen fordított Erőszakik (In Bruges) is köthető, rögtön tolongás alakul ki a mozipénztáraknál.
three-billboards-outside-ebbing-missouri-2696_8-1024x576.jpg

Nézünk, mint a moziban
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.03.05. 00:47
12...