A "kreatív köcsögök" nyaralni mennek - Hola Barcelona!

Hihetetlenül jó érzés, amikor egy olyan társaság tagja lehetsz, ahol szinte másodpercenként repkednek a poénok és ahol mindig kaland a közös nyaralás, de egy szimpla szombat este is. Közösen nevettek akkor is, amikor egy nem túl kedves kolléga arról ír, hogy milyen defektesek vagytok, amiért a kultúrát nagykanállal kínáló Barcelonába utaztok, épp a Központban foglaljátok le a repjegyet és néha lenéztek a Mechwart Liget környékére is, ahol a hazai művészélet krémje is gyakran tiszteletét teszi. A 444 cikkében megjelent ''kreatív köcsög'' és az egyébként is ránk aggatott ''budai sznob'' címszavakkal elhíresült sztereotípiák mögött önálló felnőttek állnak, akik nagyon sokat dolgoznak azért, hogy az életük álmát jelentő hivatást választhassák és azért, hogy néha új kalandokat keressenek. 

 

img_8111.JPG


írta
Brigitte Pozsgai...Paonne Noire
megjenelés
2016.08.29.    14:20
hozzászólás
Szólj hozzá!

Íme a legjobb programok augusztus 20-ra!

Nem, még nincs vége a nyárnak. Akkor sem, ha nyakunkon az augusztus 20-a. Főleg azért nincs okunk bánkódni, mert nagyon jó programok várnak a hagyományos tűzijáték után. Lesz itt világhírű DJ, régi, de megunhatatlan slágerek, igazi queer party és egy kis napközi foglalkozás. 

firework.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2016.08.18.    11:12
hozzászólás
Szólj hozzá! · 1 trackback

St. Germain is kikukucskált a backstage-ből - ilyen volt a Paloznaki Jazz Piknik

Nyugodtan mondhatom, hogy életem egyik legközvetlenebb eseményén vettem részt múlt csütörtökön a Balaton partjától egy picit feljebb eső Paloznakon. A bortermelő falucska bája és a jazz hirtelen ötletessége egy remek randin vett részt abban a négy napban, melyet a címünkben is szereplő St. Germain nyitott meg. 

paloznak1.jpg


írta
Brigitte Pozsgai...Paonne Noire
megjenelés
2016.08.10.    22:34
hozzászólás
Szólj hozzá!

Ha pokémon volnék, csak a Völgyben bujkálnék

Egy éve, miután megkerültem a Völgyből, s megírtam róla a beszámolómat (ITT), megemlítettem benne, hogy hányszor és hányszor áztunk már el Kapolcson az évek hosszú során át. Megkockáztatom, lassan a „Sándor, József, Benedek, zsákban hozzák a meleget”, vagy „Ha Katalin kopog, a Karácsony locsog” jellegű népi megfigyelések közé kell venni a „Ha tart a Művészetek Völgye, bőséges eső várható” prognózist. Minden tiszteletem azoké, akik már a rendezvény első felében megjelentek és sátraikban vészelték át az özönvizet. Persze, amint az az egyik általam megkérdezett völgylakó kommentárjából később kiderült, érdemes mindig pozitívan szemlélni a világ menetét. Sörtől fogant nyugalmában így értékelte a helyzetet: „Bár a Beatles nem jött el idén, a sárga tengeralattjárót látni véltem, amikor a szippantós kocsi tengelyig merült a sárban.”

uveges_zsolt_mg_8376_2.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2016.08.10.    11:44
hozzászólás
Szólj hozzá!

STRAND FESZTIVÁL - Ahol ismét Zamárdira hangolódik a nyár

Ragyogó napsütéssel és igazi nyári meleggel csábítja a Balaton part a Strand Fesztiválra érkezőket augusztus 24-27 között. Legalábbis az előrejelzések szerint. És persze világhírű előadókkal. Ez pedig tény. Csobbanj bele a zenébe, a hullámokba és vidd magaddal a dallamot, az élményt és a napfényt. Miért – vagyis inkább kiért – érdemes ott lenned mindezeken túl? Ezért. Értük (többek között).

strand.jpg 


írta
colorcam
megjenelés
2016.08.10.    10:10
hozzászólás
Szólj hozzá!

B.My.Lake - Az idei lineup legjobbjai

Augusztus végén (08.24-27.) a Balaton egyik legszebb partszakaszán, a tihanyi panorámás Zamárdiban a VOLT és a Deadcode Produkció szervezésében ismét dübörög a Be My Lake Elektronikus Fesztivál! A B.my.Lake (mely debütálását követően, 2014-ben egyből el is nyerte Hollandiában az „Európa legjobb új fesztiválja” díjat a “European Festival Awards”-on), egyedülálló módon vonultatja fel az elektronikus zene legelismertebb DJ-it. A minőség, az igényesség és az exkluzivitás áll ugyanis a rendezvény középpontjában. Az alábbiakban bemutatjuk az idén is remek lineup legnagyobb neveit.

pexels-photo-106400-large.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2016.08.09.    09:25
hozzászólás
Szólj hozzá!

5+1 dolog, amit még biztos nem csináltál a Szigeten

A Sziget számomra a menő fellépők és a jó zene mellett egy nagyon színes rendezvény, ahol a legkülönbözőbb emberekbe botlok bele úton-útfélen. Szinte minden stílus képviselteti magát és napközben is lehetőség nyílik a már jól megszokott kreatív programokra valamint olyan tevékenységekre, melyekről nem is gondolnád, hogy valaha egy fesztiválon csinálod majd.

szigetcover1.jpg


írta
Brigitte Pozsgai...Paonne Noire
megjenelés
2016.08.05.    21:56
hozzászólás
Szólj hozzá!

Az Instagram kinyírta a Snapchatet

A mai napon az Instagram úgy forgatta fel a világot, ahogy pár héttel ezelőtt a Pokemon Go tette ezt. Úgy látszik ilyen napokat élünk, amikor a technika és vele együtt a világ úgy felgyorsult, hogy levegőt sem kapunk már és jön az új feature. Persze sokan háborognak majd, hogy ez semmi, meg úgyis csak az "ingyenélő" bloggerek/vloggerek használják, meg amúgy is magamutogatás az egész. 

20-instagram-snapchat_w710_h473_2x.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2016.08.03.    16:45
hozzászólás
Szólj hozzá!

Helló Augusztus! - Még nincs vége a nyárnak!

Amikor beköszönt a nyár utolsó hónapja, mindig úgy érezzük, hogy muszáj megtennünk még egyszer mindazt, amit megtettünk az idei meleg hónapok alatt és megcsinálni azt, amit még mindig nem. Újra kell élni a nyarat és a végébe besűríteni mindent, hogy legyenek élmények a képzeletbeli fogalmazás füzetben, ahova leírjuk, mi is történt velünk a vakáció alatt. 

photography-of-summer-31.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2016.08.01.    23:39
hozzászólás
Szólj hozzá!

LG G5 - Vissza a jövőbe

Nemrégiben az LG dél-koreai vállalat legújabb modelljét volt lehetőségem tesztelni. Az LG G5 az első moduláris felépítésű telefon és mivel maga az ötlet első osztályú, nagyon izgatottan vártam, hogy kézbe foghassam. Sajnos miután a futár átadta a készüléket, derült ki számunkra, hogy a két elérhető okosságból (moduláris kamera, LG HI-Plus zenelejátszó modul) egyiket sem tartalmazta a csomag, helyette az LG 360 kameráját kaptuk meg a tesztelési időszakra.

lg1_1.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2016.08.01.    05:30
hozzászólás
Szólj hozzá!