Gyümölcsözön a bőrödnek - Vitamin testnek és léleknek

Hipp-hopp, csak úgy elmúlt a nyár és már az őszben is javában benne vagyunk. Ilyenkor nem árt, ha odafigyelünk a testünk számára oly fontos nyomelemek és vitaminok pótlására, hogy tökéletes immunrendszerrel vághassunk neki a hűvösebb hónapoknak. Szerencsére október elején még bőven csemegézhetünk szőlőből, körtéből, almából - és ha  a hasunk már jól lakott, ne feledkezzünk meg a bőrünkről sem! Még a nyár folyamán kaptam tesztelésre néhány olyan szépségápolási terméket, melyben a fő összetevő egy gyümölcs, őket mutatom be az alábbi posztban. Amellett, hogy kivétel nélkül szuper illatuk van, remekül ápolnak is és nem utolsó sorban visszacsempésznek egy kis nyarat a fürdőszobába.afonya.jpg


írta
farkas.panni.
megjenelés
2017.10.12.    13:56
hozzászólás
Szólj hozzá!

Ape Regina - Olaszország Budapestre költözött

A háromkerekű Piaggo motorral fémjelzett Ape Regina újra itt van, hogy valami igazán újat mutasson. Ha szerinted is van élet a Laci bá-féle spagetti tortán túl, akkor itt a helyed!

dscf9474.JPG


írta
colorcam
megjenelés
2017.10.10.    15:18
hozzászólás
Szólj hozzá!

Káprázatos őszi programok

Unatkozni ősszel sem fog senki, az egyszer biztos! Kivéve, ha valaki szánt szándékkal száműzi magát egy sötét kis barlangba, hogy morcosan téli álomra szenderüljön. Ez esetben biztosan lemarad a divatkedvelők, a gasztrohősök, a startupperek, a művészet- és zenerajongók legjobb programjairól, amiket ez az időszak tartogat. Ha nem vagy mormota, azért olvass tovább, hogy tudd, hova kell menned; ha pedig az vagy, akkor azért, mert meg szeretnénk győzni, hogy mégse legyél az :)

progika.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2017.09.21.    13:55
hozzászólás
Szólj hozzá!

Jolly Jokerek és egy szezonos darabok - 4 dolog, amit egész ősszel viselni fogsz

Közel két hónapja tudjuk már, hogy mit fogsz hordani ősszel – csupán a megfelelő pillanatra vártunk, hogy elmondjuk neked. Keira Knightly illata szinte még a szobák falai közt lebegett, amikor az F&F őszi kollekciójának bemutatóján bejártuk azt a csodálatos lakást, amiben korábban a színésznő pihente ki a forgatás fáradalmait. Mi már akkor megleshettük, hogy mely darabok lesznek a nagy kedvencek, ha beköszöntenek a hideg hónapok és most neked is megmutatjuk, mi nem hiányozhat a te ruhatáradból sem. A szép felsők és szoknyák mellett egy-két sminkterméket is feltétlenül érdemes beszerezni az újdonságok közül!

ce0bf1d4-895e-4fca-90eb-43e9a71b74ea.jpgÓra: Zeppelin, szempillaspirál: AVON, szemfesték: Vagheggi, rúzs: Estée Lauder


írta
Brigitte Pozsgai...Paonne Noire
megjenelés
2017.09.18.    19:45
hozzászólás
Szólj hozzá!

Mindennek a teteje - Deak Street Kitchen

Mindig is oda voltam a nagy multú szallodákért, ne kérdezd miért, egyszerűen csak elvarázsolt az a bizonyos halandó ember számára elérhetetlen érzés, ami valahogy mindig ott lebeg körülötted, ha belépsz egy ilyen helyre. A Ritz bizonyos mértékben ennek egy egészen érdekes keveréke, hiszen az impozáns külső homlokzat és belső tér (korábban -1913 - Adria Biztosító Rt. - a szerk.) egy letűnt kort zár magába, modernizálva és új köntösbe húzva azt. Azonban ha nem a Deák tér irányából térünk be, hanem a Fashion streetről (Deák Ferenc utca), akkor további meglepetések várhatnak.

dscf8486.JPG


írta
colorcam
megjenelés
2017.09.15.    11:27
hozzászólás
1 komment

Vasmacska terasz - Római-part helyett

Mostanában már egyre kevésbé van kedvem a Római-part felé venni az irányt, hiszen a régi varázs már-már a múltba vész,  jövőre pedig a gátépítés miatt a jellegzetes balkáni hangulatot is elfelejthetjük. Ezért kezdtem el új hely után kutatni, ami (még) nem annyira felkapott, viszont adottságai tekintetében hasonló a Rómaihoz.
img_9567.JPG


írta
colorcam
megjenelés
2017.09.07.    12:10
hozzászólás
Szólj hozzá! · 1 trackback

#versetmindenkinek

Így szeptember kezdetén eszembe jutnak az iskolás évek, amikor irodalom órán verset elemeztünk. Próbáltam megérteni a tanár szavait és azt, hogy mit is gondolhatott akkor a költő, de a figyelmem menthetetlenül újra és újra elkalandozott. Saját emlékeimbe és érzéseimbe vezetett el, és akkor megértettem mégis valamit abból, amit a költő szeretett volna adni az olvasójának. Azóta tudom, hogy a vers és az irodalom menedék. Egy olyan szabad tér, ami nem köt meg elképzelésekkel, mindenkiben egyedivé és megismételhetetlenné válik.fanni_1.jpg


írta
fanni.bercesi
megjenelés
2017.09.06.    13:15
hozzászólás
Szólj hozzá!

Bulik és hozzávalók egy menő nyárzáráshoz

A 2017-es nyár igazán színesre sikeredett, és ez alatt nemcsak az országos programkavalkádot, az unikornis és flamingó-mániát értjük, hanem a női hajkoronák pasztell árnyalatokba boruló sokféleségét is. Elsősorban a szőkék vagy szőke tincsekkel is rendelkezők kedvenc trendje volt idén az első helyen végző rózsaszín/pink ötven árnyalata, de azért zöldes, kékes és ezüstös szürke változatokat is láthatott a szemfüles fesztiválozó. Több nagy márka is kínált a rövidebb-tartósabb színezésre alkalmas termékeket: sprayt, hajszínezőt és hajfestéket, kinek-kinek kedvére és bátorságára bízva a használatát. Bár a hivatalos nyár véget ért, azért még ne tegyük el a szekrény mélyére őket, mert legalább három jó szabadtéri koncertet is tudunk, ahol még simán bevethető a legmenőbb party-kiegészítő! ;)pexels-photo-567449.jpg


írta
farkas.panni.
megjenelés
2017.09.04.    12:43
hozzászólás
Szólj hozzá!

Augusztus a hab a tortán - szépség mindenkor

Van, aki kedvenc süteménye elfogyasztását a krémjével kezdi és van, aki azt hagyja utoljára - így van ez valahogy a nyárral is. Személyiségtípustól függően valaki már május végén, június elején elutazik nyaralni, hogy szép élményekkel töltekezve és nem utolsó sorban tenger-barnán afterozhasson a fesztiválokon, más meg inkább húzza a szabadság kivételét ameddig csak lehet, hogy a pesti rozéfröccsös estéket egy indián nyaras elvonulással koronázza meg. Így talán a munka is könnyebben megy, tudva, hogy a nyár vége még mit tartogat. Ez a poszt mindkettejüknek szól: azoknak, akik tudják, hogy az augusztus még hátra van, és naná, hogy ki fogják használni itthon is, meg azoknak is, akik az utolsó körös leárazásokon fürdőruhákra vadásznak, és most szerzik be a nyaraláshoz szükséges bőrápoló és smink termékeket, mert várja őket az olasz/görög/horvát/magyar!... riviéra :)
img_4843.JPG


írta
farkas.panni.
megjenelés
2017.08.12.    12:45
hozzászólás
Szólj hozzá!

Maxoljuk ki a nyár végét! A legjobb programok augusztusban és szeptember elején

A magyarok mindenhol hatalmas bulit csinálnak: legyen szó egy elhanyagolt gyárnegyedről vagy a szocializmus nyomait őrző nyaralóhelyekről. És akkor arról a nagyszabású tervről nem is beszéltünk, ami a Balcsiból gyakorlatilag vízi vidámparkot csinálna - mondjuk, az kicsit fura is lenne. Ez utóbbi jelenség hatásait egész nyáron érzékeltük és érzékelni fogjuk még szeptember közepéig is. pexels-photo-205000.jpg


írta
colorcam
megjenelés
2017.08.10.    22:40
hozzászólás
Szólj hozzá!