Deadpool 2.

Oh (X) man... A vicces fiú ismét akciózik

Tagadhatatlan tény, hogy a jelenlegi amerikai filmipart egyértelműen a képregény-adaptációk uralják évek óta. Néhány héttel ezelőtt a Bosszúállók álltak össze azért, hogy újra megmentsék a világot, amire a közönség már régóta türelmetlenül várt. A napokban pedig Deadpool tér vissza a mozikba, hogy saját magát mentse meg, amit szintén nagy várakozás előz meg a moziszerető közönség részéről az első rész elsöprő sikere után.

 deadpool-2-review-e1526469411790.jpg

Deadpool 2.
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.05.19. 13:16

Szállj el kismadár!

A telekommunikáció hősei, a postagalambok

Manapság, amikor a telekommunikáció olyan lehetőségekkel szolgál a kapcsolattartásra, hogy villámsebességgel, hang-kép-írás segítségével szinte bárhol és bármikor elérhetjük azt, akivel kapcsolatba szeretnénk lépni, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy korábban ez messze nem volt ilyen egyszerű történet. A mai türelmünkkel aligha tudnánk kivárni, mire a válsz megérkezik a számunkra fontos kommunikációs partnertől. Pedig például a postagalambok kifejezetten gyorsnak számítottak/számítanak az üzenetátvitelben, és akár 1800 km távolságból is célba érnek, sokszor az emberek vagy a technika számára áttörhetetlen akadályokat is leküzdve.

f_41.jpg

Szállj el kismadár!
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.05.17. 15:11

Zenéről háromféleképpen

A Nagy-Szín-Pad! legjobbjai

Nagyon izgalmas élmény volt számunkra a Nagy-szín-pad döntője: három teljesen más stílusban zenélő formáció mérkőzött meg a menő fesztiválokon való szereplésért, és hogy őszinték legyünk, mi magunk sem tudtuk volna megmondani előre, ki is lesz a tuti befutó. Azoknak, akik csak 'fél füllel' kapcsolódtak bele a zenei verseny forgatagába, szeretnénk most bemutatni mindhárom döntőbe került formációt. Sose lehet tudni, hátha annyira ragadós az élmény, hogy a fesztiválokon, na meg jövőre ugyanitt, az Akvában, együtt csápolunk majd az első sorból! ;)

nsz4_1.jpg

Zenéről háromféleképpen
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.05.12. 12:05

Ha a filmek illatosak lennének...

Melyik parfümöt viselné Cameron Diaz?

Egy illat ritkán elég - úgy van ez, mint a cipőkkel: mást hordunk, ha esik és mást, ha hőség tombol, mást viselünk egy elegáns vacsorán és máshoz van kedvünk, ha balatoni hosszú hétvégére indulunk. A szezon parfümújdonságait szimatolva elgondolkoztam azon, hogy amellett, hogy én milyen alkalomra választanám az adott illatot, vajon melyik film hősnőjéhez állna az a legközelebb. A cikk végén szavazhattok is arra, hogy Ti melyik parfümért vagytok a leginkább oda!scent-of-a-woman-1200-1200-675-675-crop-000000.jpg

Ha a filmek illatosak lennének...
Írta: farkas.panni.
Megjelent: 2018.05.05. 15:03

Pimasz játék a ruha alatt

A tavasz legmenőbb fehérneműi

Virágminták, testszínű csipkék és áttetsző részletek: egy lenge tavasz tökéletes kellékei, ha már alsóneműről beszélünk. Az idei trendet méltán nevezhetjük a fehérnemű-történelem egyik legforróbb évszakának: a kislányos pasztellek mellett megjelentek azok a darabok, amik szó szerint úgy néznek ki, mintha semmit sem viselnénk. Vigyázat! Csak akkor olvass tovább, ha feltétlenül el akarsz csábítani valakit, vagy pasi lévén, valami igazán szexi ajándékon töröd a fejed a barátnődnek. 

photo-1494354205675-139c8101dfa5.jpeg

Pimasz játék a ruha alatt
Megjelent: 2018.04.11. 06:44

Honor 9 Lite benyomások

A telefon, aminek a fotós srác és a bloggerina is örül

Közeledik a választás, és azt gondoljuk, ami az aktuális telefonunkat illeti, szinte el is dőlt. A Honor 9 Lite ugyanis mindenkinek a kedvében jár, mutatjuk is, hogy miképp! (Figyelem! A telefont a címben említett fotós srác és bloggerina á la Colorcam tesztelte, így szépségápolási tanácsokkal vegyített műszaki szövegre számítsatok - NE! :) Viszont a véleményünket/pasi-nő a betűtípussal is elkülönítettük a szövegben.

dscf1048.jpg

Honor 9 Lite benyomások
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.04.06. 09:50

Fényűzés a Deákon

Egy éjszaka a The Ritz-Carlton Budapestben

Nagy az esély rá, hogy ha Dr. Emmet Brown a Vissza a jövőből c. sorozatból fluxuskondenzátor helyett luxuskondenzátort készít, akkor az a The Ritz-Carlton-ba repítette volna oda és vissza. A borzasztó szóvicc remélem megtette a hatását és felkészített arra, hogy benézzünk egy kicsit Magyarország egyik legfenszibb szállodájába.

79525255.jpg

Fényűzés a Deákon
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.03.26. 07:20

7+1 meghatározó tavaszi trend

Van valami kínzó dolog abban, hogy a sajtót már decemberben beavatják a soron következő tavaszi szezon kollekcióiba. Az ember (blogger) lánya szépen elkezdi visszafele számolni a napokat, majd amikor megérkeznek az első melengető napsugarak, már alig várja, hogy megmutathassa, mire is lehet majd számítani ebben az évszakban a divat világában. 

18s_slideshow_campagne_01_standard_2560.jpg

 

7+1 meghatározó tavaszi trend
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.03.26. 02:23

Impostor Bar

Fúziós varázslat

Mindig is vadásztuk a különleges helyeket Budapesten, így került a látókörünkbe az Impostor/Baotiful, ami a Szabadság téri állóvízbe hozott egy kis pezsgést. A hely filozófiája már akkor szimpatikus volt, az extrém enteriőr mellé különleges ételek dukáltak. Most, hogy úgy tűnik, fél lábbal már kilábaltunk a télből, minden kezd megújulni, így a megszokottól eltérő ízélményért már a Vitkovits Mihály utcába kell látogatnunk.

dscf9859-2_copy.jpg

Impostor Bar
Írta: colorcam
Megjelent: 2018.03.21. 19:43
12...