Augusztus a hab a tortán

Szépség mindenkor

Megjelent: 2017.08.12. 12:45

Van, aki kedvenc süteménye elfogyasztását a krémjével kezdi és van, aki azt hagyja utoljára - így van ez valahogy a nyárral is. Személyiségtípustól függően valaki már május végén, június elején elutazik nyaralni, hogy szép élményekkel töltekezve és nem utolsó sorban tenger-barnán afterozhasson a fesztiválokon, más meg inkább húzza a szabadság kivételét ameddig csak lehet, hogy a pesti rozéfröccsös estéket egy indián nyaras elvonulással koronázza meg. Így talán a munka is könnyebben megy, tudva, hogy a nyár vége még mit tartogat. Ez a poszt mindkettejüknek szól: azoknak, akik tudják, hogy az augusztus még hátra van, és naná, hogy ki fogják használni itthon is, meg azoknak is, akik az utolsó körös leárazásokon fürdőruhákra vadásznak, és most szerzik be a nyaraláshoz szükséges bőrápoló és smink termékeket, mert várja őket az olasz/görög/horvát/magyar!... riviéra :)
img_4843.JPG

Fesztiválos hangulatban, gyümölcsös illatban

Az alábbi fotókon szereplő fürdőruhák mind a Calzedonia Cobey sorozatának részei, és most, a leárazások alkalmával szuper áron lehet hozzájuk jutni a boltokban vagy a brand webshopjában. Ha nem találjátok már meg pont az adott terméket, akkor se keseredjetek el, használjátok inspirációnak a tökéletes bikini megvásárlásához! ;)

Ez a pink, etnó mintás háromszög alakú felsőrész bármelyik augusztusi fesztiválon remekül passzol egy csipkés, rojtos, áttetsző tophoz vagy ruhához, mint amilyeneket például a TRAS fesztivál kollekciójában találsz.img_4848.JPGA NIVEA nyári limitált újdonságai szinte kötelező buli-kiegészítők, érdemes őket egymás után bevetni a kánikulában. A kétféle változatban kapható selymes tusfürdőhabbal úgy vagyok, hogy nem tudok köztük választani: a citromos-moringás mousse már az illatával felfrissít, a málnás-rebarbarás kombó meg a cukiság-faktorral hat. (Ár: 919 Ft)

Az izzadásgátló dezodorok létjogosultságára ebben a melegben szerintem felesleges is kitérnem, nagy előnyük, hogy könnyű csomagolásuk miatt nem okoz gondot egész nap magunknál hordani őket. A dizájn itt is nagyon kedves: akár a  napocskás, trópusi gyümölcs illatot, akár a virágos, romantikus sprayt választod is. (Olyan jó lenne, ha a jövőben majd környezetbarát, pici üvegcsében, hajtógáz-mentes csomagolásban is kaphatóak lennének, akkor tuti 10-ből 10 pontot érnének nálam!) Ár: 829 Ft

 

Dáma a Cote d'Azur-on

A fehér, magasított derekú alsóból és pánt nélküli felsőrészből álló bikini napbarnított bőrön mutat igazán jól, a francia tengerpartok high-end közönsége is elismerő pillantásokat vet majd rád, ha ebben szürcsölöd a koktélod! A bronz bőrszín mellé természetesen a megfelelő fényvédelem is kötelező, melyhez az olasz fitokozmetikumokat gyártó Vaghegginél nagyon szép, dizájnos csomagolású, magas minőségű szépségápolási termékeket találhatunk. img_4850.JPG
Nyaranta az arcom frissítésére illetve egész évben a sminkem fixálására a Lush Eau de Roma illóolajas arcpermetét használom, idén viszon kipróbáltam az említett olasz cég Aloe Verás készítményét, mely kaktuszos papírdobozban, benne letisztult üvegcsével érkezik. Pont, amikor azt érzem, hogy jól esne az arcbőrömnek egy kis hidratálás (jellemzően nap végén), de a hagyományos arckrém túl sok lenne a melegben, akkor pár fújás után az elveszített nedvességet pótolni tudom, az aloe vera nyugtató tulajdonsága pedig közismert. 

A képen látható másik termék egy napkrém, de nem az "egyszerűbb" fajtából: amellett, hogy 30-as faktorral óv a káros sugárzásoktól, gyengéden bronzosít is (bizony!) és a bőr öregedését is féken tartja. Finom kókuszos illata van, tudjátok, az a fajta, ami elsőként jut eszetekbe a nyárra gondolva...

 

Testünk őrei

Ha esetleg még nyár végére sem jött össze a bikini body (nyugalom, a magam nevében is beszélek), akkor sincs ok az aggodalomra, mert a kényes pontokat jótékonyan eltakaró egyrészes fürdőruhák nagyon is divatban vannak! A kedvencem ez a csíkos darab lett a flitteres görögdinnyével: ránézek, és máris kedvem támad a strandoláshoz.img_4844.JPGA fényvédelem terén ezúttal a jól ismert, patikában kapható Eucerin termékeket ajánlanám. Nagyon örültem, amikor megkaptam tesztelésre az arcra való Oil Control krém-gélt, mert problémás bőrre fejlesztették ki, így nem kell attól félnem, hogy egy kellemes nyári nap után sok kis pattanással gazdagodok. Matt tónust eredményez, miközben természetesen a káros sugarak ellen is véd. (Ár: 4300 Ft) A napozás utáni krém-gél pedig nagyon jól jöhet, ha a kelleténél picivel több időt töltöttünk a napon vagy érzékenyebb, esetleg napallergiára hajlamos a bőrünk. Nyugtat, hűsít és regenerál, tökéletes testőr. (Ár: 3590 Ft)

 

Shine like a star!img_4847.JPGHa már közeleg a naplemente, de még a homokos tengerparton vár ránk egy romantikus séta szívünk szerelmével, nyugodtan rásegíthetünk a csillogásra: egyrészt adott egy virág-rátétes szexi bikini, mely habtestünk idomait emeli ki, másrészt egy highlighter paletta, amit arcunk megfelelő pontjain használva anélkül szépülünk, hogy túlsminkelt hatást nyújtanánk. És akkor itt van még a rúzs, ami már a Douglas őszi kollekciójának a része, augusztus közepétől lesz elérhető a boltokban. A csomagolása annyira szép, hogy rögtön levett a lábamról, és a belbecsben sem fogunk csalódni. Éljen az indián nyár és a naplemente! ;)

Szöveg és képek:

alairas_anna_1.png

 

És ezt olvastad már?

Maxoljuk ki a nyár végét! - A legjobb programok augusztusban

Menő ajándékot kapott P!nk a Szigeten

Kihagyhatatlan 4+1 Badacsony szívében

Csak Te és a parfümöd

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr3312704479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása