Te melyik zenekarhoz öltözöl idén? - 4 szuper színes ötlet a VOLT Fesztiválra

Megjelent: 2017.06.21. 10:05
Írta: colorcam

Már csak pár hasznos napod maradt, hogy nyakadba vedd a várost és ellátogass a legjobb hazai és nemzetközi brandek üzleteibe, ahol az alábbi összeállításokból inspirálódva összeválogathatsz magadnak egy ropogós kis szettet és pár tuti sminket kedvenc fesztiválodra. Biztosan te is észreveszed majd, hogy a rojtos viseletek helyett most a color blocking vette át a vezérfonalat a hetvenes évekre jellemző kékes és nude árnyalatokkal, valamint olyan feltűnő színekkel, mint a narancs és a citromsárga. Apropó! Emlékszel még, amikor tavaly előre megjósoltuk a színes haj trendjét, a sand art-ot? Ha nem, akkor olvasás után kattints a lenti linkre vagy most rögtön IDE

e08868aa-1f56-4ae4-9f45-59c7161df6e9.jpg

Cipő: TOM'S, Táska: Nini Molnar, fejdísz: Edinas Paper Installations, szájfény: Essence

 

CITROM X PINK

19293a2d-e1d3-4c71-8682-2ea8b364ad54.jpg

Buggyos felső: ZIA, Pink táska: Nini Molnar, Pink cipő: TOM'S, lakk: Catrice, szájfény, korrektor és highlighter: Essence

A rózsaszín és a sárga különböző árnyalatai minden évben visszatérnek a divatba: a pink legalább olyan népszerű volt a Linkin Park idején, mint most a rose gold. Volt belőle kockás miniszoknya, farmer naciból kilógó tanga, T-Shirt és még kendőtop is (igen, ez konkrétan egy kendő volt, amit mindenki magára tekert). Ha szeretnél visszahozni valamit a bohó fiatalságodból, de azért a mai trendeknek megfelelően akarsz öltözködni, akkor sétálj be a Galamb utcai üzletbe és kapj magadra egy buggyos off-shoulder felsőt ZIA-tól, valamint egy táskát Molnár Ninitől. Nem mellesleg, abból a korból a nagy lyukú necc harisnya is visszatért - igaz, most csak a farmer nacik alá. 

A mostani sminkajánlónk pár szuper áron beszerezhető, mégis megbízható és praktikus darabból áll - semmi szükség arra, hogy pont egy koncert forgatagában hagyd el a rúzst, amire hónapokon át spóroltál. Nem mellesleg itt az ideje, hogy feltérképezd, milyen nyári újdonságok várnak a drogériás kínálatban.

Nincs fesztivál színes körmök nélkül, és ha már a pinkes vonalon mozog az outfited, tökéletesen fog hozzá passzolni a Catrice Soft Blossom lakkjának Pink Rolls-Roses árnyalata, ami ráadásul száradás után friss virág illatba borítja a kacsód! A szádra vidd fel az Essence Water Kiss vagy a Catrice Aqua Ink-In-Gloss nedves-hatású ajakszínezőjét, melyek színe pont annyira intenzív, hogy mellé még jöhetnek a füstös szemek. Az összhatásért (na meg az unikornisok kedvéért) koronázd meg a sminked az Essence Rainbow Prismatic Glow highlighterrel, mely színes pigmentjeivel varázsporként tündököl majd rajtad. Ha pedig valami nem tündökölne, sőt inkább elrejtenéd, az a márka korrektor stiftjei gyors és egyszerű megoldást nyújtanak a különböző apróbb bőrproblémákra, pl. a sötét karikákra...

 

NARANCS X KÉK

931b737d-bf5f-4f16-a569-289a6d64fa3a.jpg

Csíkos pulcsi: Nanushka, Cipő: TOM'S Napszemüveg: TipTon, hajpermet: Kevin Murphy, rúzs: Essence

A narancs, valamint a narancsos piros tavaly került újra a nemzetközi kifutókra és hihetetlen gyorsasággal lopta be magát a hazai tervezők kreációi közé is. Ez a két, kissé kötött árnyalat tökéletesen fel tudja dobni az szimpla, csíkos szetteket, melyeket bármilyen nyári eseményen felvehetsz egy sorttal, vagy akár egy sportosabb anyagból készült ceruza szabású szoknyával. Ellie Goulding általában az ilyen egyszerű és modern darabok híve, melyeket mindig csak egy dologgal bolondít meg. Ez az egy dolog pedig lehet egy Nanushka pulcsi, melyet egy ceruza szabású midi szoknyával és egy TOM'S cipővel is nyugodtan viselhetsz a fesztiválon. 

A letisztult ruhadarabok mellé jár egy kis csavar: tedd fel az Essence metál fényű rúzsát mondjuk kéken csillogó színben - hol legyél bevállalós, ha nem a VOLT-on? A hajadra viszont vigyázz minden körülmények között, főleg, ha  napsütésben hallgatod kedvenc csapatod a nagyszínpadon. A Kevin Murphy Staying.Alive hajpermetet nagyon könnyű használni: csak fújj hajmosás után a hajkoronádra az olívát és csipkebogyó olajat tartalmazó szérumból, fésüld át és garantált a puha, rugalmas, hidratált haj, ami már önmagában özltöztet.

 

PIROS X FEKETE X FEHÉR

527a8432-85e3-40c3-b683-a3237e209bd9.jpg

Fehér ruha: ZIA, Napszemüveg: TipTon, Cipő: TOM'S, szájceruza: KIKO, lakk: Catrice, mattító stift (kétféle): Essence

Az igazi rockerek és nagy lázadók piros-fekete összeállítása sose megy ki a divatból: vagy az előadókon jelenik meg, vagy valamelyik merész tervező kifutóján bukkan fel. Ha a keményebb zenék híve vagy és az Imagine Dragons vagy a The Cult fog meg, akkor mindenképpen vedd az irányt a piros rúzsok és fekete choker nyakláncok felé, melyekből akár többet is felvehetsz egyszerre. Ha szeretnéd picit finomítani a szetted, akkor húzz fehér ruhát, amit az előbb említett kiegészítők valamelyikével, esetleg egy vastag, fűzős övvel dobhatsz fel és egy finom cipővel ellensúlyozhatsz.

Ha már piros cipő lent, akkor legyen az a rúzs is fent! Mint tudjuk, különösen az intenzív színeknél fontos az ajakceruza használata (mi az olasz út során beszerzett KIKO darabot választottuk), hogy egy esetleges Guiness-rekord csókkísérlet után se csússzon el a (természetesen csókálló) smink. Idén több cég is piacra dobta a mattító kis tubusokat, melyeket az ajkakra (rúzsra vagy csak úgy) és akár a szemhéjpúderünkre is felvihetünk. Az Essence-nél Make Me Matt néven fekete csomagolásban, illetve a limited-edition fesztivál kollekcióban külön is találkozhatunk vele. A körmökre is gondoljunk - ki ne hagyd a lábaid! A Catrice ICONails lakkja remek megoldás, mert egyrészt 45 (!) különböző árnyalatban kapható, másrészt gél hatású, így szuperül csillog és ráadásul bírja a strapát, akár hét napig, sőt ha használod a külön megvásárolható speciális fedőlakkot, akár tíz napig is!

 

FAKÓ RÓZSASZÍN X MÉREGZÖLD

44eb40dc-1ab7-4a30-9e14-f4c71c5c4823_1.jpg

Madaras top: NORA SARMAN, Zöld sort: CELENI, hajszínező balzsam: L'Oréal, highlighter: Essence, szemhéj-árnyaló stift: Essence

Ha unod már a rose gold őrületet, mégis igazi romantikus lélek vagy, akkor a rózsaszínes árnyalatokból inkább a fakót válaszd és inkább a sminked vagy a kiegészítőd hordozza azt. Te pedig ölts magadra egy igazán szabad életérzést adó NORASARMAN felsőt, amihez egy méregzöld CELENI sortot válassz. Ezt a szettet a szerelmes számairól híres Rúzsa Magdi koncertjére ajánljuk, de tökéletes bármelyik nyugisabb délutáni és kora esti programra, mint az akusztikus előadások vagy Odett, esetleg Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint duója. 

Mi már a sajtótájékoztatón szerelmebe estünk azzal a csodás árnyalatú rózsaszínnel, melyet a L'Oréal Colorista hajszínező balzsama varázsol elsősorban a szőke tincsekre. Körülbelül három hajmosásig marad meg és nem kell félned attól, hogy rosszat teszel vele a hajadnak, sokkal kíméleteseb, mint a spray változat. Ugyanilyen szép és selymes rózsaszín az Essence Glow Up Your Life highlightere is: egy szuperpraktikus megoldás, ha csak úgy felfrissítenéd a sminked két koncert között, csakúgy mint a limited-edition szemhéjfesték stift, ami egy szintén szépséges rózsás árnyalat. Az Essence Life is a Festival-kollekciója szerintem nagyon jól sikerült összeállítás, még csillogó tetoválást is találsz benne!

Lelőhelyek:

CELENI

Metropolitan Budapest, Budapest, V. Aulich utca 4-6, előzetes bejelentkezésre

EDINAS PAPER INSTALLATIONS

A borítóképen lévő virágos fejdíszt készítettük a segítségükkel.

KEVIN MURPHY

Lazar's , Budapest, VI. Paulay Ede u. 8.

NANUSHKA

Budapest, V. Bécsi utca 3. 

NINI MOLNAR  & ZIA

Közös, szuper showroom: Budapest, V. Galamb utca 9. 

NORASARMAN

Fehér Szalon, Budapest, V. Kossuth Lajos utca 15. 

TIPTON Eyeworks

Budapest, IX. Erkel utca 3. 

TOM'S

PIG SHOES Andrássy: 1061 Budapest, Andrássy út 37.

PIG SHOES Hercegprímás: 1051 Budapest, Hercegprímás u. 2.

 

Szöveg: Brigi (fashion) és Anna (beauty)

Képek: 

alairas_brigi_1.png

 

MI IS AZ A SAND-ART?

NYÁR VÉGI TREND-ROBBANÁS : HOMOKOT A HAJBA!

 

És ezt olvastad már?

Natív Method - Lovakkal a szavakon túlra

Happy Birthday Mom! - Minek örülnél igazán?

Fülledt erotika és elmélyült utazás  - Ilyen volt nekünk a Nagyszínpad

Íme a 3 tökéletes szett városnézéshez!

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr9112602151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása