Elég menő ehhez a füled? - Beoplay H4 és Beolit 17 teszt

Megjelent: 2017.04.07. 10:02
Írta: colorcam

Olyan mintha már itt lenne a nyár a nyakunkon, pedig egyelőre még az áprilisi hajránál járunk. Mindenesetre öröm látni, hogy a lányok elővették a miniszoknyát, és azt is, hogy egyre több lesz a sportember. A jó idővel együtt kinyitottak a szabadtéri helyek és előtérbe került megint a zene. Sokáig keresgéltem az igazit, de mivel ő jelenleg dolgozik és a hangja sem olyan jó, így szükségem volt egy olyan eszközre, ami mindig velem lehet és szépen szól.

img_6633-edit.JPG

Menőség 1 - Beoplay H4

A Beoplay H4 kinézete egyből megfogott. Letisztult a szó szoros értelmében. A színek összhangban vannak, és nem hivalkodó a kialakítás. A dánok értenek hozzá, tök jók minimál designban. A memóriahabos szivacs, ami finoman ül meg a fejhallgató belsejében nagyon komfortos, nem nyom. Jobb oldalon találjuk a szabályozó gombokat (hangerő, előre/hátra, stop), a töltő és jack kimenetet is.

dscf6544.JPG

A vezeték nélküli élet nagy úr, és az igazi Bang & Olufsen hangzást hozó eszköz ebben nagyon jó. Egyrészt baromi sokáig húzza (19 óra), másrészt kompatibilis Sirivel, így elég odaböffentenünk neki valamit, és le is fogja játszani intelligens asszisztensünk. Hangzásról nem egyszerű írni, de állítom, hogy a H4 zenei performansza közel tökéletes. Kristálytiszta zenei élmény és erőteljes, de nem tolakodó basszus jellemzi. Nem lehet egy lapon említeni a konkurenciával, ahol sokszor az az érzése az embernek, hogy makákók cintányéroznak a fejedben. Egyébként érdemes letölteni a Beoplay dedikált alkalmazását is, mert egy csomó funkció és finomhangolás elérhetővé válik az igényes füleknek.

img_6584.JPG

Menőség 2 - Beolit 17

Ez a cucc, ez zseni. Ha masszív zenét szeretnél otthonra, de igényled, hogy ha úgy adódik, magaddal tudd vinni, akkor ez a legjobb választás. Rengeteg eszközt teszteltem az elmúlt években, tulajdonképpen a teljes konkurenciát. Odavagyok a vezeték nélküli hangszórókért, ezért a lakás minden szegletében van egy. A gép előtt, a nappaliban és a hálóban is. Nagyon vártam, hogy megérkezzen a Beolit 17, kíváncsi voltam, mit tudhat, amit még nem láttam és hallottam. Kinézetre olyan, mint egy gránit tömb, egészen egyszerű, viszont baromi elegáns ezzel együtt. Annyira igényes, hogy a Kisgrófót le sem játssza.

dscf6549.JPG

Az alumínium, polimer és bőr kombó valami egészen egyedit ad ki, ráadásul mindenhez passzol, akár dekortágyként is. Az előző szériás termékekhez képest felkerült a Beolit 17-re egy „one-touch”-ra keresztelt okosgomb is, ami a telefonunk nélkül is képes vezérelni a hangszórót. Mondjuk beállíthatjuk rá az ébresztőt vagy zenét válthatunk vele. Egy feltöltéssel 24 órát bírja az akksija, ami jól jön, ha te is olyan vagy, aki zenével ébred és zenével alszik el. Viszont ami a leglényegesebb, úgy szól, hogy megőrülsz. Itt már a tiszta hangzás brutális basszussal is kiegészül, olyannyira, hogy Irénke néni seprűnyéllel ütögette a plafont, amikor a Kossuth rádiót elnyomta a Dubstep. Persze a Bang & Olufsen hangzás tényleg kiemelkedő, nem olyan tuningautós mélynyomós élményre kell számítani.

dscf6703-edit.JPG

A konklúzió nagyon egyszerű. A Beoplay H4-be és Beolit 17-be belekötni a white-fülűek sem tudnak. Ráadásul a Beolitet naplementében a tetőre vinni - ultimate chill.

Szöveg és képek:

M.

 

Tesztközelből

SAMSUNG GALAXY S8 - BIZTOS NEM ROBBAN AKKORÁT

SPORT OKOSESZKÖZÖK ÉS ZENE NÉLKÜL? FELEJTSD EL!

MAZDA 3 SPORT TUNING - MINDENT A SZEMNEK

 

  

KÖVESSETEK MINKET BLOGLOVIN'-ON is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr9412400039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KaPé 2017.04.08. 06:31:18

"white-fülűek" - ez most komoly?

mojoking77 2017.04.08. 13:48:58

Bocsass meg, de vajtfulukent egyesz biztos le kellene borulni egy vezetek nelkuli fejhallgato, es egy vezetek nelkuli hangszoro elott?
Ne erts felre, potosan ismerem a markat, hetekig heszitaltam a H3 es a B&B C5 kozt, es egyedul a melyek hianya miatt valasztottam az utobbit, de akkor is.
Bar, ha jol latom a beats eleg sok tesztben feltunik, igy inkabb hagyom a tovabbi problemaimat...
süti beállítások módosítása