Helló Április! - Tavasz a szívekben

Megjelent: 2017.04.03. 10:55
Írta: colorcam

Hasonló izgalmakat ígér nekünk a tavasz második hónapja, mint az első, amiben egyik eseményről a másikra rohantunk. A legtöbb helyen már csak percek és órák választanak el attól, hogy megnyíljanak a teraszok és megkezdődjenek a szabad ég alá tervezett programok, melyek nagyon jól kiegészítik majd a benti eseményeket. borito2.jpg

ÁPRILIS 1-2. / PONT FESZTIVÁL / VÁRKERT BAZÁR

progi8.jpg

A Budapesti Tavaszi Fesztivál és a Hangvető közreműködése a magyar, türk és közép-ázsiai hagyományokra épül, melyek közé még egy UNESCO szellemi örökséget is becsempésznek. A leginkább családok számára szervezett kétnapos esemény első napján bárki megpróbálkozhat a torokénekléssel, második nap pedig mindenki megtudhatja, milyen az, amikor valaki élő xilofonként adja magát a közös zenei élményhez. A napközbeni gyerekprogramok és hagyományőrző kiállítások, workshopok után este koncertek várják majd a kíváncsi és a népi dallamokhoz szokott füleket.

 Helyszín, időpont: Várkert Bazár, 04.01-02. 

Jegyek :

Nappali jegy : 500 FT

Esti koncertek: 1500 - 6000 Ft közt

Weboldal

 

ÁPRILIS 3-6. / JÉG NAPOK / CORVINUS 

progi1.png

Az utóbbi években igazán megszokott dolog lett, hogy egy-egy egyetem mindenki számára nyitott eseményt szervez a diákok közreműködésével. Idén a Corvinus JÉG Napok nyitja meg a sort, a többiektől eltérő módon, kulturális és sportos programokkal. A négy nap során megnézhetjük, hogyan öltik magukra kedvenc hazai tervezőink ruháit az iskola hallgatói és beszélgethetünk Németh Kristóffal is arról, vajon az ő szemszögéből milyen ma a színházi élet. Mindezek mellett, a végső összecsapás - Diákszervezetek Viadala - előtt még lehet pályázni az utolsó helyekre a foci csapatban és a csocsó bajnokságon is. 

Helyszín, időpont: Budapesti Corvinus Egyetem, 04.03-04.06

Jegyek: Ingyenes, de bizonyos eseményekre előre regisztrálni kell

Facebook event részletes programokkal

 

ÁPRILIS 4. / JOSÉ GONZÁLEZ / AKVÁRIUM KLUB 

progi7_2.jpg

A Budapesti Tavaszi Fesztivál másik eseménye José González koncertje lesz, aki hét év szünet után mutatja be új szerzeményeit Vestiges & Claws címmel - és nem hagyja ki a régieket sem. A koncerten egy igazi folk-rock életérzésre lehet majd számítani a dél-amerikai és skandináv gyökerekkel rendelkező zenésztől, aki bárkit képes levenni a lábáról egy szál gitárral és egy hanggal (is). 

 

ÁPRILIS 6. / ADIDAS ORIGINALS / TOLDI KLUB 

progi2_3.jpg

Az Adidas igen extrának ígérkező bemutatója után egy igazán extravagáns buli veszi majd kezdetét Budapest városi nomádjainak fenntartott Toldi Klubban. Az újragondolt NMB sneaker kollekció megnyitóján interaktív fotófallal várják az elmaradhatatlan szelfik királyait és finom, elektronikus dallamokkal a zene szerelmeseit. Az eseményre VJ show-t és "egyedi látványvilágot'' ígérnek - úgyhogy azt javasoljuk, ha ezen a héten csak egyszer szeretnél bulizni, akkor itt tedd meg.

Helyszín, időpont: Toldi Klub, 04.06. 23:00-05:00

Jegyek: ingyenes, úgyhogy érkezz időben ;)

Facebook esemény 

 

ÁPRILIS 8. / THE BIEBERS LEMEZBEMUTATÓ / AKVÁRIUM KLUB 

progi3_3.jpg

A The Biebers öt évvel ezelőtt robbant be a magyar pop piacra és úgy tűnik ott is marad egy darabig. A tagok nevét eleinte titokban tartó formáció egymás után ontotta magából a slágereket - amikről tudjuk, hogy többek közt a Puskás-testvérek tehettek. A legnagyobb színpadokig eljutott együttes idén a második lemezét mutatja majd be az Akvában, ahol állítólag azt is megtudhatjuk majd, hogy mi az a #galaktikus #szexizés.

Helyszín, időpont: Akvárium Klub, 04.08. 19:30

Jegyek:

Kedvezményes elővételes: 2.200.- Ft

Normál: 2.600.- Ft

Facebook Event

 

ÁPRILIS 13. / ICON - SZABÓ MAGDA CENTENÁRIUMI EST / VÁRKERT BAZÁR

progi4_3.jpg

Szabó Magda idén áprilisban lenne százéves, és születésnapján Gryllus Dorka tolmácsolásában tárják közönség elé a verseskötetét valamint egy ruhakollekciót is bemutatnak a tiszteletére. Náray Tamás -aki az említett kollekció designere-, a rendezvényen nem csak mint tervező, hanem mint festőművész is jelen lesz és az este folyamán összesen 6-8 képet készít egy-egy meghatározó regényhez. A kiállítás és a divatshow mellett természetesen sor kerül majd egy ünnepi beszélgetésre, melyet Juhász Anna, a Hadik Irodalmi Szalon megálmodója vezet majd kiemelkedő alkotók közreműködésével. 

Helyszín, időpont: Várkert Bazár, 04.13. 19:00 

Jegyek: 3000 Ft - egy különleges ajándékkal 

Facebook esemény 

 

ÁPRILIS 18. /100/100 KALANDOZÁS A NEMZETI MÚZEUMBAN ZÁRÁS UTÁN /MAGYAR NEMZETI MÚZEUM

progiiiiiiiiiiii.jpg

A Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik legérdekesebb programja egy éjszakai séta a Magyar Nemzeti Múzeumban. Az esti sétán szinte minden lehetséges - még az is, hogy olyan dolgokra bukkanunk, amikről nem is gondolnánk, hogy a múzeum termeinek részét képezik. A titkos termek titkos tárgyai és festményei közt nemcsak a képi ábrázolásokban, hanem szóban is megelevenedik a történelem és megtudhatjuk, hogyan élte túl az épület és műtárgyai a második világháború pusztítását. 

Helyszín, időpont: Magyar Nemzeti Múzeum, 04.18. 17:00 

Jegyek a Budapest Art Week-en kaphatók : 

Teljes árú jegy: 4000 Ft

Nyugdíjas: 3500 Ft

Facebook esemény 

 

ÁPRILIS 28./ RÚZSA MAGDI / BUDAPEST PARK 

progi6_2.jpg

Igazán jó úgy megírni egy ajánlót, hogy már Parkos eseményt is tehetek bele, mert ez azt jelenti, hogy végre közeleg a nyár és persze egy szuper koncert is. Rúzsa Magdit az utóbbi két évben szerettem meg, valahol a Nyár van és a Szerelem című számok környékén és azóta gyakran hallgatom a zenemegosztó appokon keresztül. A mindig szép és mindig színes érzelmekkel átitatott dalok igazi tavaszi hangulatot varázsolnak majd Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyére. 

Helyszín, időpont: Budapest Park, 04.28. 18:00

Jegyek: 

Normál: 3999 Ft

Terasz jegyek:
Mastercard bal első terasz: 7999 Ft
Mastercard bal középső terasz: 7999 Ft

Facebook esemény

 

04.28-29. /  ELLE FASHION SHOW / MILLENÁRIS PARK 

elle.jpg

Magyar és francia tervezők saját bemutatója, hazai designerek, akik egy világmárka arculata köré építik a kapszula kollekcióikat, és egy lány a VOGUE-ból - ez lesz idén az ELLE FASHION SHOW pár szóban összefoglalva. Kicsit jobban kifejtve, ismét egy szakmai nappal kezdődik a tavasz legrangosabb divateseménye, ahol Szegedi Kata, Tomcsányi Dóri, a NUDE by NUBU és a nemzetközi szinten is frissen feltűnt Whispering Winds tervezője képviseli majd a hazai vonalat, míg a franciák három márkával, a Mirat Cyril-el, Shaleva Couture-al, David Wong-al lesznek jelen. A szombati napon a kecses modellek, többek közt CUKOVY, CAKÓ és Sophie by Chance ruhákban lejtenek majd végig a kifutón, de találkozhatunk a Volvo és az MKB Bank arculatához álmodott alkotásokkal is. 

Helyszín, időpont: Millenáris B Épület , 04.28-29. 

Jegyek:

Szakmai nap (kizárólag elővételben): 4500 Ft 

Szombati nap elővételben: 1490 Ft

Szombati nap helyszínen: 2000 Ft

Facebook esemény

 

És ezt olvastad már?

Ilyen a szombat, ha csajos

Így válassz estélyit az alakodra!

Simogass tigrist!  - De minden áron? A csúf igazság a tigrissimogatók mögött

Indonézia íze - Anti-útikalauz

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr5012389445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása