Helló Szeptember, helló indián nyár!

Megjelent: 2016.09.02. 19:18
Írta: colorcam

Tisztelettel jelentjük, hogy az időjósok szerint idén szeptemberben pár hétre még kitolták a nyarat és a számtalan szabadtéri program kellemes hőmérsékletben és gyönyörű naplementék körítésében kerül megrendezésre. Ha pedig már egyszer így alakult, vétek lenne ezt nem kihasználni! 

bicaj.jpg

 

09.03-04. / ŐSZI ETYEKI PIKNIK / ETYEK - GASZTROSÉTÁNY

etyek.jpg

Aki rendszeres olvasója blogunknak, jól tudja, hogy számomra nem múlhat el ősz anélkül, hogy ott lennék az Etyeki Pikniken - kicsit olyan ez, mint hogy nyáron is kötelező elem a Balaton. Természetesen a borok szorgos kóstolása közben a hasunk sem marad üresen, délelőtt 10.00 órától gasztronómiai különlegességek, sőt főzőverseny is várja az idelátogatókat. Emellett persze lesz kézműves vásár, zenés színház, táncház és jobbnál jobb koncertek: fellép például Péterffy Lili és a Cimbaliband is. A Rókusfalvy Birtokon mindkét nap 12:00 és 14.00 óra között a Borkollégium oktatói tréninget tartanak, ahol a négy alapvető borstílussal és a kóstolás alapjaival ismerkedhetsz meg. Az esemény ingyenes, de regisztrálni kell, amit ITT tehetsz meg.

Jegyek: ingyenes

Facebook esemény

 

09.04. / NAGYSZÜLŐK NAPJA/ CSODÁK PALOTÁJA

image_94.jpeg

Na végre egy igazán jó kis alkalom arra, hogy a Nagyit vagy a Nagypapit kimozdítsuk otthonról, hogy valami igazán izgit és tartalmasat csináljanak. Ennél hiánypótlóbb rendezvénnyel nagyon régen nem találkoztam és ha lenne egy gyerkőcöm, tuti beszervezném a nagyszülőket, hogy ellátogassanak a Csodák Palotájába, ahol ez alkalommal ingyen várják őket a szervezők. Persze, itt még koránt sincs vége a történetnek, ugyanis a picik meg különböző ''nagyis'' dolgokban is kipróbálhatják magukat a tudomány ez alkalommal felállított konyhájában. 

Jegyek: ingyenes

További információ: ITT

Facebook oldal

 

09.09. / RÚZSA MAGDI / BUDAPEST PARK

13770469_1074372369314835_2482282577554839565_n.jpg

Magdira nem is a Megasztárban, inkább a Szerelem című dalánál figyeltem fel és azóta nagy kedvvel hallgatom az őszinte szövegeket, akár éppen szerelmes, akár éppen szomorú vagyok. Nagyon örültem, hogy sok tehetségkutatóban felfedezett énekessel szemben, nem ragadt meg a haknik szintjén, hanem valódi, komoly érdeklődési körre számot tartó művésszé vált és hihetetlenül nőies maradt. 

Jegyek: 3500 Ft

Facebook esemény

 

09.10. / KISCSILLAG-KOMPKONCERT / TIHANYI-SZÁNTÓDI RÉV

kiscsillag.jpg

Lovasival még sosem voltam kompon, pedig megvolt a ''szándék'', de most még ez is megtörténhet. Idén már harmadik éve lehetünk tanúi azoknak a különleges koncerteknek, melyek a Tihanyt és Szántódot összekötő vízi járműveken kerülnek megrendezésre a hazai rock és pop szakma kiemelkedő zenészeivel. Ez alkalommal a Nagyon Balaton nyári szezonjának egyik utolsó meglepetése a Kiscsillag, ami reményeink szerint ad még egy kis esszenciát a meleg hónapokból, amit aztán eltehetünk télire, akárcsak a napfényen érlelt gyümölcsöket. 

Jegyek: elővételben 2990 Ft, helyszínen 3990 Ft

Facebook esemény

 

09.11. / WIZZ AIR BUDAPEST FÉLMARATON / BUDAPEST

wizz_felmaraton-logo_hun_fekvo_rgb.jpg

Majd egyszer, ha nagy leszek, én is szeretném lefutni azt a bizonyos 21km-et, de amíg rendesen rágyúrok, szerencsére léteznek más opciók is a Wizz Air félmaratonon: lehet például párban futni, sőt még hármasban is! Ilyenkor a távok 11,7 km - 9,4 km (párban), 7,4 km - 5,9 km - 7,8 km (trióban). A múlt évben 16 ezer nevező indult a versenyen, idén vajon hányan leszünk? 

Részletek: ITT

Nevezési díjak: ITT

 

09.16 / MARGARET ISLAND / A38 HAJÓ 

image_95.jpeg

A Margaret Island az utóbbi években a közönség egyik legszimpatikusabb kedvenceként jutott a papír hajótól az A38 fedélzetére. A népzenei és a popzenei elemeket nagyon finoman keverő bandának olyan sírós-összebújós számot is köszönhetünk, mint az Eső, amit reméljük, még az unokáink is finoman fognak dúdolni egy-egy nyári este alatt. A zenekar idén új albummal készül és a hírek szerint az első számról a napokban le is hullik a lepel. Sajnos a titkos informátorainknak nem sikerült még kideríteniük, hogy az említett tracket is leadják-e az Artemovszk fedélzetén, de tűkön ülünk, annyira várjuk. 

Jegyek: elővételben 1500 Ft (szeptember 15-ig), helyszínen 2000 Ft

Facebook esemény

 

09.24. / EMLÉKEZÉS EGY NYÁR-ÉJSZAKÁRA - PUNNANY MASSIF / BUDAPEST PARK 

punnany.jpg

Szerencsére hosszú nyarunk volt, amit érdemes méltóképpen zárni. Ha másképp nem, akkor egy utolsó szabadtéri megőrüléssel. Ugráld szét a cipőd még egyszer arra, hogy "Hadd igyam meg a söröm " és "Élvezd" a ritmusos zenét, a finom falatokat, a színes közeget, táncolj a barátaiddal "Szabadon", mert legközelebb csak májusban látod majd a Parkot. Nekünk már most hiányzik!

Jegyek:

belépő: 3499 Ft, terasz jegy: 5999 Ft

Facebook esemény

 

09.29-10.01. /  II. MAGYAR KLIPSZEMLE /  TOLDI MOZI 

image_96.jpeg

A Magyar Klipszemle idén másodjára kerül megrendezésre, ami egyértelműen azt mutatja, hogy nagyon hiányzott már a hazai esemény-piacról, melynek a laza zenei és filmes rendezvények hazája, a Toldi Mozi ad otthont. A szakavatott szűri szerint legjobbaknak ítélt alkotások a tisztelt publikum elé kerülnek, akik idén már szavazhatnak is a személyes kedvenceikre. A szemle során a jó minőségű zenevideók nézői, valamint kerekasztal beszélgetések résztvevői és hallgatói lehetünk, így egy kicsit nagyobb betekintést nyerhetünk a klip-biznisz belső  bugyraiba. 

Facebook esemény

 

 

 

Olvass tovább, ne hagyd abba!

NINCS VÉGE A SZEZONNAK - 6 SZUPER DOLOG AZ ŐSZI BALATONNÁL

ÍGY BULIZTUNK MI - FESZTIVÁLKÖRKÉP Á LA COLORCAM

A "KREATÍV KÖCSÖGÖK" NYARALNI MENNEK - HOLA BARCELONA!

ÚJRA BALI - MERT VAN ÚGY, HOGY VISSZAVÁRNAK

HAPPY SUMMER VIBES - 5 TIPP, HOGY ŐSSZEL IS BOLDOG MARADJ

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr8911660564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása