Ezeket a dolgokat csináld nappal a Balaton Soundon

Megjelent: 2016.07.06. 11:08
Írta: colorcam

Bár a Balaton Sound elsősorban az elektronikus zenéről, a szuper DJ-k által hajnalig pörgetett lemezekről szól, azért azt se feledjük el, hogy a fesztivál a magyar tenger partján helyezkedik el, ami számtalan menő nappali programra ad lehetőséget az éjjel megfáradt közönségnek. 

fashion-person-woman-summer.jpg

 

HULLÁMOK HÁTÁN RINGJ: BOAT PARTIES 

bsoundbouat.jpgEz a program a Balaton Soundról nekem személy szerint már nagyon hiányzott. Egyrészt mert fanatikus víz- és hajókedvelő vagyok, másrészt a tengeri betegséget hírből sem ismerve, bármeddig képes vagyok bulizni a fedélzeten, bármilyen időben. A Balaton Sound Partyhajón ez az álmom is valóra válhat, ahol a fesztiválos line up-hoz mért DJ-k szórakoztatják majd a fürdőruhás nagyérdeműt. Ha te sem szeretnél lemaradni, váltsd meg előre a jegyed a bulihajóra és a Zamárdiból induló transzferbuszra. 

Július 6-10, 15:00 -19:00 

Jegyek (party + transzfer):

Bérlet nélkül: 9900 Ft

Bérlettel: 7500 Ft

Event: ITT

 

FESTIVAL WORKOUT: SCITEC OPEN FITNESS BAR 

bsound7.jpg

Fotó: Scitec Nutrition hivatalos Facebook oldal 

Egy kis brazil hangulatért és duzzadó izmokért, valamint formás női lábakért nem kell messze menned, ha már Zamárdiban vagy. A riói olimpián a magyar csapat aranyfokozatú támogatójaként szereplő Scitec edzés közben hozza el neked az igazi dél-amerikai hangulatot. Ha pedig túl vagy a napi "festival workout-on", akkor fincsi koktélokkal hűtheted le magad és még szépségversenyeket is nézhetsz. 

 

ZENEKARI SZELFI:  HEINEKEN BEACH 

bsound3.jpg

Fotó: Heineken hivatalos Facebook oldal 

A Heineken mindig izgalmas programokkal rukkol elő, ha bulizásról van szó. Idén azon túl, hogy egy kellemesen kialakított teraszon élvezheted az elektronikus dallamokat, egy pontgyűjtő és egy nyereményjátékban is részt vehetsz. Az előbbinél a vásárlásaid után kaphatsz olyan menő kiegészítőket, mint a Heinekenes sapka, napszemüveg vagy egy hasznos hangszóró, míg az utóbbinál egy egyszerű poszt fejében szelfizhetsz a Wellhello és a Mary Popkids zenekarok tagjaival valamint Buda Marcival és Jumbodaddy-vel. 

 

NAPFÉNYES FESZTIVÁL-NAPKÖZI: JANA STÉG 

bsound5.jpg

Fotó: JANA hivatalos Facebook oldal 

Ha pihe-puha talajon szeretnéd élvezni a Nap finom sugarait, miközben vitaminos vizet és jeges teát kortyolgatsz, jó helyen jársz. A Jana Stégen minden adott lesz a kellemes chill-hangulathoz: napozóágyak, homokos padozat, kívánságodat leső pincérek. Ha viszont az az ember vagy, aki egy percet sem bír ki anélkül, hogy még ilyenkor is csináljon valamit, akkor színezz egy kicsit! 

 

 

NYÁRI KISOKOS:

Legyünk egyszerre mindenhol - túlélőkészlet a fesztiválszezonra

Így hordd a hajad a fesztiválokon! - Képes útmutató 

Gyorsan fesztiválosat - Rita Ora X Rimmel termékteszt

Bikinialak helyett - Önbizalomtuning a nyárra

Újra Bali - Mert van úgy, hogy visszavárnak

Egy szál melltartóban - 3 titok a ruha alatt

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr978868020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása