Világsztárok és unikornisok - 6 program, amin biztos ott leszünk a VOLT-on

Megjelent: 2016.06.14. 10:19

Az ezerrel beinduló nyár egyik első jele, hogy közeledik a VOLT Fesztivál. Budapest kiürül és mindenki csak Sopronban jön szembe - bocsánat, kóvályog - az utcán azon morfondírozva, vajon melyik nagy előadó koncertjével kezdjen este. Lesznek majd olyanok is, akiket a városból már délben elragadnak az unikornisok, hogy megtanítsanak egy-két kreatív dologra...

image_84.jpegFotó: VOLT Fesztivál Official Facebook / Csudai Sándor

 

1) PETŐFI ZENEI DÍJ DÍJÁTADÓ x ELLA EYRE x ÁKOS x WILKINSON / TELEKOM NAGYSZÍNPAD & OTP BANK PETŐFI RÁDIÓ NAGYSZÍNPAD 

Wilkinson-t nagyon szeretjük, ezt le se tagadhatnánk. Számtalanszor adtuk tanúbizonyságát annak, hogy egy jó kis "After Glow"-ra mindig kaphatóak vagyunk, de szabadtéren most lesz először alkalmunk megtekinteni, amit a világért sem hagynánk ki. Persze nem maradnánk le a legnépszerűbb hazai előadók ígéretes fellépéseiről sem, akik ringbe szállnak a Petőfi Rádió és a fesztivál közös díjáiért, mielőtt a Rudimental mellet feltűnt Ella Eyre és Ákos kezdené uralni a nagyszínpadot. 

image_88.jpeg

 

2) QUIMBY 25 / 06.29. , 21:00 / TELEKOM NAGYSZÍNPAD 

Háromévesen ugyan még nem hallgattam, de ahogy cseperedtem, újra és újra szembejött egy-egy Quimby-dal, ami az aláfestő zenéje lett a rövidebb életszakaszoknak. Legutóbb a Lámpát, ha gyújtok és a Senki se menekül című számukat hallgattam rongyosra, de az utóbbi évek alatt rengeteg olyan klasszikus született tőlük, amire szívesen andalgok a lemenő nap sugarai alatt. 

quimby_5.jpg

 

 3) WIZ KHALIFA /  06.30 , 21:00 / TELEKOM NAGYSZÍNPAD 

Egy "kicsit keményebb vonal", mint a Quimby, de biztos hogy az érzelmi utazás utáni napon hatalmas bulit csap majd a tokától bokáig tetovált amerikai rapper, akinek Work Hard, Play Hard című slágere annyira beitta magát a mindennapokba, hogy partyt el sem indítanak nélküle. Nem beszélve a szám címéből született hashtagekről, amit az Instagramon használnak, mikor a folyamatban levő munkát, vagy a folyamatban lévő ivást akarják illusztrálni egy kedves kis fotóval. 

wiz1.jpg

 

4) IRON MAIDEN / 07.01, 21:00 /  TELEKOM NAGYSZÍNPAD

A brit metál zenekarhoz képest "keménységben" Wiz Khalifa egy karokat rángató, hintázó kisfiú egy lebetonozott kosárpálya mellől. A rocktörténelem legnagyobb klasszikusává avanzsált Iron Maiden 6 év után idén lép fel újra nálunk fesztiválos keretek között, úgyhogy igazán itt lesz már az ideje annak, hogy kiszabadítsuk a mindenkiben megbújó pici rockert, hadd tombolja ki magát az utóbbi 36 év legendás trackjeire.

iron_maden.jpg

 

5) GUSGUS / 07.01, 01:00 / TELEKOM TÉR 

Az Arabian Horse sose fog lekerülni a lejátszási listáimról és ezzel együtt a GusGus sem. A zenekar a mesés könyvadaptációk forgatási hátteréül szolgáló Izlandról indult és többször került a filmek közelébe mielőtt világszerte ismert lett. Azóta "csupán" olyan hírességeknek készítettek remixet az eklektikus, de nagyon dallamos elektronikus zenét játszó művészek, mint Björk vagy a Depeche Mode. 

gusgus.jpg

 

6) UNIKORNISOK / MINDEN NAP 12:00-17:00 / HETI VÁLASZ BORFALU

Unikornisok márpedig léteznek - főleg, ha megformázod őket a saját elképzeléseid szerint. A programot szervező Unicorn Factory nevet viselő egyesület azt a kedves célt tűzte ki, hogy mindenkihez eljuttat egy darab boldogságot és egy nagy adag hazai művészetet. A VOLT Fesztiválon ezen alkalommal Heti Válasz Borfaluban találkozhattok majd velük, ahol bevezetnek a szobrászat rejtelmeibe is. 

image_87.jpegFotó : Unicorn Factory Facebook 

 

Szöveg: Pozsgai Brigitta

 

 

FesztiválszezON: 

ÍGY HORDD A HAJAD A FESZTIVÁLOKON

A LEGMENŐBB FESZTIVÁLSZETTEK FIÚKNAK ÉS LÁNYOKNAK

SAND ART - SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ HAJ

 

ÉS MÉG EZ IS:

EGY SZÁL MELLTARTÓBAN - 3 TITOK A RUHA ALATT

THAI A VÁROSBAN, THAI MINDENHOL 

NYOMTATOTT KARRAL ÉL A METAL GEAR SOLID SRÁC

HELLÓ JÚNIUS! - PROGRAMAJÁNLÓ

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr578805690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása