Nekem van a legszebb Anyukám! - 5+1 ajándékötlet Anyák napjára

Megjelent: 2016.04.19. 09:20

Igen, nem kérdés, nekem van a világon a legszebb Anyukám, és valahogy úgy látom, hogy ahogy múlnak az évek, csak egyre szebb lesz. Neki ösztönösen, természetes egyszerűséggel sikerül az, amiért mások óriási összegeket ölnek a kozmetikai iparba: elegánsan öregedni, úgy, hogy akárhanyadik x-be is lép, az jól álljon neki. (Megjegyzem, hogy a nővére is pontosan ez a kategória, így titkon remélem, hogy én is örököltem valamennyit ezekből a remek génekből :) 

Idén úgy döntöttem, hogy az "alap" gyöngyvirág mellett olyan ajándékkal lepem meg, ami segít lazítani a pörgős, munkával teli hétköznapokban vagy csak nemes egyszerűséggel mosolyt csal az arcára. Nézzük a kínálatot! ;)

4ef59740df96e2662218ac96bd2e4e99.jpg

 

1. Gyümölcsös illatkavalkád / Yves Rocher, Plaisirs Nature

img_5012.jpg

Az Yves Rocher nemrégiben rukkolt elő a megújult Plaisirs Nature termékcsalád tagjaival, melyek azon túl, hogy külsejükben is vidámabb, fiatalos formát kaptak, tartalmukat tekintve is változtak. A szinte teljesen mértékben természetes összetevőkből álló alapanyagok felhasználása ezúttal új illatkompozíciókban öltött testet, mint amilyen például a narancsvirág-levendula-keserűnarancs vagy a mandarin-citrom-cédrus friss elegye. A termékek a Relaxáció-Energia-Érzékiség szentháromságába tagolódnak, csak győzzük megkeresni a számunkra legkedvesebbet! A kollekcióban a Plaisirs Nature kínálatban megszokott tusfürdő, testápoló tej, szappan, fürdőtabletta és eau de toilette mellett van még krémes testápoló, radírozó szappan, testradír cukorszemcsékkel, radírozó hatású tusfürdő és tusfürdő olaj is. Anyukámnak, mivel eléggé száraz a bőre, a  kókuszos tusfürdőt  és a levendulás testápolót szemeltem ki, melyek kettő az egyben hatással a relaxáció mellett megfelelően hidratálnak is. Legközelebb pedig (a szülinapjára) valószínűleg egy bourbon vaníliás tusfürdőolaj landol majd a kosaramban. (Teljes termékcsalád ITT).

 

2. Tavasz a körmökön - Sally Hansen Miracle Gel lakkok

Már-már hagyománnyá válik a vasárnapi anya-lánya program: ebéd után én festem ki nagy precizitással Anyukám körmeit, amire furcsa mód nem kislány koromban került sor, igaz, akkor emlékeim szerint nem is lehetett még nagyon más árnyalatokból választani, mint a piros, a vörös és a rózsaszín. Bezzeg most! Néhány éve egy Marie Claire Fashion Show-n találkoztam először az amerikai Sally Hansen márkával, és az ott a körmeimre került gyönyörű szürke szín gondoskodott arról, hogy figyelemmel kövessem az újdonságokat, melyek a dm-ben és a Müllerben egyre terjedelmesebb standokon kapnak helyet. Először a szépen fedő és tökéletes fényű termékek mellett megjelentek a klasszikus, lámpa alatt szilárduló gél lakkok, majd pár hónapja megérkezett a Miracle Gel változat, melynél mindenféle segédeszköz nélkül tartós színekre tehetünk szert.

A lényeg, hogy van egy alaplakk (több, mint 70 színárnyalatban!), amit két rétegben kenünk a körömre és egy speciális fedőlakk, amit viszont már csak egy rétegben kell felvinni. A sötétebb színekkel egyszerűen gyönyörűek, napokig kitartanak, csak győzzön az ember választani közülük. A világosabb árnyalatok azonban két réteg felvitele után még csíkosak, ha pedig még egy réteget felviszek belőlük, akkor a fedőlakkal együtt már nagyon lassan száradnak csak és kicsit gyurmás állagúvá válnak. Egy szó mint száz, nálunk a piros, a királykék és egy gyönyörű csillámos lilás-rózsaszín árnyalat lett a befutó. (Utóbbit félve próbáltam ki, de egyáltalán nem cukormázas verzió!). Bár a gyártó két hetes tartósságot ígér, nos, ha néha elmosogatsz akkor lehet ez egy hétre csökken, de legalább egy újabb színt próbálhatsz ki, nemde? ;) - További infók a márka Facebook oldalán.

 

3. Kikapcsolódás a kádban - Lush és Tetesept

img_5032.jpg

Ha igazán illatos ajándékkal szeretnéd meglepni Anyukád, akkor válaszd a Lush fürdőbombáját, mely amellett, hogy citromos-virágos illatot áraszt, a pezsgés során sárga rózsaszirmokkal szórja tele a kádat. A teljes Anyák napi kínálatot ITT találod. Ha egy fokkal szolídabb pezsgést ajándékoznál, akkor a Müllerben beszerezhető Tetesept fürdősók közül válaszd például a hibiszkusszal és fehér teával dúsított verziót, mely a "Zeit für Dich", azaz "Idő magadra" névre hallgat. Nemhiába.

 

4. Így lesz a szép még szebb!  - L'Oréal
img_5018.jpg

A L'Oréal La Palette Ombrée sminkpalettája optimális választás lehet, ha Anyukád is szívesen festi magát. Amennyiben a szolídabb színeket kedveli, akkor válaszd a Nude, ha a sötétebb, füstös sminket részesíti előnyben, akkor a Smoky verziót. Egy paletta 10 különböző árnyalatot rejt, így biztosan talál majd minden alkalomra megfelelőt. Ha már L'Oréal, akkor semmiképp se menjünk el a True Match Genius mellett, mely egy helyes kis kompakt primer-alapozó-korrektor-púder egyben, ráadásul nagyon jó a csomagolása, a legkisebb női táskában is elfér. És hát őszintén, ki ne örülne annak, ha négy dolgot kiválthat eggyel? (Színárnyalatok ITT.)

 

5. Praktikus ÉS szexi - Triumph Magic Boost-kollekció

img_4685_2.jpg

A Triumph üde színekkel és fiatalos formákkal rukkolt elő idén, így ha azt tervezed, hogy valami szép és praktikus dologgal leped meg Anyukád, akkor feltétlen menjetek el együtt próbálni egy üzletbe, utána meg igyatok egy latét és egyetek egy (kettő, három...) finom macaront mondjuk Chez Dodo-nál! ;) Nincs is jobb csajos délután ennél! Visszatérve a fehérneműkre, érdemes feltérképezni a boltokban az új Magic Boost kollekciót, mely háromféle merevítő nélküli melltartó-típussal a kisebb és teltebb keblű nők számára is megoldást kínál, hogy a lehető legszebb dekoltázzsal büszkélkedhessenek. Rózsaszín, lila és fekete színek közül választhatunk, a melltartók mellett bodykat és természetesen alsókat is találhatunk. Ott van például a magasderekú csipkés fűzőnadrág, ami elöl haslapító, hátul fenékemelő és mindezek mellett igazi pin-up hatást kelt. Vagy a gyönyörű pasztell body, ami szintén alakformáló, de emellett kifejezetten szexi viselet. Lényeg a lényeg, a teljes kollekciót ITT tudjátok szemügyre venni, a boltokban pedig szeméyre szabottan adnak tanácsot, hogy segítsenek megtalálni nektek a leginkább passzentos darabot.  

 

6. Shea, levendula, tenger - Relax!

img_4653.jpg

Még a Glamour-napok alatt szereztem be az Ahava Time to Smooth öregedésgátló arckrémét. Körülbelül egy éve használom a Time To Hydrate szemkörnyék-ápolójukat, és annyira bevált (hamarosan részletesen is olvashattok róla), hogy gondoltam, a krém sem okozhat csalódást. Mivel Anyukám aktuális kencéje épp elfogyott, őt leptem meg a képen látható darabbal, mely egész napra hidratál és az első ráncokra kínál megoldást nap elleni védelemmel kiegészítve (SPF20). Így jobban belegondolva ez a változat inkább az én korosztályomat célozza meg, őt pedig a Time to Revitalize sorozat (40+), de szerintem most a melegebb évszakokban megfelelően táplálja a bőrét ez a termék is. Természetesen parabén mentes, és a Holt-tenger ásványainak áldásos hatását közvetíti.

Szintén nagy kedvencem a L'Occitane márka, a képen látható shea vajas kézkrémet extra nagy kiszerelésben születésnapi ajándéékként kaptam vásárlásom mellé. Anyukám keze is száraz, így neki is egy sűrűbb textúrára van szüksége, ami ezesetben szerencsére gyorsan fel is szívódik, és nem hagy zsíros érzetet maga után. Tényleg az egyik legjobb kézkrém, amit valaha használtam, bátran tudom ajánlani!

És végül itt van még az English Tea Shop "Sensual Me" névre hallgató teája, mely koffeinmentes és citromfüvet valamint levendulát tartalmaz, így segít a munka utáni ellazulásban. Szerintem a csomagolása is nagyon szép, és persze számos más ízben és összetételben is kapható pl a dm-ben, Müllerben és a bioboltokban.

 

Remélem sikerült néhány ötletet adnom az anyus-ajándékok terén, ha nem tudtok választani, akkor talán az a legjobb, ha egyik délután/este együtt felkerekedtek és egy igazi jó csajos program keretében beveszitek a várost, úgy anya-lánya módjára! ;)

 

Szöveg és képek: Farkas Anna

Borítókép: Pinterest

 

 

Tetszett? Olvass tovább!

Rózsás hangulatban - Válogatás kedvenc rózsás termékeinkből

Nagy Szakállápoló Teszt - 1. rész

Casca - A csoki-mennyország

Up&Down - (V)ízkeresztben

MyTokió - Rózsaszín flitteres koporsóktól a nemtörődöm normcore-ig

 

 

 Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_MAGAZINE és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr458643166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xmas 2016.04.19. 14:39:43

Ezeket mégis milyen anyukáknak ajánlod? Mert a REKLÁMOZOTT termékek jó része abba az árkategóriába esik, amit munkába állt jól kereső gyermekeik tudnak megvenni, az akkorra már bőven 50+ -os anyukáknak, akikhez viszont szerintem nem passzol.

Javaslom, csinálj egy reális cikket, ne reklámot ;)

colorcam 2016.04.19. 16:59:00

Kedves @xmas, jól látod, az én Anyukám 56 éves, én pedig 33 múltam, és szerencsére azt mondhatom, hogy mindegyik terméket használja és szereti. (Érdemes picit megvizsgálnod az említett cégek célcsoportjait, amit a hivatkozásokra kattintva tehetsz meg.) A bejegyzés nem azt kívánja sugallni, hogy ezeket MIND egyszerre vedd meg, sajnálom, ha ez jött le belőle. A felsorolásban találsz drágább tételek (pl. Ahava - de itt is említettem, hogy Glamour-napos kuponnal vásároltam) és olcsóbbak is (Tetesept, Yves Rocher tusfürdő, testápoló). Csupán ötleteket akartam adni, és hidd el, egy KÖZÖS körömlakkozás vagy egy macaron (300 Ft!), minden pénzt megér.
süti beállítások módosítása