Magyarországon lép fel a britek kedvenc zenei producere

Megjelent: 2016.03.31. 09:08
Írta: colorcam

Hamarosan más dolgunk sem lesz csütörtökről vasárnapig, mint hogy a legjobb szabadtéri szórakozóhelyeken és fesztiválokon ropjuk a kedvenc előadónk muzsikájára, de előtte nem árt méltóképpen elbúcsúzni a zord időtől és április 20-án tömegesen bevonulni az Akváriumba,meglesni a brit producer, Jamie Woon előadását a Live Nation szervezésében. 

jamie_woon.jpg

Jamie Woon 2010-ben, Night Air címen megjelent első kislemeze óta borzolja a kedélyeket az elektronikus zenét kedvelő emberek körében.  Az első, minden áttörést meghozó számát egy korábbi szerzeményéből készült remixnek köszönheti, melyet a méltán nagy névként emlegetett Buriel készített el, akinek a tanácsaira később a Night Air alkotói folyamata során is számíthatott. Jamie a közös munka sikerei után egy saját album létrehozásába kezdett, mely Mirrorwriting címmel olyan előkelő helyen landolt a BBC listáin, hogy a zeneszerzőt az év egyik legtehetségesebb fiatal producerének kiáltották ki. 

jamie5.jpg

Bár Jamie egy betegség miatt rövidebb szünetet kényszerült tartani, 2015-ben ugyanazzal a hévvel tért vissza az angol és az európai zenei piacra, mint amivel az első komoly albumát készítette el. A pár hónappal ezelőtt megjelent Making Time című lemez pedig azt engedi sejtetni, hogy nem egyalbumos előadóról beszélhetünk, hanem egy komoly művészről, akinek rengeteg éve van még arra, hogy a sajátos stílusát teljesen kibontogassa a széles nézőközönség előtt.

jamie3.jpg

Woon képes arra, hogy a világban fellelhető, akár különböző zenei rezgéseket egy sajátos és közkedvelt masszává gyúrja össze, így nemcsak azok szeretik, akik kimondott elektronikus zenei rajongók, hanem azok is, akik megőrülnek a 80-as évek vidám kavalkádjáért, a 90-es évek R'n'B ritmusaiért és legfőképp a blues zenéért. Az általa csak blues'n'garage-ként emlegetett irányzat pedig nem az lesz, amit lehet követni, hanem az, amit az autodidakta zenerajongó kisfiú saját névjegyévé tett. 
jamie4.jpg

A maláj és skót gyökerekkel rendelkező brit előadó április 20-án lép fel a belváros legkedveltebb szórakozóhelyének színpadára. Nem először jár nálunk és ha jól sejtjük, most is teltházas koncertet ad majd.

Időpont, helyszín: 2016. Április 20. Akvárium Klub NagyHall

Jegyek: ITT

10.900 - 15.900 Ft

Facebook event

 

 

Ha tetszett a cikk olvasd el ezeket is:

HELLÓ TAVASZ! - PROGRAMAJÁNLÓ

A JÓKISLÁNYOK RITKÁN CSINÁLNAK TÖRTÉNELMET

UP&DOWN (V)ÍZKERESZTBEN 

LÁNYOK, LÉGYSZI VIGYÁZZATOK!

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr138546364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása