Szuper ajándékok magyar tervezőktől - az utolsó pillanatban is!

Megjelent: 2015.12.21. 14:21

Idén nem győzünk nektek jobbnál jobb ötölteket adni arra, mivel is örvendeztessétek meg szeretteiteket a közelgő ünnep kapcsán, ugyanakkor tudjuk, hogy amikor az idő a legnagyobb ellenség, nem árt olyan helyre menni, ahol mindenkinek találtok valamit. Az Ajándék Terminálban ez lehetséges, és nemcsak hogy hazai tervezők munkáiból válogathattok, de az itt elköltött pénz egy részével jó ügyet is támogattok.

img_1460.jpg

Tavaly, december 23-án a Design Terminal első emeletén bukkantam rá egy olyan helyre, ahol meghitt karácsonyi hangulat uralkodott, miközben a város fele kinn épp az őrület vagy a forralt bor irányába haladt. Végre felengedtem, és megfogadtam, hogy idén átadom a hírt minden kedves sorstársnak, akinek ilyenkor jut csak ideje arra, hogy a december végi hajrában igényes ajándékokra leljen. 

img_1482.jpg

Az említett Ajándék Terminal belső terének és a kicsi, csupa-üveg pavilonjának kialakításánál gondosan ügyeltek arra, hogy amellett, hogy mindenki otthonosan érezze magát, hűek legyenek a minimalista design elveihez és átlathatóvá tegyék a helyet, ahol kedvelt hazai tervezőink remekeit találjuk. A pavilonban az öltözék- és kiegészítő- tervezők kaptak teret, olyan húzónevekkel, mint a Dora Abodi és olyan tehetséges fiatalokkal, mint például az idén debütált TASKA alkotói. Az egész kis boltot a kiegészítők, babák és az érdekes tárgyak uralják. A praktikus és különleges darabok összeválogatása közben arra is ügyeltek, hogy a gyerekeknek (Pici and the City) sőt még a nagyszülőnek (Kis piac határozó) is legyen izgalmas darab a fa alatt. Íme a lista: 

 

A letisztult stílust kedvelő barátnődnek, rokonodnak

Egy szuperdivatos kötött sapka púderes árnyalatban és az unalmas bögréket hazaküldő hófehér tervezői alkotás nagyon jó választásnak bizonyulhat, ha épp nővéredet vagy nagynénédet szeretnéd meglepni. Az elegáns pasztell mellett csempéssz megjelenésébe markánsabb színeket is például egy romantikus mintás iPad tokkal (ARTISTA) persze mindezt egy pöttyös ajándékzsákba rejtve (Cucc Papírzsákok). 

 

A pörgős anyukának a baráti körben 

A színes kiegészítőket kedvelő, vidám, energiabomba anyukának, aki odavan a kicsi gyermekéért - akiért nem mellesleg te is, pláne ha a tesódról és annak a csemetéjéről van szó- vásárolj egy jó meleg takarót (ESZKA), ami az esti mese nézésnél lesz majd hasznukra, míg Kevin McCallister éppen megvédi a házat a settenkedő alakoktól. Az ilyen rizikós esetekre persze nem árt, ha kéznél van egy kedves nyúl (Nyúlgyár), akihez minden pici hozzábújhat. 

 

A vagány városi havernő 

A belevaló csajok, akik szívesen viselnek néha meghökkentő darabokat, biztos örülni fognak egy mindenhez passzoló laptop táskának (AGNESKOVACS), amivel feldobhatják a szürke hétkoznapokat és egy virágos karkötőnek (Romani Design), ami játékosan előbukkanhat minden egyszerűbb ruhaujj alól. A szőrmés cipő persze csak a cseresznye lesz a habon, amivel mindenki figyelmét magukra vonják majd. Nem mellesleg ők lesznek a nagy rajongói a Szőke Gábor Miklós tervezte jellegzetes karacsonyfáknak is.

 

A rosszcsont unokaöcséd 

A kis ravaszdi biztosan örül valaminek, ami hasonlít a vagányságához és még a sapkája is olyan, mint amit a plüssállat mellé te is becsempészhetsz, a "Toys" feliratú zsákba oedig még bele is bújhat, ha ahhoz van kedve. A menő róka (issi.hu) biztosan hűséges társa lesz, amikor épp jóban vagy inkább rosszban sántikál. 

 

Szöveg: Pozsgai Brigitte

Képek: Farkas Anna

 

 

Olvass tovább - nem bánod meg!

5 TIPP A KARÁCSONYI STRESSZ ELLEN

RECEPT: CUKORMÁZAS-MÉZES KARIKÁK

MINDEN ALKALOMMAL NŐ - TÁSKÁK A MARIE ANNE DESIGNTÓL

TEENAGER L'AMOUR - MISS SPORTY ÉS PALYBOY-TESZT

WONDERLAB - KREATÍV ALKOTÓKÖZÖSSÉG A MAGYAR DIVATÉRT

OHMYDOG BOUTIQUE AND SPA - AHOL A KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr908184404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása