Helló December! - Nyomjuk meg a végét

Megjelent: 2015.11.30. 10:40
Írta: colorcam

Rengeteg jó programot ajánlottunk nektek az év során és számtalan izgalmas vagy épp varázslatos élményben volt részünk magunknak is. Tomboltunk a hazai és külföldi zenekarok nagy slágereire a lemenő nap sugarai mellett és tesszük ezt most is a város adventi forgatagában. Nézzük hát, kik lesznek azok a fellépők, akik fergeteges koncertet adva fokozzák a decemberi várakozást. 

party_1.jpg

 

UNITED / DECEMBER 1. / MÜPA

Az ország legnépszerűbb pop-funk együttese, a United, december 1-jén a Müpában ünnepli tizenötödik születésnapját. A zenekar dalai most először fognak megszólalni élőben úgy, ahogy azt eredetileg megálmodták, ugyanis vokalisták, fúvósok és vonósok is csatlakoznak a csapathoz.

image_14.jpeg

Időpont: 2015. december 1. 20:00
Helyszín: MÜPA Budapest
Jegyárak: 2100 Ft/2400 Ft/3200 Ft/3900 Ft

Facebook esemény

 

SZINDBÁD ÉS ANNA HERCEGNŐ / DECEMBER 5, 6, 8, 9 / ORIGO FILMSTÚDIÓ 

Igazán csodálatos show-t láthatnak azok, akik gyermekeikkel együtt indulnak el Közép-Európa egyik legszínvonalasabb stúdiója felé. A Jégmusical szervezői ugyanis nem más produkcióval igyekeznek elvarázsolni az adventi időszakban várakozó gyerekszíveket, mint egy híres orosz jégrevüvel, ami alatt a fiatalok Szindbád és a gyönyörű Anna hercegnő segítségével mesebeli tájakra utazhatnak. A látványos előadáshoz a kecses Tompos Kátya valamint a két sármőr, Miller Zoltán és Árpa Attila adják énekhangjukat.  image_12.jpeg

Időpont: 2015. december 5, 6, 8, 9.
Helyszín: Origo Filmstúdió
Jegyárak: 4900 Ft/ 6900 Ft/ 7900 Ft

Információ: jegmusical.hu

 

BRAINS ÉVZÁRÓ DUPLA KONCERT / DECEMBER 5-6 / AKVÁRIUM KLUB 

Igazi sztárparádéval zárják az évet az elektronikus dallamok legnagyobb hazai királyai. Mindkét napra jut valami a tisztelt közönségnek: egyik nap Halott Pénzzel és KSRA-van uralják majd a színpadot, míg másnap a Punnany Massif és az úttörő fenegyerek, Gangsta Zoli lesznek a show vendégei. Biztos hatalmas bulinak nézünk elébe, és megragadva az alkalmat szeretnénk ajánlani egy kis zenét is a rahangolódasra: az együttes és a Halott Pénz közösen szerzett, Akkor hívsz című dinamikus nótáját. 

image_9.jpeg

Időpont: 2015. december 5, 6.
Helyszín: Akvárium Klub NagyHall
Jegyárak: Early bird : 2500 Ft, Normál : 2900 Ft 

Facebook esemény

 

HALOTT PÉNZ / DECEMBER 10-12 / AKVÁRIUM KLUB 

Nem egy, nem kettő, hanem rögtön három időponttal indul neki a nagy búcsúzkodásnak Marsalkó Dávid és Járai Márk zenekara. A Hello Lányokkal hihetetlen népszerűségre szert tevő formáció decemberben már előre eladta a jegyeket két koncertre is a belváros legnépszerűbb szórakozóhelyén, az Akvárium Klubban. Te pedig, ha a posztot olvasva kedvet kaptál a rap fenegyerekeihez, azonnal foglalj, mielőtt az extra időpontról is lemaradsz.  image_8.jpeg

Időpont: 2015. december 10, 12.
Helyszín: Akvárium Klub Nagy Hall
Jegyárak: 2900 Ft

Facebook esemény

 

ÁKOS / DECEMBER 16, 17 / PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST ARÉNA  

A több mint 20 éve a zenei pálya élén játszó énekes szokásához híven ismét dupla koncertet ad az Arénában, ahol azonnal be is mutatja legújabb, Még egyszer címre hallgató lemezét. Ákost, aki nemrég Kossuth díjat is kapott,  több stílusban is hallhattuk már énekelni, ezért biztosak vagyunk abban, hogy az új és a régebbi dalok feldolgozásai is közönségkedvencek lesznek majd. Az albumról és a lemez sajtóbemutatójáról hamarosan interjút is olvashattok a magazinban.

image_11.jpeg

Időpont: 2015. december 16, 17.
Helyszín: Papp László Budapest Aréna
Jegyárak: Állójegy: 9.900 Ft / Kiemelet állójegy és ülőjegy: 14.990 Ft / VIP Jegy: 19.990 Ft

Facebook esemény

 

BOGGIE / DECEMBER 18. / MOM KULT 

Ki ne szeretne az Advent idején végigsétálni a mesésen kivilágított Champs Elysées-n, ajándékok után kutatni francia parfümériákban vagy csak csendben üldögélni, és egy pohár bordeaux-i mellett nézni a karácsonyváró tömeg izgatott hömpölygését… Csemer Boglárka “Boggie”, aki már több ízben hódította meg énektudásával Párizs közönségét, most a MOM Kulturális Központ színpadára varázsolja oda ezt a filmekbe illő hangulatot.

image_15.jpegIdőpont: 2015. december 18. 19:00 – 21:00
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Jegyárak: 1900 Ft / 2400 Ft / 2900 Ft

Facebook esemény

 

CARAMEL / DECEMBER 20. / PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST ARÉNA  

A lágy dallamok királya idén énekesi karrierje 10. évfordulóját ünnepli. A Megasztárban feltűnt művész a Lélekdonor óta igazán komoly zenésznek számít, aki szinte mindig teltházas koncertet ad. Bizalmas forrásaink szerint a publikumnak ismét lehetősége nyílik arra, hogy egy csokorban hallgassa végig az előadó legnépszerűbb es legszívhezszólóbb számait. 

image_10.jpeg

Időpont: 2015. december 20.
Helyszín: Papp László Budapest Aréna
Jegyárak: 7.900 Ft - 10.900 Ft

Facebook esemény

 

BALÁZS ELEMÉR GROUP /  DECEMBER 21. / MÜPA

Jonathan Livingstone, Desire, Together Alone, Around the World - csupa Balázs Elemér Group-sláger. Önmagában is figyelemre méltó, hogy egy jazz-zenekarnak slágerré érett számai legyenek, amelyeket a kortársak is műsorukra tűznek, s nem kevésbé az, hogy betöltse tizenötödik életévét. A BEG - ha tagcserék után is - nemcsak hogy máig aktív, de újabb és újabb irányokat igyekszik kijelölni pályáján: klasszikus zenét, sanzont, népzenét vegyít jazzel, így alkot új minőséget. Koncertjükön az amerikai Rick Margitza szaxofonossal kiegészülve adják elő a közönségkedvenc dalokat, méghozzá vadonatúj hangszerelésben.

image_13.jpeg

Időpont: 2015. december 21. 20:00
Helyszín: MÜPA Budapest
Jegyárak: 2500 Ft/3200 Ft/3900 Ft

Facebook

 

Olvasd el ezt is!

ZENE INNEN EL - A BELAU-PROJEKT

5 MAGYAR TERVEZŐ ÚJ KOLLEKCIÓJA A MARIE CLAIRE FASHION DAYS-EN

TABASCO - EGY SZÓSZ, AMI HÉTFÉLEKÉPPEN CSÍP

ROSSZ NEVELÉS - AZ ELFOGADÁS TÖKÉLETES ELUTASÍTÁSA

WARHOL BUDAPESTEN JÁR

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr418118906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása