Utolsó naplementék a Parkban és egy klubkoncert az Akváriumban - Szeptemberi koncertajánló

Megjelent: 2015.09.04. 15:57
Írta: colorcam

A legmelegebb időszaknak még koránt sincsen vége, amit a szabadtéri szórakozóhelyek szuper koncertjein és bulijain is érzékelhetünk. A Budapest Park még utoljára elhozza a legmenőbb hazai előadókat, a Balaton Sound egyik nagy kedvence pedig ismét ellátogat hozzánk, ezúttal az Akvárium Klubba, hogy méltóképp búcsúztathassuk a nyári szezont. 

osz.jpg

 

KISCSILLAG / 09.04. / BUDAPEST PARK

kiscsillag3.jpg

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy Lovasi csípőmozgásban egyszerűen verhetetlen (ITT), arról pedig értelmetlen lenne írnunk, hogy mennyi ember várható a fesztiválok egyik legnépszerűbb zenekarának, a Kiscsillagnak a koncertjére, mert biztosak vagyunk benne, hogy amikor ezt a cikket olvasod, fel kell kötnöd a gyatyád, hogy jegyet szerezz. Nem létezik nyár nélkülük és ezért nyárbúcsúztató sem. Úgyhogy tedd le a telefont és ugorj a Parkba. 

Időpont: szeptember 4. 19:00

Jegyek: 2499 Ft a helyszínen, vagy a weboldalon

 

CARBONFOOLS / 09.16. / BUDAPEST PARK 

p3.jpg

Ha még utoljára (egy ideig legalábbis) élőben hallgatnád a Carbonfools lüktető ütemeit, akkor szeptember 16-ra feltétlen vedd meg a jegyed a Budapest Parkba! A 15 éve alakult zenekar az a jövőben sokak bánatára bizonytalan ideig nem ad több koncertet, ahogy hivatalos Facebook oldalukon írták, “most (…) önmagunkra figyelünk, átgondoljuk a múltat és remélhetőleg rátalálunk arra az útra, amin tovább szeretnénk haladni”. Valószínűleg egy igazi ‘best of‘ válogatást hallhatunk majd tehát a fiúktól, előzenekar a Telep-ből jól ismert Soulclap Budapest.

Időpont: szeptember 16., 19:00

Jegyek: 
09.10-ig: 1.999 Ft
09.11-től és a helyszínen: 2.499 Ft 

 

PAROV STELAR (LIVE) / 09.18. / BUDAPEST PARK

p1.jpg

Az osztrák zeneszerző több mint 20 évvel ezelőtt mint Dj kezdte meg zenei pályafutását. Később, az ezredforduló tájékán, a lemezek forgatása mellett elkezdett saját szerzeményeket gyártani, melyek annyira sikeresek lettek, hogy több mozifilmben és reklámanyagban is rendszeresen találkozhatunk velük. A később zenekarral együtt is fellépő előadó mára annyira kedvelt lett a hazai közönségben, hogy idén másodszorra is képes lesz több ezer embert is megmozgatni élő koncertjén. 

Időpont: Szeptember 18. 18:30

Jegyek: 7990 Ft a helyszínen, vagy a weboldalon

 

 HALOTT PÉNZ / 09.23. / BUDAPEST PARK 

p9.jpg


Mert jóból nem árt meg a sok. A Halott Pénz esetében legalább is biztos nem. Nyáron már volt egy Parkos koncert, amire olyan hamar elkapkodták a jegyeket, és akkora teltházat csinált Marsalkó Dávid és csapata, hogy nem volt kérdés ismételni kell. Biztos van még egy Parknyi ember, aki múlkor lemaradt és szeretne bejutni az őszi koncertre. Vagy csak ismét meghallgatná Dedmaniékat, akik keményen végigtolták a nyári fesztiválokat. A Budapest Park méltó hely a szezonzárásra.

Időpont: Szeptember 23. 19:00

Jegyek: 
09.10-ig: 1999 Ft
09.11-től és a helyszínen 2499 Ft 

 

ELLIPHANT / 09.24. / AKVÁRIUM KLUB 

akva.png
A svéd énekesnő 2012-ben robbant be zenéjével a köztudatba, de pár év alatt sikerült jó pár gigaslágert legyártania. Olyan előadókkal, illetve producerekkel dolgozott már együtt mint Skrillex, Major Lazer vagy a 2015 legkedveltebb dalát (Lean On) megéneklő Mo. Elli ezen a nyáron járt először kishazánkban, mégpedig a Balaton Soundon, ahol egy igazán dögös koncertet adott. Ha lemaradtál vagy csak szeretnél újból egy hatalmasat táncolni, ne hagyd ki Elliphant szeptemberi klubkoncertjét! 
Időpont: 2015. szeptember 24. 20.00
Jegyek: 4500 forintért a helyszínen, vagy a holnapon 
KIDDO / 09.26 / GMK 
kiddo_csodagyerek_cover.jpg
A kiddo egy hosszúra, ámde igen produktívra sikerült  nyári szünet után a Gozsdu Manó Klubban tér vissza a Csodagyerekkel karöltve, hogy vadiúj dalokkal és megújult színpadi performanasszal kezdje meg az őszi sub pop szezont. Masszív lüktetés, magával ragadó zakatolás, légies elszállás, és rendhagyó zenei megoldások - mindez annak érdekében, hogy egy igazán izgalmas élményben lehessen részünk!

Időpont: 2015. 09.26. 20:00

Helyszín: Gozsdu Manó Klub 

Jegyek: 800 Ft

Ha tetszett a cikk, olvasd el nyári kocert és fesztivál beszámolóinkat: 

JELENTÉS A NYÁR LEGFORRÓBB ÉJSZAKÁJÁRÓL

PISZKOSUL SZERETTEM - SZUBJEKTÍV SZIGET

ITT JÖVŐRE IS SÁTRAT VERNÉNK - CAMPUS FESZTIVÁL BENYOMÁSOK

ELVESZVE A VÖLGYBEN - KAPOLCSON JÁRTUNK

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr467760340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása