Fesztiválok július végén, amiket még simán elcsíphetsz, ha sietsz

Megjelent: 2015.07.17. 15:17

Kedd óta dübörög az idén 40. születésnapját ünneplő EFOTT Velencén, Veszprémben pedig holnapig még elcsíphetünk néhány remek koncertet a VeszprémFest-en. Most négy olyan rendezvényt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, amelyekre még időben odaérhettek, ugyanis július második felében várnak Titeket jobbnál jobb programokkal.

autos_csajos.jpg

 

1. DumaFüred Fesztivál (július 17-26)

dumafured.png

A Dumaszínház szervezésében mától jövő vasárnapig várja a humor szerelmeseit a magyar tenger ékköve, Balatonfüred, ahol a stand-up műfaj legnagyobbjai szórakoztatják majd a közönséget. Többek között fellép: Aranyosi Péter, Badár Sándor, Beliczai Balázs, Hadházi László, Kovács András Péter, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán és a Szomszédnéni Produkciós Iroda, de lesz Beugró vs. Dumaszínház párbaj is. A részletes programot ITT olvashatjátok.

Helyszín: balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ

Jegyek és további infó: dumaszinhaz.hu

Facebook esemény

 

2. CAMPUS Fesztivál (július 22-26)

campus_2015.jpg

Idén negyedik alkalommal rendezik meg Magyarország második legnagyobb városában, Debrecenben a CAMPUS Fezstivált. A helyszín az egyetemnek is otthont adó Nagyerdő, ahol jövő hét szerdától négy napon át bulizhatsz olyan fellépőket hallgatva mint például Caro Emerald, Wilkinson, a Tankcsapda vagy a Quimby. De ott lesz Kis Grófo, Fábián Juli, Majka és a Wellhello is, szóval egész biztos, hogy mindenki megtalálja az általa kedvelt zenei stílus képviselőit a színpadok valamelyikén. Minden nap 12:00-től indul a hajrá: délutánonként és kora este beszélgetések, versmegzenésítések és slam előadás fül- és szemtanúi lehetünk. Részletes program ITT.

Helyszín: Debrecen - Nagyerdő

Jegyek és további infó: www.campusfesztival.hu

Facebook esemény

 

3. Veszprémi Utcazene Fesztivál (július 22-25)

veszprem_utcazene-fesztiva2015-1024x545.jpg

Szintén jövő hét szerdán indul az Utcazene Fesztivál Veszprémben, mely ingyenes és mivel Balatonfüredtől nincs messze a város, össze is kötheted a DumaFüred rendezvénnyel. A veszprémi várnegyed festői környezetében hét színpadon lépnek majd fel a nemzetközi előadók, akik például Németországból, Olaszországból, Angliából vagy Svájcból érkeznek majd ide, persze magyar fellépőkben sem lesz hiány. A délutáni programban fellépő utcazenészek közül a szakmai zsűri és a közönség idén is kiválasztja a legjobbakat, akik 500.000 Ft jutalomban részesülnek majd a fesztivál végén.

Helyszín: Veszprém

Infó: www.utcazene.hu

Facebook esemény

 

4. ARTplacc, Tihany (július 22-26)

tihany.png

A Nagyon Balaton programsorozat részeként idén is megrendezésre kerülő kortárs művészeti és design fesztiválon, az ARTPlaccon, több mint száz kiállító és fellépő vesz majd részt a Balaton környéki programokban igencsak bővelkedő júliusi héten, hogy reprezentálja a kortárs kultúra sokszínűségét. Teszi ezt az irodalom, zene, tánc, film, színház, a fotó, a design és a képzőművészet kiváló képviselőinek segítségével. A tematikusan felépülő rendezvényen lesznek programok a kicsiknek, workshopok és beszélgetések a nagyoknak, este pedig egy jóféle kerti parti hangulatában élőzenés koncerteken, majd DJ-k zenéjére rophatjuk reggelig. 

Helyszín: Tihanyi rév

Infó és jegyek: www.artplacc.hu

Facebook esemény

 

5. Művészetek Völgye (július 24-augusztus 2.)

mv.jpg

10 napon át várja a látogatókat Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja a Balaton-felvidék három kis településén: Taliándörögdön, Vigántpetenden és Kapolcson. A programok sokrétűek, ahogy azt már az elmúlt évek során megszokhattuk. Lesznek beszélgetések, színházi impro a Momentán Társulattal, melyek által vendégeik, például Palya Bea vagy Mautner Zsófi életébe nyerhetünk betekintést. És lesz slam poetry verseny, kézműves foglalkozások, mesemondás és stand-up, na és persze koncertek Kalálától Kiscsillagon vagy a Snétberger Ferenc Quarteten keresztül az Anna and the Barbies-ig. Ez pedig csak egy dolgot jelent: biztosan nem fog unatkozni az, aki ide látogat.

Helyszín: Balaton-felvidék: Taliándörögd, Vigántpetend és Kapolcs

Infó: www.muveszetekvolgye.hu

Facebook esemény

 

Farkas Anna

 

Olvass, mert az jó!

Tegnap hazudtam legutóbb a kommentelőknek - Sixx interjú

5 csajos dolog, amikkel még színesebb a világ

Mazda 2 - Elindulni nélküled, na még mit nem!

A legmenőbb fesztivál szettek fiúknak és lányoknak

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr387635146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása