Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

4 dolog, ami nagyon nem szeretnéd, hogy beléd költözzön (18+)

Megjelent: 2015.06.23. 06:55
Írta: colorcam

Amikor régen a kelleténél több vizet vagy üdítőt ittunk, a szüleink azzal riogattak, hogy ha sokat nyelünk, béka nő a hasunkban. Volt, aki örült az aranyos kis rajzfilmfiguraként elképzelt lénynek és tovább ivott, míg volt, aki halálra rémült. Persze bele sem gondoltunk, hogy megijedhetett ezek után az az ember, akinek egy angolna rótta a köröket a gyomrában vagy akinek egy ananász élte mutáns életét a tüdejében. Egyesek egy szerencsétlen véletlen folytán jártak így, mások önszántukból fogadtak be magukba oda nem illő élőlényeket. 18+ -os, kicsit sem undormentes olvasnivalóra készüljetek.

loa-loa-fadenwurm.jpg

Angolna-kaland 

Egy izlandi férfi egy nap elég durva dologgal volt kénytelen szembesülni: egy nem túl kedves halacska lubickolt a belső szerveiben. Az említett állatot az úriember egy különleges wellness kezelésen zárta szó szerint magába, egészen rémálomba illő módon. Az új helyeket megismerni kívánó angolna ugyanis a férfi péniszén keresztül jutott fel annak belső szerveibe, ahol a jelek szerint egészen otthon érezte magát. Ez egy dolog, az azonban még sokkolóbb, hogy az internetet böngészve rájön az ember, ez nem is olyan ritka eset. Később egy kínai férfivel is előfordult, aki egy pornó forgatáson ismerkedett meg közelebbről a vízi lénnyel. Ők mindketten felépültek a halas kalandból, ellenben egy másik úrral, aki sajnos belehalt abba, amit a barátaival korábban jó viccnek tartottak. 

Forrás ITT 

angolna.jpg

 

Behálózva

Az arachnofóbiások rémálma, hogy egy rettegett pók valahol a szervezetükön belül ver sátrat. Miután végigmentek az elképzelt történet minden részletén, általában sikerül megnyugtatni magukat, hogy ez szinte lehetetlen. De nem Bali szigetén! Egy ausztrál srác ugyanis testközelből tudja, milyen egy furfangos kis nyolclábúval együtt élni. A fiú Facebookon osztotta meg a különleges történetet felvágott hasával együtt. A szóban forgó ember, aki azóta stílusosan Spiderman-nek nevezteti magát, egyik nap a nyaralása alatt elment a kórházba egy csúnya csípés és egyéb furcsa tünetek miatt. A dolgozók első körben lekezelték a csípést és hazaküldték. A Pókember másnap azonban úgy ébredt, hogy azt érezte: valami mozog benne. További vizsgálatok következtek és 2 nappal később elküldték egy specialistához, aki rájött, hogy a tüneteket egy épp odút verő pókocska okozza. Az állatot természetesen azonnal eltávolították a férfi szervezetéből, aki azóta is büszkén mutogatja vakációja emlékét. 

Forrás ITT 

spider.jpg

 

Tüdő-földe fenyvesei

Azt ugyan senki se tudja, vajon hogy került egy szerencsére nem túl terebélyes kis fenyőfa az orosz férfi tüdejébe, de az biztos, hogy ott volt, és aki csak tehette, dokumentálta is. Az embert egyik nap szúró fájdalmakkal és véres köhögéssel szállították kórházba. Az orvosok a tünetek alapján tüdőrákot diagnosztizáltak nála, és szinte már tolták is a műtőbe, ahol miután felnyitották és jó sokszor megnézték, egy kis fenyőfát találtak. Az oda nem illő növényzetet eltávolították és megkapta a neki járó több, mint 15 perces hírnevet az orosz csatornákon és a világhálón is. 

lung2.jpg

Forrás ITT 

 

Féregtelenítés

Manapság egyre népszerűbb szokás a fogyni kívánó, lustább nők körében, hogy ahelyett, hogy változtatnának étkezési szokásaikon és bemutatkoznának valamely sportágnak, fogják magukat és addig addig nyaggatnak egy kiválasztott orvost, míg az nem ad nekik egy édes kis galandférget, aki aztán boldogan cseperedhet és kalandozhat a nő belső szerveiben. Ezentúl lehet enni pizzát, spagettit vagy nagy húsokat, az állatka úgyis feléli mind. Aztán amikor a hölgy méretei elég kicsik és a féregéi pedig elég nagyok, ismét mennek az orvoshoz. A doki eltávolítja és ennyi volt. Persze ehhez hosszú hónapokon kell szimbiózisban fogyózni az állattal, amibe még csak belegondolni is gusztustalan. 

10_tape_worm_image.jpg 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr647350644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.06.24. 12:59:56

a pókemberes fake, már rég kiderült...
süti beállítások módosítása