Az illatos nyuszi titka - Lush húsvéti termékteszt

Megjelent: 2015.03.31. 10:00

Ez a cikk azoknak a nőtársaimnak szól, akik szeretnének húsvétkor csodás tavaszi illatokba burkolózni, ellenben rettegnek a drogériák polcain kizárólag ezen ünnep örömére megjelenő locsolókölnik hétfői támadásától. És ugyanígy szól azoknak a férfiaknak is, akik szívük választottját csokinyuszi helyett idén valami frappánsabb ajándékkal lepnék meg. A siker garantált, mert még hízni sem lehet azoktól a cuki termékektől, melyekkel idén húsvétkor a mindig vidám - mindig illatos natúrkozmetikumokat gyártó cég meglepte vásárlóit.

lush1.jpg 

A Lush legnépszerűbb termékei a különféle szappanok és fürdőgolyók, melyek illatukkal már messziről a boltba csalogatják az óvatlan járókelőt. Általában persze az illatos darabok láttán mégnagyobb kedvet kapunk a vásárláshoz, hiszen a dizájn tökéletes: az egészségre semmilyen káros anyagot nem tartalmazó natúrkozmetikumok erőteljes, életteli színekben és az évszakhoz/ünnephez/célcsoporthoz passzoló formákban mosolyognak ránk a polcokról. Fair trade alapanyagok, értékes illóolajok szolgálnak a mai napig a legtöbbször kézzel készített és csomagolt szépségápolási termékek alapjául, melyek receptúráját megalkotóik hosszú heteken-hónapokon át alakítják, és teszik mindezt az állatokon való tesztelés teljes kizárásával. Szimpik. És igen, ennek megvan az ára, cserébe viszont biztosak lehetünk abban, hogy testünk a lehető legegészségesebb kényeztetést kapja. 

Amúgy remélem a húsvéti nyuszi olvassa ezt a bejegyzést, mert én idén néhány pluszkilónak köszönhetően inkább lemondanék a csoki csodákról, és az alábbi limitált szériás fürdőtermékeket választanám. (Jó, igazából az én nyuszim olvasta a piszkozatot is, így hamarabb érkezett, úgyhogy volt alkalmam letesztelni mindent még az ünnep előtt, de hátha dupláz ;)

1. Rögtön elsőnek itt az illatos tapsifüles titka. A Hoppity Poppity névre keresztelt, meglepődött arcot vágó nyuszifej lime olajat, levendulát és ibolya szirom kivonatot tartalmazó fürdőgolyó, mely egy kád forró vízbe téve vidáman pezseg, és te is lelkesebben várod majd az ünnepkor érkező vendéghadat, ezt garantálom. (Személyes tapasztalat.)

hoppitypoppity.jpg

2. Az Immaculate Eggception tulajdonképpen egy fürdőBOMBA, hiszen akár 3 alkalommal is használható, olyan nagy. És akkor még nem is beszéltünk a hatalmas strucctojás közepében megbúvó illatos kiscsibéről. Ylang ylang, grapefruit és vanília aroma árasztotta el a fürdőszobát, amikor őt vetettem be. Úgy éreztem magam, mintha egy egzotikus kert közepén a fűben feküdve számolnám a felettem elúszó bárányfelhőket. Tényleg eggceptionális élmény.

 

lush2.jpg

3. A fürdőgolyók mellett két tavaszi szappant is kipróbáltam. Az első, mely a Carrot, azaz répa szappan névre hallgat,  elsőre kissé furán festett a közepén lévő állatkával, amely második blikkre már majdnem egyértelműen nyuszi volt. Az illata nevéhez híven kicsit répás, amivel nem estem rögtön szerelembe, de a szappanban rejlő olajok (bergamott, citrom, kókusz és persze répaolaj) puhává és hidratálttá tették az amúgy problémás bőrömet, így külön öröm, hogy mégsem hagyott olajos érzetet maga után.

img_5523-3.JPG

4. Somewhere over the rainbow... énekli Dorothy az Ózban. A híres dal kezdő sora a szappan megalkotóit is megihlette, így az a szivárvány színeiben pompázik arany csillámokkal a tetején, egyértelműen csajos termék tehát. Nem ez a Lush legintenzívebb illatú terméke, de tavasszal úgyis a könnyedebb, üdébb aromáké a főszerep. Bár a rózsa és a  mandarin a domináns jegyek, én személy szerint egyiket sem éreztem ki önmagában, de a bőröm megintcsak bársonyosan puha lett zuhanyozás után, így ezt simán megbocsátom.

5. Végül pedig következzen a se nem fürdőgolyó - se nem szappan limitált szériás termék, a Pot O'Gold, mely egy  aranyszínű tusfürdőzselé. Minden van benne, ami luxus és jó (narancsolaj, mirhagyanta, ananászlé és vaníliakivonat például). Engem egy adag créme brulée-re emlékeztet kinézetre és illatra is, kóstolni nem kóstoltam, de zuhanyzás után csillogó karamellának éreztem magam még jó darabig.

lush3.jpg

 

Szóval csokitojás vagy nyuszis fürdőgolyó? Szerintem nem muszáj választani. Jöhet mindkettő! ;)

 

Panni

 

Ha tetszett, olvasd el ezt is: 

 Az 5 legdurvább sminkbaki, melyet Te már biztosan nem fogsz elkövetni

A vörös ötven árnyalata

Myropolium - Illatsziget a városban

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr127322076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása