Nyakunkon a nyár - áprilisi programajánló

Megjelent: 2015.03.30. 16:05
Írta: colorcam

Na akkor most belecsapunk a lecsóba! Egyre közeledik a nyár, amit az idő melegedésén túl a bőséges koncertkínálaton is érezhetünk. Nyitnak a szabadtéri helyek, és végre már a fűben ülve is belekortyolhatunk a rozéfröccsbe.

girl_enjoying_the_freedom_in_a_wasteland_by_macinivnw-d68mwd5.jpg

Április 4 / TIGA / AKVÁRIUM KLUB 

Ha nem bírsz már várni nyárig és mozdulnál valami igazán jó kis elektronikus szettre, akkor azonnal rohanj szombaton Tiga akváriumos fellépésére. A kanadai zenei producer és lemezlovas, ugyanis biztos akkora hangulatot fog csinálni, hogy attól az egész belváros táncra perdül. Ez utóbbiak mellett, ha nem lenne elég, az este folytatásáról Karányi és más népszerű DJ gondoskodik majd. 

image_50.jpg

Helyszín : Akvárium Klub 

Időpont : Április 4., 23:00

Jegyek: Elővétel : 3500 Ft , VIP : 6000 Ft  

Április 10 / COMPACT DISCO / TESLA BUDAPEST 

A Compact Disco első trackje óta hatalmas utat járt be: az Eurovíziós Dalfesztiválnak köszönhetően zenéjük komoly listákon szerepel a világ több országban is. A zenekar életében az előbb sorolt sikerek után elkövetzett az az időszak, amikor az angol mellett már magyar nyelvű számokat is szereznek. A Tesla Budapestbe szervezett koncerten pedig a sokunk által már most dúdolt Te+én mellett megmutatják hazánk nyelvén is, mire is képesek...

Helyszín: Tesla Budapest

Időpont: április 10., 20:30

Jegyek: 1500 Ft (elővétel)  1800 Ft (a helyszínen) 

Facebook event

image_37.jpg



Április 10 / Naked Truckers / SVÁJC

Kedvezzünk egy kicsit a külföldön élőknek is, vagy azoknak, akik épp Svájcban járnak ekkor, ugyanis egy igazán egyedülálló zenei élményben lehet azoknak része, akik megnézik a Naked Truckers koncertjét.

A háromtagú garázs rockabilly zenekar a korai blues-t ötvözi a modern punk-rockkal. Az is lehet, hogy a csúcshatás elérése érdekében titokban Bon Scott vérét isszák.

A Truckers frontembere Little G.; a nagybőgős Mitch Farty, aki előszeretettel lobbantja lángra a hangszert a színpadon, mind átvitt, mind pedig szó szerinti értelemben. A doboknál az alapító Tommy Fox-ot Peete Jones váltotta 2014 júniusában, azóta több mint 70 koncerten bizonyította rátermettségét.

 nakedtruckers_150321emat_27.jpg

Helyszín: The Pirates – Musicbar&Restaurant (8340 Svájc, Hinwil, Überlandstrasse 14.)

Időpont: 2015. április 10. 21.00

Facebook event


Április 16-17 / DUPLA KALKBRENNER / AKVÁRIUM KLUB 

A Berlin Callingból is jól ismert Sky and Sand szerzője, a német house egyik ikonikus alakja, Fritz Kalkbrenner április végén kis hazánkba érkezik, egészen pontosan az Akvárium Klub nagy halljába, ezzel felforgatva a pesti éjszaka amúgy is hömpölygő vizét. Olyan dalokra táncolhatunk majd, mint a rádióból is ismert Back Home vagy a sokak által kedvelt Facing the Sun. Ha elvarázsol a német house dallamos világa, ha szeretsz elmélyedni a vokál és a ritmus harmóniájában, és mindenek felett, ha akarsz egy jót bulizni, akkor neked is ott a helyed velünk a koncerten! A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy dupla Kalkbrenner partyt csinálnak. A hírek szerint már csak pár jegy maradt, így siess, ha nem akarsz lemaradni az év egyik legnagyobb bulijáról!

kalkbrenner.jpg

Helyszín: Akvárium Klub

Időpont: április 16/17., 22:00

Jegyek: DAY 1 - Április 16. csütörtök
1. kör Elővétel: 5500 Ft
2. kör Elővétel: 5900 Ft
VIP: 8000 Ft

Facebook event 

 

Április 18-19 / URBAN JAM /  BAKELIT MULTI ART CENTER

Urban Jam nemzetközi táncfesztivál Budapesten az utcai táncművészet jegyében a Bakelit Multi Art Centerben, április 18-19-én. Nemzetközi fellépők, nemzetközi zsűri, a legjobb csapatok topdance és break kategóriában, workshopok és hatalmas bulik.

urban_jam.jpg

Helyszín: Bakelit Multi Art Center

Jegyár: Péntek vacsora, szombat reggeli és vacsora, vasárnap reggeli és ebéd = 6000 HUF
Péntek vacsora, szombat reggeli, ebéd és vacsora, vasárnap reggeli és ebéd = 7200 HUF

Facebook event

 

Április 18.: JAZZÉKIEL LEMEZBEMUTATÓ/Roham Bár

Öt évvel a legutolsó sorlemez megjelenése után elkészült a Jazzékiel régóta esedékes, Másokat szeretni c. harmadik albuma – február elejétől pedig már elérhető a banda Bandcamp oldalán, valamint a jelentősebb online zeneáruházakban is. Aki a fizikai formátumban hisz, annak jó hír: áprilistól a koncerteken megvásárolható lesz az album, valamint országszerte a lemezboltok polcaira is felkerül. A zenekar tavasszal körbehordozza friss lemezét az országon. A fővárosban április 18-án a RoHAM Bár ad otthont az eseménynek. Vendégzenészekkel kiegészülve, áthangszerelt régi dalokkal és további meglepetésekkel készül a banda a jeles napra.

jazzekiel.jpg

Helyszín: Roham Bár
Időpont: április 18. 20:00
Jegyár: 1200 Ft/1500 Ft

Facebook event

 

Április 19.: HANGOLAT– INTERAKTÍV ZENÉS BESZÉLGETŐEST/Selfie Grill&Bar

Személyes élettapasztalatok egy olyan embertől, aki a harmóniát nem csak a zenei hangokban éli meg, hanem az élete egyéb területén is a megfelelő húrokat pengeti. Ismerd meg, ihletődj meg, sajátítsd el azokat a számodra legértékesebb gondolatokat és szemléletmódot, amelyek a Te életedet is boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá hangolják. A Minőségi Élet Klub vendége Temesi Berci, ARTISJUS díjas előadóművész, zenei producer. Finom ritmusokra, sok mosolyra, csodás gondolatokra számíthattok, természetesen a már megszokott interaktív módon.

temesi_bertalan.JPG

Helyszín: Selfie Grill&Bar
Időpont: április 19. 18:00
Jegyár: 3500 Ft

Facebook event

 

Április 23. / NYIT A PARK! /BUDAPEST PARK

Idén a legnagyobb örömünkre április végén nyitja meg kapuit a főváros legnagyobb szórakozókertje, a Budapest Park, ahol ebben az évben sem maradunk szuper koncertek nélkül. Az első este a Bikinié és Keresztes Ildié lesz, akiet a Brains, a Hiperkarma és az Irie Maffia követ majd. 

park.jpg

 

Április 25. / WILKINSON / Akvárium Klub 

Nincs olyan zenekedvelő, aki Wilkinson neve hallatán ne kezdené el kántálni az Afterglow című megasláger refrénjét. Tavaly már volt szerencsénk strandlabdák közt ugrándozni az Akváriumban a drum & bass király setjére, a felejthetetlen party-élmény most is garantált. Legújabb dalára forgatott klipje még friss és ropogós, Thabo vokálja pedig instant függőséget okoz.

wilkinson.jpg

Helyszín: Akvárium Klub 

Időpont: április 25. 23:00

Jegyár: (hamarosan)

Facebook event 

 

Április 25.: THE BIEBERS/Akvárium Klub

Teltházas lemezbemutató koncertjüket követően érkezik a jelenleg hatfős felállással operáló The Biebers az Akvárium színpadára. A sokáig külföldinek hitt zenekar a frontember, Puskás Peti karizmatikus egyéniségének – na meg az elektronikával tűzdelt slágeres popzenének – köszönhetően biztosan hamisítatlan házibuli-hangulatot varázsol. Előttük a nagybetűs POP zenét hozza el a Bermuda, és biztosak lehetünk abban, hogy sem a hipszerthimnusz Monte Carlot, sem a slágerlistákat letaroló Londont nem hagyják otthon. Új daluk áprilisban érkezik, amiben egy titkos közreműködő is szerepel majd.

the_biebers.png

Helyszín: Akvárium – Kishall
Időpont: április 25. 20:00
Jegyár: Early bird – 1200 Ft; Elővételes – 1500 Ft, Helyszín – 1800 Ft

Facebook event

 

Április 29. / BONOBO / Akvárium Klub 

A Ninja Tune kiadó brit gyöngyszeme az utóbbi 10 évben minden szerzeményével bizonyítja, hogy egyre magasabbra teszi a lécet. Simon Green az elektronikus zenei szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja. Kreativitása határtalan, dallamaival gyógyít és varázsol, közben pedig a tökéletes zenei élményre törekszik. Bonobo ‘zenés lelkifröccse’ mellett Subotage és Anorganik úsztatnak majd minket hazai pályán.

bonobo.jpg

Helyszín: Akvárium Klub

Időpont: április 29. 21:00

Jegyár: 5500 Ft

Facebook event  


Haverkodjunk Facebookon is:
 WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr227302073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása