Macaron? Akarom!

Megjelent: 2015.03.19. 01:47
Írta: colorcam

Tudod miért várjuk most különösen a pénteket? Mert ilyenkor, március 20-án, sok apró süti-csoda ünnepelteti magát, ekkor van ugyanis a nemzetközi Macaron-nap. Ez pedig azt jelenti, hogy ha édesszájúak vagyunk, feltétlen el kell látogatnunk az Akvárium Klubba, ahol a legjobb cukrászok és cukrászdák színes és ízes remekeit kóstolhatjuk meg.

macaron.jpg

A macaron, mely eredetileg Itáliából ered, mégis az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett, nem tartalmaz túl sok összetevőt. Tojásfehérje, porcukor, kristálycukor és mandulaliszt az alapja, mégis a kis korongok ízesítése ill. színezése, és az azok összeragasztásához szükséges lekvár vagy vajas krém szinte végtelen lehetőséget kínál egyazon témára. Ezt bizonyítják majd az olyan kiállítók is, mint például a Cake Shop Budapest, a SUGAR! Shop, a Zila Kávéház, a Desszert.Neked és még sorolhatnánk. Az eseményen lesz macaron-verseny a szakmának, arcfestés és csillámtetoválás a gyerkőcöknek, Zólyomi Zsolt parfümkreációk és a francia életérzést tolmácsoló programok a nagyobbaknak. Ráadásul a rendezvényen megmaradó macaronok egy része felajánlásra kerül a Magyar Élelmiszerbank Egyesület számára. 

macaron_3.jpg

 

Helyszín: Akvárium Klub

Időpont: március 20. péntek, 14:00-20:00

Belépőjegy: 1900 Ft (elővételben), 2400 Ft (a helyszínen). ONLINE jegyvásárlás

További infó: Facebook esemény vagy www.macaronnap.hu

 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr97282633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása