Kellemes fecsegés jó borokkal

Megjelent: 2015.03.16. 22:51
Írta: colorcam

Egy borász, egy borvidék, korlátlan mennyiségű alkoholos nedű és finom falatok, melyek elfogyasztásba közben pontról pontra megismerjük, mit is akar közölni az alkotó az ízekkel. A Symbol újonnan kialakított helyiségében, a Brandus bisztróban nekünk is lehetőségünk nyílt megkóstolni a népszerű Vida borokat Róna Péter finom sajtjainak kíséretében.

img_4941-2.JPG

Biztos jártál már úgy, hogy szerettél volna alkalomhoz illő bort választani, de csak zavarba jöttél a szakboltok széles kínálatától, és végül úgy távoztál, hogy ez az egész számodra egy túl sok kifejezés mögé rejtett misztikus dolog, pedig korántsem az. A Brandus Borfecselyt ugyanis pont azért kezdték el szervezni, hogy közelebb hozzák az átlagember számára ködbe burkolózó borkészítőt a fogyasztóhoz, mindezt finom falatok és hangulatos élőzene mellett. 

img_4930-2.JPG

A Brandus bisztróban minden második csütörtök a hétköznapi borbarátok estéje. Ezeken a rendezvényeken ugyanis minden alkalommal bemutatkozik egy borász, aki a legfinomabb vagy épp legjellegzetesebb alkotásaival igyekszik elkápráztatni a kedves vendéget, ezért minden asztalhoz odamegy, hogy "fecsegve" mutassa be, mit mihez és miért ajánl. Ottjártunkkor épp a Vida borok készítőjével ismerkedhettünk meg, aki amellett, hogy bevezetett minket a rosék titkába, bemutatta az elsősorban fiatalok számára ajánlott, modern design-nal megálmodott csavarós kupakos italt, amit bármikor szívesen fogyasztanánk. 

A Borfecselyen nem csak a borok, hanem esetenként a sajtok megálmodóitól is kérdezhetünk. Ide mindenki azért jön, hogy elegáns környezetben,  konyhanyelven is el tudjon beszélgetni a készítőkkel, és esetleg később be is tudja építeni az itt megszerzett tudást a mindennapi életébe. A kóstolón való részvétel 5000 forintba kerül, mely tartalmazza  5-7 féle bor korlátlan fogyasztását és a finom falatokat.

img_4961-2.JPG

10585669_955949467756999_2094375265_n.jpg

További infok ITT!

 

Pozsgai Brigitte

Fotók: COLORCAM

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr887259525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása