Szevasz tavasz - új ruhákat a szekrényedbe!

Megjelent: 2015.03.03. 08:00

A tavaly szeptemberi divatheteken már a hozzáértőknek körvonalazódott, mit viselünk majd idén tavasszal legszívesebben. Lássuk hát!

boritocc.jpg

A kifutókon az 1970-es évekbeli sportos szabásvonalakat ugyanúgy megtaláljuk -hál' Istennek ezekhez nem kell kondibérletet váltani-, mint ahogyan a vállat szabadon hagyó csinos felsőket-ruhákat, ami jó hír, hiszen testünk ezen részét a legtöbben szívesen mutatjuk meg.

spring1.jpg

A Gingham kocka sem ismeretlen a designra érzékenyek számára. Most rengeteg tervezőnél találkozhatunk vele, érdemes beszerezni, jól kombinálható és sosem megy ki a divatból.

spring4.jpg

Palazzo és trapéz. Ezek nem építészeti kifejezések, hanem régi/új nadrág fazonok. Az előbbi bármilyen testalkaton működik, szinte olyanok, mint a hosszú szoknyák. A trapéz nacit inkább csak a Twiggy-alakúaknak ajánlom, a husibbak maradjanak az egyenes szárnál.

spring5.jpg

Télen a műszörme bundák, most minden más ruhadarab pompázik pasztell színekben. Imádom, lehet az halvány lila, világoskék, púder rózsaszín, jöhet mind!

spring8.jpg

 

Csíkok mindenütt. Nem, nem a szemünk káprázik. Minél vastagabbak, annál menőbbek. Sokan ódzkodnak ettől a mintától, de tegyetek egy próbát!

spring6.jpg

Szafari. Én imádom ezt a trendet, mindig visszatér, nem lőhetsz mellé vele. Kabátruhák, bő ingek, len anyagok. Khaki, vajszín, törtfehér, örök befektetés. Ráadásul ultra kényelmes viseletek, már ha a megfelelő helyen vásárolsz.

spring7.jpg

Az új állatminta. Gyorsan felejtsük el az ocelot, párduc, avagy bármiféle nagymacska szőrének-bőrének utánzását. Most egészen másról van szó. Jönnek az új fajok, amik igazán stílusosak.

spring3.jpg

 

Remélem segítettem Nektek az új tavaszi trendek felfedezésében; vitorlát fel és irány az üzletek fiúk-lányok!

NIKOLETT N. STYLING

 

Ha tetszett, olvasd el ezt is: 

A vörös ötven árnyalata

Tavaszi nyitó akkordok - márciusikoncert és buli ajánló

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr427225075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása