Nincs ki a 4 kereked?

Megjelent: 2015.02.25. 12:24
Írta: colorcam

Február 26-ától ismét megrendezésre kerül (immáron nyolcadik alkalommal) a PORT.hu Bringaexpo a Hungexpo G pavilonjában.

bringa.jpg

Amellett, hogy a kiállításon megannyi márka mutatja be új modelljeit, kiegészítőit, megismerkedhetünk egészen új kerékpárokkal is, gondolok itt például a szíjhajtásos, elektromos, fekvő és összecsomagolható biciklikre. Úgy gondolom, mindenkinek érdemes ellátogatnia a rendezvényre, aki alternatívát keres a városi közlekedésre. Itt lehetőségünk lesz megnézni és kipróbálni a bringákat, kiválasztani a nekünk legjobban tetsző színt és formát. Mindezek mellett a látogatók találkozhatnak a tavalyi év legsikeresebb parasportolójával, részt vehetnek egy konferencián, amelyen a kerékpáros fejlesztési forrásokról lesz szó, valamint az Expo minden napján kipróbálhatják az 50 méter hosszú mobil pumpa pályát, aminek 10 hullámján és 2 döntött kanyarán a súlypontunk le- és felmozgatásával tudunk haladni a biciklivel. Kitelepül a Volkswagen "Think Blue" slotting pálya is, ami az autósok és kerékpárosok közös közlekedésének összhangját hivatott támogatni.

vw.jpg

Szombaton és vasárnap teremkerékpáros bemutatón is részt vehetünk. Nagyon jó családi programnak is ígérkezik az esemény, az Expo egész nyitvatartása alatt elérhető lesz például a Shimano KRESZ park gyerekeknek, illetve a látogatói tesztpálya különleges kerékpárokkal.

Ha van egy szabad délutánotok február 26. és március 1. között, mindenképpen látogassatok el a Bringaexpora!

Jegyinformáció és programtáblázat ITT

Facebook esemény ITT

 

Szabi

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr607210377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása