Hangosan búcsúzik a tél... - Februári programajánló

Megjelent: 2015.02.09. 19:35
Írta: colorcam

Méghozzá eléggé... A kapuk utoljára nyílnak a hidegbe, a cigizőben utoljára uralkodnak a mínuszok,  az éjszaka népe nem feledve a több száz éves hagyományt, hatalmas bulival int búcsút a zimankónak. 

februar.jpg

Február 12 // Rob Garza és a fesztiválguruk // Akvárium Klub 

A Thievery Corporation alapítótagja a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound után az Akváriumban lép majd fel, hogy egy kis nyári életérzéssel segítsen elköszönni a hideg időszaktól. Akinek pedig ez nem elég, az testközelből ismerheti meg a Petőfi Rádióval közösen szervezett BACKSTAGE esemény jóvoltából a fesztiválok legmenőbb főszervezőit: Fülöp Zoltánt és Loebenwein Norbertet, akik helyből kisorosolnak egy VOLT és egy Strand Fesztivál bérletet. 

Facebook event

image_29.jpg 

Február 13 // Az elegancia édes bája // Trafiq

Valentin-nap előestéjén bárki elkelhet, aki a Trafiq-ba látogat, és óvatlanul belekóstol a bódító afrodiziákumok egyikébe. A Red Carpet-től megszokott elegancia, csábító mosolyok és vadászni vágyó alakok, akik mind egy célért vesznek részt a tél legforróbbnak ígérkező buliján... 

Facebook event

image_30.jpg

Február 14 // Love me Tinder // Fogas Ház 

A világ legnépszerűbb, legegyszerűbben használható társkeresője, a Tinder, nagyjából egy éve terjedt el hazánkban és ezért mindenképp megérdemli, hogy "Tinder Tündér " ill. "Dr.Tinder és match-e" zenéljen a szülinapi buliján. Aki nem akar sok energiát fektetni a társkeresésbe, de a nutellás üveggel is megromlott már a kapcsolata, annak mindenképp jó ötlet a szerelmesek ünnepét kifigurázó esemény.

Facebook event

image_31.jpg

Február 23 // Rocklegenda a fedélzeten // A38

Mark Lanegant csak a legjobbakkal hozta össze a sors: játszott Kurt Cobain-nel, dolgozott a Guns'N'Roses-ból  ismert Duff McKagan-nal, hogy csak kettőt említsünk. A Queens of Stoneage oszlopos tagjaként ismert művész zenéjét boldogan háziasította a rocktól eltérő műfajokkal is, aminek gyümölcsét a város legcoolabb állóhajóján hallgathatjuk meg. 

Facebook event

image_28.jpg

Február 28 // Ma éjjel táncolnék... // NOMURI

Nick Monaco, a szépfiú, aki ha "félénken" is, de teljesen belemászik a legdögösebb deep, indie és hiphop dallamokba, hogy felrázzon minket a hétköznapi hajtásból. A tél utolsó buliján a megszokott "muris" életérzés fogad a város legkülönlegesebb koktélaival, hogy igazán őrülten taposhass bele a tavaszba...

Facebook event

 nick_monaco.jpg

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr27144501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása